Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατί τόσο θέμα?

It's so simple.. Εδώ στο Greece, αν κάποιος έχει μία έξυπνη ιδέα θα τον πούμε "απατεώνα" και θα παλέψουμε όσο μπορούμε για να μειώσουμε τη δουλειά του.

So keep working netstudio and let the others keep.. dreaming!

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στους ορους χρησης ( που γραφει στα Αγγλικα μονο )

γραφει κατι:

θα πληρωθειτε εαν το περιεχομενο ειναι αποδεκτο ... και απο τον πελατη και απο εσας

Και ρωταω ποιο θεωρειτε το αποδεκτο? αν εσεις κρινεται τα παντα ως μη αποδεκτα?

Φυσικα και δεν εχει κατι να χασει καποιος αν γραφτει....

Το paypall ειναι ασφαλης τροπος....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
εγω εκανα το δοκιμαστικο απο την κυριακη αλλα ακομα να βαθμολογηθει??? τι γινεται

Έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολόγηση γιατί η ανταπόκριση ήταν τεράστια. Για να βαθμολογήσουμε κάθε video πρέπει να το δούμε, κάτι που είναι χρονοβόρο.

Ζητάω επίσης την κατανόησή σας, για τα λάθη που πιθανόν να βρίσκετε. Είμαστε 2 άτομα full time πάνω στο site, φτιάχνοντας, διορθώνοντας και... αναβαθμίζοντας (αλλάζουμε σχεδόν ό,τι είχαμε φτιάξει τους τελευταίους 3 μήνες, καθώς από τη χρήση ανακαλύψαμε νέες ανάγκες).

Σε γενικές γραμμές το site δουλεύει και έχουμε ξεκινήσει να στέλνουμε βαθμολογίες.

Ευχαριστώ όλους σας για τα ενθαρρυντικά σχόλια.

---------- Προσθήκη στις 12:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:29 ----------

Στους ορους χρησης ( που γραφει στα Αγγλικα μονο )

γραφει κατι:

θα πληρωθειτε εαν το περιεχομενο ειναι αποδεκτο ... και απο τον πελατη και απο εσας

Και ρωταω ποιο θεωρειτε το αποδεκτο? αν εσεις κρινεται τα παντα ως μη αποδεκτα?

Φυσικα και δεν εχει κατι να χασει καποιος αν γραφτει....

Το paypall ειναι ασφαλης τροπος....

Λόγοι για να μην πληρωθείτε είναι:

1) Να μην ακούγεστε καθαρά και σωστά στο μικρόφωνο

2) Να μην παρέχετε στο μικρόφωνο σχόλια

3) Να μην ακολουθείτε τις οδηγίες του σεναρίου που σας έχει δοθεί.

Όλα τα παραπάνω, μέσα στο πλαίσιο της κοινής λογικής. Επειδή όμως η κοινή λογική δεν είναι και τόσο... κοινή, γι'αυτό υπάρχει ο όρος ότι εν τέλει εμείς αποφασίζουμε. Μην αγχώνεσαι, δεν σκοπεύουμε να μην πληρώνουμε. Εξάλλου αν κάναμε κάτι τέτοιο σύντομα δε θα είχαμε συνεργάτες δοκιμαστές.

Σχετικά με τη βαθμολόγηση των video, μερικά tips για να πάρετε καλή βαθμολογία:

1) Μιλάτε δυνατά και καθαρά. Στον έλεγχο ήχου που σας κάνει η εφαρμογή, βεβαιωθείτε ότι ακούτε τη φωνή σας καθαρά και δυνατά (έχουμε πολλά video με πολύ χαμηλή στάθμη ήχου τα οποία δεν θα μπορούσαν να δοθούν σε πελάτη)

2) Βλέπουμε αρκετούς χρήστες που στα video προσποιούνται ότι είναι αρχάριοι ή μας λένε τι θα προβλημάτιζε κάποιον αρχάριο. Θέλουμε να φέρεστε στο site όπως θα φερόσασταν στην πραγματικότητα και να μας λέτε τις ΔΙΚΕΣ σας σκέψεις για το τι σας προβληματίζει και τι δεν σας αρέσει. Θα θέλαμε να κάνετε ό,τι θα κάνατε αν δεν ήταν τεστ.

3) Παρ'όλο που είναι χρήσιμο στα video να μας λέτε και αυτά που σας αρέσουν, είναι πολύ πιο χρήσιμο να μας λέτε τι δεν σας αρέσει, τι σας μπερδεύει, τι σας προβληματίζει.

4) Μιλήστε αρκετά! Καλό είναι να μην υπάρχει καμία παύση. Έχουμε δημοσιεύσει ένα δοκιμαστικό ενός χρήστη που έχει πιάσει το νόημα. Εδώ είναι το link: http://www.userfeel.com/index.php?option=com_userfeel&controller=results&result_id=NGMzNU1URTU0YzM1Yzc=

Θα κοιτάξουμε να δημοσιεύσουμε κι άλλο.

