Προς το περιεχόμενο

Metro: Last Light

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφού τους τα χώνουν οι triple A εταιρίες, λες να πουν άσχημα λόγια. Μονο το IGN από τα μεγάλα θεωρώ ότι παραμένει τουλάχιστον στα πιο πολλά games αντικειμενικό. COD...wtf is COD. :D

Αντικειμενικό το IGN?  :blink:

Δημοσ.

Όχι σοβαρά, ίσως ήμουν λίγο υπερβολικός "στα πιο πολλά games" αλλα ναι τον τελευταίο καιρό (πέρα από βαθμολογίες) λένε και τα άσχημα όχι μονο τα καλά. Είναι ένα step forward :P

Δημοσ.

http://www.geforce.com/whats-new/articles/metro-last-light-graphics-breakdown-and-performance-guide

Έχει διάφορες εικόνες του παιχνιδιού όπου μπορείς να συγκρίνεις δίπλα - δίπλα tesselation on με off, Very high quality με High quality κ.λ.π. Επίσης έχει ένα πίνακα με προτεινόμενες ρυθμίσεις για NVIDIA κάρτες γραφικών.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι σοβαρά, ίσως ήμουν λίγο υπερβολικός "στα πιο πολλά games" αλλα ναι τον τελευταίο καιρό (πέρα από βαθμολογίες) λένε και τα άσχημα όχι μονο τα καλά. Είναι ένα step forward :P

Έλα βρε μη με απογοητεύεις...

Δημοσ.

Ok τότε άμα είναι έτσι, περνω πίσω ότι έγραψα ;)

Ποιος κανει το review?Οποιος και να ειναι μπραβο του,πολυ καλος,και εχει εξαιρετικη φωνη.Επιτελους εκανς καλος reviewer,πηξαμε απο 15χρονα reviewers

• Like 2
Δημοσ.

το τελειωσα κι αυτο, παρα πολυ καλο 

Συμφωνω στην αρχη ημουν λιγο "μαγκωμενος" λιγο το story δεν με επειθε,λιγο ο κοσμος του δεν μου θυμιζε τοσο πολυ το πρωτο αλλα οσο προχωρας τοσο γινεται καλυτερο και εξελισσεται η πλοκη ομορφα.. Ενα 8-8.5 απο εμενα..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν άντεξα πότε θα αποφασίσω να πάρω κάρτα γραφικών. Κατέβασα από το πατάρι από ένα παλιό pc μια ati 4850 και μια οθονούλα 1360χ768 και άρχισα να το παίζω :)

Και όμως ΠΑΙΖΕΙ :devil:  :-D  

22180835.jpg[/img]

Επεξ/σία από TEOKOS
  • Like 1
Δημοσ.

Όλα καλά,τελείωσα κ εγώ .. ευχαριστημένος γενικά απλά αναρωτιέμαι που πήγαν αυτά τα παιχνίδια που τα παίζαμε επι εβδομάδες μην πω μήνες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...