Προς το περιεχόμενο

Metro: Last Light

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ μόλις έτρεξα ένα heaven στις γνωστές ρυθμίσεις που το τρέχετε οι περισσότεροι εδώ μέσα και το σκορ φαίνεται οκ (937). Από θερμοκρασίες ισα ισα έχω πολύ καλές...

Δημοσ.

Για ποιο update λες; Του

παιχνιδιού;

Αν ναι να περαστεί άμεσα, το παιχνίδι είναι αίσχος δίχως αυτό

Δημοσ.

Δεν είδα κάπου ανα αναφέρεις αν έχεις περάσει το update που βελτιώνει αρκετά τα πράγματα με τις AMD.

Ναι έχεις δίκιο, ξέχασα να το αναφέρω, το έχω περάσει. Χωρίς το update στο bencmark με τις ίδιες ρυθμίσεις μου βγάζει περίπου ~17 fps average

Δημοσ.

Με τι ρυθμίσεις σωκράτη;

Εχω με ολα φουλ (Χ1200) εθεσα στο ΑΑ στο 0.5 για να τρέχει νερό. Με 2Χ παλι καλά παει βέβαια. Μας έσωσε αυτό το update.

Υ.Γ. μάλλον δεν εχει νοημα να τικάρουμε τα Psysx εμείς οι amd έτσι;

Δημοσ.

δεν ειχα χρονο για να το παρω χαμπαρι σε dx11 επεζε σε default ρυθμησεις και ετρεχε σε χαμηλοτερη αναλυση γιαυτο!γινεται να εχω ενα λινκ?

Δημοσ.

Όχι γιατί θα επιβαρυνθεί ο επεξεργαστής αν και δε ξέρω πόση θα ήταν αυτή η επιβάρυνση, ξέρω σίγουρα ότι το μέτρο χρησιμοποιεί και τους 4 πυρήνες μου αρκετά, οπότε δε ξέρω πόσο κακή ιδέα θα ήταν να τους φορτώσω και physx

Δημοσ.

Λοιπόν, το έβαλα και εγώ και με την 690

1) Ανάλυση  2560 Χ 1440 

2) Με ότι υπάρχει στο full και enable το παιχνίδι πιάνει περίπου 25-30 fps me vsyn on . Μάλλον κάτι πρέπει να χαμηλώσω. Τι προτείνετε;

3) Το FOV  δεν το πείραξα από το 50, να το αλλάξω σε πόσο ή όχι;

4) Περί updates  τι γίνεται;  Το παιχνίδι είναι κατεβασμένο από Steam , λογικά ότι update υπάρχει θα κατέβει από Steam ;

• Moderators
Δημοσ.

4) Περί updates  τι γίνεται;  Το παιχνίδι είναι κατεβασμένο από Steam , λογικά ότι update υπάρχει θα κατέβει από Steam ;

Ναι, αν βγάλουν updates για το παιχνίδι (και δεδομένου ότι η μόνη έκδοση του παιχνιδιού ενεργοποιείται μέσω steam από όσο ξέρω), θα κατέβουν από το Steam.

Updated drivers για κάρτα γραφικών που να διορθώνουν τυχόν προβλήματα με το παιχνίδι, ως συνήθως τους βρίσκεις εκτός Steam (αν και υπάρχει και ένα functionality για έλεγχο τέτοιων updates μέσω του Steam).  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...