Ξέρουμε ότι το site έχει αρκετά θέματα ακόμα, ζητούμε συγνώμη για αυτό, προσπαθούμε ασταμάτητα να τα διορθώσουμε και να κάνουμε το userfeel μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για τους πελάτες μας, όσο και για μας και τους δοκιμαστές.

---------- Προσθήκη στις 18:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:45 ----------

Αυτή τη στιγμή τελειώσαμε τη βαθμολόγηση όλων των video που έχουμε λάβει. Αν δεν έχετε πάρει βαθμολογία, σημαίνει ότι για κάποιο λόγο δεν έχει ανέβει το video σας και μπορείτε να ξαναπροσπαθήσετε.

Επεξ/σία από yannisc
Δημοσ.

πολύ έξυπνη ιδέα , συγχαρητήρια

αλλά έχω μια απορία σχετικά με την διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων.

Πόσο σίγουροι είμαστε ότι τα στοιχεία των tester δεν θα προωθηθούν σε 3rd party εταιρίες ;

Η διασφάλιση του απόρρητου είναι κάτι που με απασχολεί, χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν φυσικά.

Δημοσ.
Αναφορικά με το κατά πόσο παραβιάζονται οι όροι χρήσης και ξεκαθαρίζοντας πως δεν είμαι ούτε ο admin, ούτε ο αρμόδιος moderator του παρόντος subforum, η άποψή μου είναι πως από τη στιγμή που το όποιο κέρδος της όποιας εταιρείας δεν εξαρτάται από το topic της στο insomnia, οι όροι δεν παραβιάζονται. Το παλικάρι δεν ψάχνει για πελάτες, δε θα βγάλει λεφτά από κανέναν insomniac, ίσα-ίσα θα δώσει.

Δινει για να παρει.....Οσοι περισσοτεροι τεστερς τοσο ανεβαινει το image στους πελατες, τοσοι περισσοτεροι πελατες τοσα περισσοτερα εσοδα. Στα 35 βγαζει 25 απο εναν τεσταριστη, στους 100 θα βγαλει 2500ε, στους 1000 25000ε και ουτω καθε εξης.

Το οτι δινει δεν αναιρει το οτι το διαφημιζει. Φυσικα και δεν με ενδιαφερει, ας διαφημισει ο καθενας οτι θελει εδω μεσα, απλα ειναι καπως περιεργο οταν επιλεκτικα τηρουντε οι κανονισμοι αφου εχω δει αντιστοιχα θεματα να σβηνονται, αυτο ειναι που με εκανε να μιλησω και τπτ αλλο. Δεν ξερω την εν λογο εταιρεια, δεν την εχω ακουσει ποτε, δεν ξερω καν τι κανει, απλα ειπα την γνωμη μου πανω στο θεμα.

Δημοσ.

Βρε συμφορουμίτη Nik.K, για μισό ρε συ. Δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει, αλλά οποιαδήποτε δουλειά κι αν κάνεις οπουδήποτε, πάντα ο μισθός που παίρνεις είναι μια αναλογία του έργου που παράγεις. Σε κάποιον πάνε παραπάνω για να σου δώσει εσένα ένα μερίδιο, να συντηρήσει την επιχείρηση και να πάρει κι αυτός, έτσι πάει η λογική παντού και πάντα. Όσο για την αναλογία (1-2,5) φυσικά κι έχεις το δικαίωμα της άποψης να τη θεωρείς άδικη (σχετικό είναι αυτό και άμα σου αρέσει, αλλιώς δεν το κάνεις, απλά) μπορώ όμως να σου πω και παραδείγματα εργασίας που το όφελος για την εταιρεία είναι 5πλάσιο, για να μη βάλω και τίποτα εκθέτες, για πιο ειδικές θέσεις εργασίας. Πες μου πως τώρα το ανακαλύπτεις αυτό... :o

Δημοσ.

Μα δεν σχολιαζω το αν η αναλογια ειναι σωστη, και παλι αυτο ειναι δικο τους θεμα. Μιλαμε ομως για διαφημιση προιοντος με σκοπο το κερδος, αυτο σχολιαζω.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν θα ελεγα πως παραπεμπει σε διαφημηση προιοντος με σκοπο το κερδος. Βασικα δεν προωθει καν καποιο προιον. Στην ουσια δηλωνει τι προσφερει σε οποιον ασχοληθει. Απο κει και περα το οτι τυγχανει να κερδιζει και εκεινος ειναι μαλλον ασχετο.

Δεν νομιζω πως τιθεται θεμα κλειδωματος (διχως να ειμαι και αρμοδιος).

Δημοσ.

prothipourgos και Nik.K η διαφημιση ενος προιοντος γινεται για να τσιμπησεις πελατες. ο topic starter ΔΕΝ ψαχνει για πελατες εδω μεσα.

Δημοσ.

Μαλλον πρεπει να διαβασεις καλυτερα το ολο Concept της προσπαθειας, ετσι ισως καταλαβεις πως πελατης-τεστερ ειναι αλληλενδετα.

Οπως και να εχει τσαμπα βγηκαμε τοσο Off-Topic.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...