Swimmer21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Παιδιά ρωταω μονο πληροφοριακα... Εχω ψαξει πολλα για αυτες τις σχολες, και μπορω να περασω και στις 2... Απλα αν καποιος σπουδαζει σε καποια απο αυτες τις σχολες παρακαλω ας μου πει αν οντως αξιζουν, αν θα αλλαζε σχολη, αν την φανταζοταν αλλιως και εσεις ποια θα προτιμουσατε... Δεν θα με επιρρεασετε καθολου, αλλωστε η ζωη (και το μηχανογραφικο) ειναι δικα μου Ευχαριστω
paschalia Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Ρωτάς πράγματα που, εκ των πραγμάτων, θα σε επηρρεάσουν προς την μιά ή την άλλη σχολή. Εφ'όσον λες ότι ό'τι πούμε δεν θα σε επηρρεάσει,για ποιό λόγο ζητάς την γνώμη των χρηστών ?
Swimmer21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Ρωτάς πράγματα που, εκ των πραγμάτων, θα σε επηρρεάσουν προς την μιά ή την άλλη σχολή. Εφ'όσον λες ότι ό'τι πούμε δεν θα σε επηρρεάσει,για ποιό λόγο ζητάς την γνώμη των χρηστών ? Θέλω να μαθω πραγματα μεσα απο την σχολη, γενικα πως ειναι, αν ειναι ευχαριστημενοι κλπ... Μονο ατομα που σπουδασουν σε αυτες μπορουν να μου πουν. Ξερω οτι αυτες οι 2 σχολες εχουν τα ιδια επαγγελματικα δικαιωματα με καποιες διαφορες βεβαια ως προς την κατευθυνση, αλλα πανω κατω τα ιδια. Κατα την γνωμη σας ποια θεωρειτε καλυτερη σχολη με τα σημερινα δεδομενα? ---------- Προσθήκη στις 18:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:29 ---------- Καμια πληροφορια παιδια?
DrLo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Προσωπικά θα επέλεγα πιθανότατα το Οικονομικής Επιστήμης.
Swimmer21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Παιδια περασα τελικα (και ηδη παρακολουθω μαθηματα) στο πανεπιστημιο πειραια, στο τμημα ναυτιλιακων.. Επειδη ειχα καποια μορια (+7%) απο τον αθλητισμο, εχω δυνατοτητα να παω ή οικονομικης επιστημης ή διοικηση επιχειρησεων στο ιδιο πανεπιστημιο.. Φυσικα εχω κ την επιλογη να μεινω στα ναυτιλιακα.. Εσεις τι θα κανατε στην θεση μου;
kage Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 ειναι απλο που θες δουλεια ναυτιλιακα ή σε οτιδηποτε αλλο με σχεση με τα οικονομικα? τσεκαρε ποιες ειναι οι δουλειες(xe.gr) στα ναυτιλιακα και αν σαρεσουν και αντιστοιχες για τα οικονομικα.
Swimmer21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 ειναι απλο που θες δουλεια ναυτιλιακα ή σε οτιδηποτε αλλο με σχεση με τα οικονομικα?τσεκαρε ποιες ειναι οι δουλειες(xe.gr) στα ναυτιλιακα και αν σαρεσουν και αντιστοιχες για τα οικονομικα. Απλα και απο τα 3 τμηματα γραφεσαι στο οικονομικο επιμελητηριο, το θεμα ειναι πιο εχει καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση και τι μεταπτυχιακα μπορω να κανω στο καθε τμημα; Οποιος ξερει απο αυτα ας πει την γνωμη του..
Praetorianos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Απλα και απο τα 3 τμηματα γραφεσαι στο οικονομικο επιμελητηριο, το θεμα ειναι πιο εχει καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση και τι μεταπτυχιακα μπορω να κανω στο καθε τμημα; Οποιος ξερει απο αυτα ας πει την γνωμη του.. Στα οικονομικά από παντού πας παντού και μπαίνεις παντού, οπότε απλώς διάλεξε τι σ' αρέσει. Στο οικονομικής επιστήμης κάνουν τα οικονομικά ακαδημαϊκά. Μακροοικονομίες, μικροοικονομίες, μαθηματικά, θεωρία παιγνίων κτλ. Στο διοίκησης επιχειρήσεων θα μάθεις λίγο από τα πάντα. Μακρο/Μικρο, μαθηματικά θα μπλεχτούν μαζί με μάρκετινγκ και μάνατζμεντ και λίγο logistics και λίγο θεωρία χαρτοφυλακίου και λίγο εμπορικό δίκαιο και λίγο πληροφορική και αρκετή λογιστική και και. Στα ναυτιλιακά αν κι έχω μόνο ένα γνωστό εκεί (ο οποίος μου έχει πει ότι είναι "βαρετό" σαν τμήμα) θεωρώ ότι θα μοιάζουν τα μαθήματα του στο διοίκησης επιχειρήσεων απλά θα επικεντρώνονται στα ναυτιλιακά. Αν δεν ξέρεις τι θέλεις, ή θέλεις το λίγο απ' όλα ώστε ν' αποφασίσεις αργότερα πήγαινε οργάνωση και διοίκηση, αν θέλεις ναυτιλιακά πήγαινε ναυτιλιακά, αν θέλεις να ασχοληθείς σίγουρα με βαριά οικονομικά σε μεταπτυχιακό επίπεδο και δεν θέλεις επάγγελμα του στυλ μανατζερίστας/μαρκετίστας/*ίστας, πήγαινε οικονομικής επιστήμης.
alan2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Η Εμπορική Ναυτιλία ειναι ο κλάδος που η Ελλάδα είναι στις πρώτες θέσεις στο κόσμο, απο αποψη μεγέθους στόλου. Η Οικονομική Επιστήμη καλή είναι αν συνεχίσεις σε μεταπτυχιακά.Επίσεις να εχεις υποψην οτι εχει και αρκετη στατιστική, μαθηματικά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.