gyiama Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 παιδια εδω και λιγο καιρο εχει αλλαξει η προβολη στα mail μου στην hotmail δλδ εμφανιζονται ολα τα μαιλ μου και μου τα εμφανιζει σε πληρη οθονη δλδ δεν μου τα βγαζει σαν λιστα στα πλαγια για να βλεπω τι περιεχει το καθε mail πριν το ανοιξω!!!!εχω ψαξει τις ρυθμισεις αλλα δεν εβγαλα ακρη!!μηπως καποιος γνωριζει?
gyiama Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 καποιος που να γνωριζει κατι για το θεμα???????
isay Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μπορείς να γίνεις λίγο πιο περιγραφικός; Θα βοηθούσε πολύ να ανεβάσεις και καμία φωτογραφία. Επίσης πες μας τι browser χρησιμοποιείς (IE, firefox, κλπ), ποια έκδοση του και αν έχεις σκαλίσει να μην τρέχει η javascript.
ocSe7en Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Ενώ είσαι μέσα στην "Αλληλογραφία" πάτα δεξιά εκεί που λέει "Επιλογές" και ακολούθως την επιλογή "Δεξιά".
gyiama Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ενώ είσαι μέσα στην "Αλληλογραφία" πάτα δεξιά εκεί που λέει "Επιλογές" και ακολούθως την επιλογή "Δεξιά". 10000000000000000000 ευχαριστω ειναι ακριβως αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω !!ειναι τοσο απλο και ψαχνω τοσο καιρο πως αλλαζει!!!!!ειχα αγανακτησειετσι πληροφοριακα εχω internet explorer 8 και οχι δεν ειχα πειραξει τπτ!!ευχαριστω πολυ !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.