Προς το περιεχόμενο

Metro: Last Light

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν το πιστεύω ότι έκαναν το "Ranger mode" DLC προς αγορά.

Μιλάμε για mode που υπήρχε κανονικότατα στο πρώτο παιχνίδι.

Ακόμα δεν το χωνεύω ότι έκαναν DLC ένα mode δυσκολίας.

Δεν υπάρχει περίπτωση να υποστηρίξω με τα λεφτά μου τέτοιες πολιτικές και να μήν αναρωτιούνται αν οι πωλήσεις του παιχνιδιού δεν είναι οι αναμενόμενες.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να υποστηρίξω με τα λεφτά μου τέτοιες πολιτικές και να μήν αναρωτιούνται αν οι πωλήσεις του παιχνιδιού δεν είναι οι αναμενόμενες.

Έτσι κι αλλιώς τα οικονομικά είναι χάλια οπότε όπως και να έχει λεφτά για παιχνίδια δεν υπάρχουν λυπάμαι που το λέω όμως εγώ θα το παραγγείλω να μου το φέρει ο θείος.

Δημοσ.

Κοιταξε...το first day dlc δεν θα το αποφευγαμε (αν κρινουμε απο την συνολικοτερη ταση στο gaming πια)...

Το οτι αποφασισαν αυτο το DLC να ειναι το "hard mode", εμενα δεν με πειραζει και τοσο....εγω παντα παιζω το normal (η ενα κοντινο mode) και σε δευτερο playthrough (και αν αξιζει) παω στο hard....

Αν λοιπον το game ειναι τοσο καλο και με κρατησει και για δευτερο playthrough, χαλαλι το dlc...νομιζω ειναι πιο σωστο απο το να μου εκοβε κατι απο την main gaming εμπειρια...(βεβαια το ακομα πιο τιμιο θα ηταν με το first day dlc να μου δινει προσβαση σε πραγματικα extra περιεχομενο, αλλα λεμε τωρα...)

Και τελος, για καποιον πορωμενο που θα κανει pre-order ειναι καλη (και εχει νοημα στην τελικη) ανταμοιβη μια και σιγουρα θα το ήθελε σαν επιλογη (μπορει και απο την αρχη)...

Εμενα μου φαινεται ανεκτο....(αν θεωρησουμε οτι το first day dlc ηταν αναγκαιο κακο)

(ΥΓ  Δεν δικαιολογω τα first day dlc...και εγω δεν τα θέλω....Και αποδεχομαι οτι το να αφαιρεις περιεχομενο αντι να προσθετεις, ειναι κακη πρακτικη )

ΥΓ2  Και τωρα που το ξανασκεφτομαι αρχιζει να μου την δινει...μαζι σου panther

Δημοσ.

Αν λοιπον το game ειναι τοσο καλο και με κρατησει και για δευτερο playthrough, χαλαλι το dlc...νομιζω ειναι πιο σωστο απο το να μου εκοβε κατι απο την main gaming εμπειρια...(βεβαια το ακομα πιο τιμιο θα ηταν με το first day dlc να μου δινει προσβαση σε πραγματικα extra περιεχομενο, αλλα λεμε τωρα...)

μα αυτό κάνουν... (για survival horror μιλάμε)

Δημοσ.

Από τον Μάρτιο είναι γνωστό ότι το Ranger Mode θα είναι pre-order DLC. Πραγματικά απορώ πως δεν το ήξεραν όλοι όταν ήδη είχε βγει στην φόρα εδώ και δύο μήνες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...