DrLo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Καλό αυτό, πόσο καιρό παίρνει η ενεργοποίηση από τη στιγμή που γίνει η αίτηση από το κατάστημα? (Να δω αν προλαβαίνω για το λογαριασμό...) Δε θυμάμαι, πάνω κάτω το ίδιο με κάρτα φαντάζομαι (λίγες μέρες). Αν θυμάμαι καλά τη συσκευή την παίρνεις από κατάστημα και μετά σου στέλνουν γράμμα με κωδικό. Η συσκευή κοστίζει 7ε (τουλάχιστον τόσο ήταν το 2007),
REDODIN7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά δυο πολύ σημαντικές διευκρινήσεις! 1) Μπορείς να πληρώσεις και λιγμενους λογαριασμούς ? 2) Και το πιο σημαντικό από όλα μπορείς να πληρώσεις έχοντας άλλο όνομα στο τραπεζικό λογαριασμό και άλλο στη ΔΕΗ ???
DrLo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά δυο πολύ σημαντικές διευκρινήσεις! 1) Μπορείς να πληρώσεις και λιγμενους λογαριασμούς ? Όχι, αν και δεν το έχω δοκιμάσει να δω τη μήνυμα λάθους βγάζει (αν βγάζει) 2) Και το πιο σημαντικό από όλα μπορείς να πληρώσεις έχοντας άλλο όνομα στο τραπεζικό λογαριασμό και άλλο στη ΔΕΗ ??? ΝΑΙ
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μετά τη λήξη του λογαριασμού εξόφληση γίνεται στα ταμεία της ΔΕΗ. Επίσης, πρέπει να υπάρχει στο λογαριασμό ένα τηλέφωνο πληροφοριών στην πρώτη σελίδα του λογαριασμού, αλλά δε νομίζω να προταθεί άλλη λύση.
arxaggelos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Από τα δικά μου: ΔΕΗ, Vodafone, φόροι κλπ, εμβάσματα σε άλλο λογαριασμό Εθνικής, όλα δωρεάν. Δυνατότητα ακύρωσης πληρωμής (μόνο για λογαριασμούς) μέσα σε 24 ώρες). HOL με 20 λεπτά προμήθεια. ΕΥΑΘ δεν έχω δοκιμάσει. Γενικά το Web banking της εθνικής έχει βελτιωθεί δραματικά και έχει ανέβει στην εκτίμησή μου.
pournaras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Ληξη λογαριασμου 19/10/12 Πληρωμη λογαριασμου μεσω Πειραιως winbank 29/10/12 Μια χαρα πληρωθηκε... 1 1
guido Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 DrLo άσχετο, αλλά επειδή αν θυμάμαι καλά, είσαι και μηχανικός, ΤΣΜΕΔΕ έχεις πληρώσει ποτέ απο το web banking της ALPHA; Στο support παλιά μου είχαν πει δεν γινεται, και δεν το έχω ψάξει παραπέρα. ...
leftermann Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 κι εγώ έχω πληρώσει ληγμένη ΔΕΗ με web banking της alpha χωρίς πρόβλημα. Η Alpha δεν έχει προμήθεια για τίποτα από όσα έχω πληρώσει (wind, forthnet, ευαθ, δεη, οτε, εισφορές ΟΑΕΕ, ΕΠΑΘ). 1
πιτόγυρος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Όσον αφορά τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, μπορείς να πληρώσεις ληγμένους. Το έχω κάνει τοοόσες φορές. εξάλλου το γράφει και στο ενημερωτικό. μετά τη λήξη πληρωμή μέσω των ταμείων της ΔΕΗ και μέσω ATM/web/phone μπορείς να πληρώσεις και λογαριασμό που δεν είναι στο όνομα σου. σκεφτείτε λογικά ρε παιδιά: υπάρχει περίπτωση να τους δώσεις χρήματα και να σου κάνουν τους δύσκολους; μια χαρά τα παίρνουν. όταν είναι να πάρουμε εμείς λεφτά το ψάχνουν μέχρι αηδίας. 1
DrLo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 DrLo άσχετο, αλλά επειδή αν θυμάμαι καλά, είσαι και μηχανικός, ΤΣΜΕΔΕ έχεις πληρώσει ποτέ απο το web banking της ALPHA; Στο support παλιά μου είχαν πει δεν γινεται, και δεν το έχω ψάξει παραπέρα. Όχι, το πληρώνω είτε σε κισέ τη;ς Εθινικής ή (καλυτερα) σε Attica Bank και δε το έχω ψάξει περισσότερο καθώς έχω και ibank στην Εθνική. Από alpha πληρώνει μόν ο κλάδος ΤΣΑΥ του ΕΤΑΑ ... και γαμώ τις "ενοποιήσεις" ταμείων ! σκεφτείτε λογικά ρε παιδιά: υπάρχει περίπτωση να τους δώσεις χρήματα και να σου κάνουν τους δύσκολους; μια χαρά τα παίρνουν. όταν είναι να πάρουμε εμείς λεφτά το ψάχνουν μέχρι αηδίας. Λογικό μεν αλλά από την άλλη δεν είναι το μόνο παράλογο που θα γινόταν στην Ελλάδα. Με την ίδια λογική γιατί να μη πληρώνεις σε ΕΛΤΑ/ΠΡΟΠΟ λιγμένους λογαρισμους ? πάλι λεφτά τους δίνεις.
guido Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 οκ, thanks. Όχι, το πληρώνω είτε σε κισέ τη;ς Εθινικής ή (καλυτερα) σε Attica Bank και δε το έχω ψάξει περισσότερο καθώς έχω και ibank στην Εθνική. Από alpha πληρώνει μόν ο κλάδος ΤΣΑΥ του ΕΤΑΑ ... και γαμώ τις "ενοποιήσεις" ταμείων !
gilardino Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 και γω εχω πληρωσει ληγμενο λογαριασμο δεη μεσω ebanking χωρις προβλημα.απλα θελω να πω κατι που μου εκανε εντυπωση.οταν ενεργοποιησα το ebanking στην αγροτικη μου ζητησανε 9 ευρω! για το μηχανημα token...για το αντιστοιχο της εθνικης δε πληρωσα τιποτα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέχρι και 15 ημέρες μετά τη λήξη του λογαριασμού, έχω πληρώσει αρκετές φορές χωρίς πρόβλημα μέσω web banking της ΑΤΕ bank.
DrLo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 και γω εχω πληρωσει ληγμενο λογαριασμο δεη μεσω ebanking χωρις προβλημα.απλα θελω να πω κατι που μου εκανε εντυπωση.οταν ενεργοποιησα το ebanking στην αγροτικη μου ζητησανε 9 ευρω! για το μηχανημα token...για το αντιστοιχο της εθνικης δε πληρωσα τιποτα. Πότε ενεργοποίησες της εθνικής ? γιατί εγώ όταν τον ενεργοποίησα πριν 1-2 χρόνια μου πήραν 7 (ή 5 ?) ευρώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα