ermis01 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω για νέα συσκευή μέχρι 200 ευρώ. Από μία σύντομη έρευνα αγοράς που έκανα, μου φάνηκε αρκετά αξιόλογο το Samsung S5620 Monte. Τι λέτε; Το έχει κανείς; Κάποια άλλη πρόταση;
afentiko Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 LG GT-540, σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει καλύτερο
basilis5 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 θες να εχει καποιες συγκεκριμενες λειτουργιες;οπως λειτουργικο συστημα,wifi, καμερα καλη κλπ; το τελευταιο LGπου ειπε ο φιλος νομιζω ειναι οτι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα,με μοναδικο μειονεκτημα για εμενα την resistive οθονη
ermis01 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 θες να εχει καποιες συγκεκριμενες λειτουργιες;οπως λειτουργικο συστημα,wifi, καμερα καλη κλπ;το τελευταιο LGπου ειπε ο φιλος νομιζω ειναι οτι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα,με μοναδικο μειονεκτημα για εμενα την resistive οθονη Λειτουργικό σύστημα δεν με νοιάζει. Θέλω να μην έχει πεθαμένη μπαταρία, να έχει wifi και μια ψιλοκαλή φωτογραφική (χωρίς τρελές απαιτήσεις). ΥΓ: Τι ειναι η resistive οθονη που διαβάζω συχνά και ποιοι άλλοι τύποι υπάρχουν;;;
metmat Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Εμένα μου φαίνεται τίμια πρόταση και αυτό εδώ http://e-technoshop.gr/index.php?target=products&product_id=32788&page=full_list Επίσης ενδιαφέρουσα επιλογή φαίνεται και αυτό http://www.apiastos.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=37 Δεν ξέρω βέβαια πολλά από κινητά και κοιτάω γιατί κι εγώ ενδιαφέρομαι για αγορά συσκευής που να έχει και wi-fi και να είναι και οικονομικό σαν λύση!
Captain Nemo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Samsung S8000 Jet http://www.skroutz.gr/s/82078/Samsung-S8000-Jet.html
ermis01 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Πολύ καλή περίπτωση το S5560! Δεν έχει 3G και GPS που δεν με ενδιαφέρουν ούτως ή άλλως, αλλά έχει wifi και καμερούλα στα 5ΜΡ με flash και autofocus. Μάλλον η χρυσή τομή για μένα! Το θέμα είναι θα το έχει ο Γερμανός ή η Cosmote?? ΥΓ: Το Jet το είχα στα υπόψιν αλλά δεν το βρίσκω στα καταστήματα που ανέφερα, το Ericsson πολύ καλό αλλά όχι touchscreen
metmat Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Nα ρωτήσω και κάτι που είναι μάλλον χαζό... Όταν το κινητό έχει wi-fi σημαίνει λογικά ότι μπορείς να συνδεθείς στο ιντερνετ και να βλέπεις σελίδες από ένα μέρος που υπάρχει ελεύθερο ασύρματο δίκτυο (πχ καφετέρια) χωρίς να χρεώνεσαι τπτ. Έτσι δεν είναι;;;
basilis5 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Nα ρωτήσω και κάτι που είναι μάλλον χαζό...Όταν το κινητό έχει wi-fi σημαίνει λογικά ότι μπορείς να συνδεθείς στο ιντερνετ και να βλέπεις σελίδες από ένα μέρος που υπάρχει ελεύθερο ασύρματο δίκτυο (πχ καφετέρια) χωρίς να χρεώνεσαι τπτ. Έτσι δεν είναι;;; ναι. οσο αφορα τις 2 τεχνολογιες σε οθονες αφης, resistive -capacitive οι πρωτες ειναι σχεδιασμενες για να δουλευεις με στιλο,ενω οι 2ες με το δαχτυλο. συνηθως εχουν πολυ κακη αποκριση οι resistive σε σχεση με τις οθονες capacitive -ποιος δεν ζηλεψε την οθονη του iphone... αν ειναι να παρεις οθονη αφης, μην παρεις τπτ που δεν ειναι capacitive κατα την γνωμη μου. εγω σιγουρα δεν ξαναπαιρνω resistive (LG viewty)
ermis01 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 εγω σιγουρα δεν ξαναπαιρνω resistive (LG viewty) Αμάαααν, είπες την απαγορευμένη λέξη...... "Viewty"! Αυτό έχω εδώ και ένα χρόνο και μετράω μέρες (ούτε φαντάρος να ήμουν!) μέχρι να το ξεφορτωθώ. Το πιο σπαστικό τηλέφωνο που είχα ποτέ μου!
afentiko Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Παιδιά εγώ που το πήρα (και ξέρω την ανωτερότητα της capacity) δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα, ίσα ίσα που η οθόνη είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ανταποκρίσιμη ακόμα και σε σημεία που πρέπει να πατήσω σε πολύ συγκεκριμένα σημεία. Πραγματικά, έχει πολύ καλό touch
kambana Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Πολύ καλή περίπτωση το S5560! Δεν έχει 3G και GPS που δεν με ενδιαφέρουν ούτως ή άλλως, αλλά έχει wifi και καμερούλα στα 5ΜΡ με flash και autofocus. Μάλλον η χρυσή τομή για μένα! Το θέμα είναι θα το έχει ο Γερμανός ή η Cosmote?? ΥΓ: Το Jet το είχα στα υπόψιν αλλά δεν το βρίσκω στα καταστήματα που ανέφερα, το Ericsson πολύ καλό αλλά όχι touchscreen Έχω το ίδιο κινητό αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα.Οι φωτογραφίες που τραβάω δεν αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης αν και είναι κατάλληλα ρυθμισμένο.Όμως τα βίντεο αποθηκεύονται κανονικά.Ακόμη, οι φωτογραφίες αποθηκεύονται κανονικά όταν είναι να αποθηκευτούν στη μνήμη τηλεφώνου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.