playlandos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Σήμερα έβαλα σκουλαρίκι αλλά δεν μου άρεσε και θέλω να το βγάλω , πείτε πως θα το κάνω αυτό αν γίνεται να το κάνω (πέρασαν 5 ώρες) μετά τι κάνω κτλπ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙ!!!! Ευχαριστώ
akpe Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Γιατί δεν ρωτάς εκεί που το έβαλες; Μην αγχώνεσαι πάντως, αν δεν κάνω λάθος αν πήγες σε καλό κατάστημα, αν ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες που σου δώσανε (καθαρισμό, αντιβιώσεις κλπ ξέρωγω-πρίν δυο χρόνια έκανε η κοπέλα μου και κάαατι θυμάμαι) και αν δεν το "πειράζεις" δεν πρόκειται να μολυνθεί τόσο εύκολα. Υπομονή μέχρι αύριο, πάρ'τους τηλέφωνο ή πήγαινε από εκεί.
Tenshi Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Βασικά δέν νομίζω οτι θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα αν βγάλεις το σκουλαρίκι και πνίξεις τον λοβό-πτερύγιο-φρύδι-αφαλό-whatever με γενναίες δόσεις οινοπνεύματος,για τις επόμενες 2-3 μέρες. Διατηρώ επιφυλάξεις για ρόγα και γλώσσα.Στην πρώτη περίπτωση ενδέχεται να έρθουν στην επιφάνεια μαζοχιστικές τάσεις,στην δεύτερη σε βλέπω για κύρωση του ύπατος... 2
prothipourgos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Και εγώ είχα κάνει τρύπα και το έβγαλα μετά απο 2 ώρες... Απλά το κράτησα με βαμβάκι και οινόπνευμα για αρκετή ώρα για να σταματήσει να τρέχει το λιγοστό αίμα. Μετά το παράτησα έτσι και δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.....
playlandos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ για οινόπνευμα μου είπαν και άλλοι ότι δεν κάνει ΠΟΤΕ
kebinB Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 καταρχήν μην βγάλεις το σκουλαρίκι, θα πρηστεί και θα γίνει μελανιά ανάλογα και το σημείο βέβαια, γνωστός μπηκες στο ίδιο τριπάκι είχε στο φρύδι και είχε τα παραπάνω συμπτώματα που ανέφερα. το καλύτερο ειναι να πάρεις τηλέφωνο εκεί που σου το κάνανε..
prothipourgos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Να πώ οτι εγώ είχα κάνει το κλασσικό στο αυτί...
RottenLungs Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μου έσβησαν την καταχώρηση μου γιατι λογικά κάποιος συνομιλητής μας θα προσβλήθηκε. Τέσπα σου έλεγα να μην βάλεις αντιβιοτικές κρέμες κτλ., ούτε και οινόπνευμα (γιατι δεν κλείνει η πληγή). Μόνο σε ένα μέρος δεν έχω κάνει ποτέ τρύπα στο σώμα μου και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τα απο πάνω. Πήγαινε στο φαρμακείο και ζήτα Σπρέι Λευκό Μπεταντίν (δεν θυμάμαι ακριβώς πως λέγεται) και πάρε και φυσιολογικό ορό. Βάζε απο αυτό μία-δυο φορές την μέρα και σε λίγες μέρες θα έχει ξεχάσει οτι είχες κάνει τρύπα.
pennyzaxa Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 εχω παθει μολυνση 100 φορες σιγα μην κλεισω τις τρυπες μου τις αγαπω τοσο πολυυυ τωρα την μια την κανω τεραστιαα <3 ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΜΜΜΗΗΗΗΗΗ
gigisoni Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Εσένα περίμενε τέσσερα χρόνια κοντά τώρα....
Tenshi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Αυτό το "σιγά μην κλείσω τις τρύπες μου" και "την μία την κάνω τεράστια"...πω πω κάτι σκίρτησε μέσα μου. Συμπαθάτε με, δέν είμαι άρρωστος Συμπαθάτε με, δέν είμαι άρρωστος Συμπαθάτε με, δέν είμαι άρρωστος Συμπαθάτε με, δέν είμαι άρρωστος Συμπαθάτε με, δέν είμαι άρρωστος Συμπαθάτε με, δέν είμαι άρρωστος Συμπαθάτε με, δέν είμαι άρρωστος Συμπαθάτε με, δέν είμαι άρρωστος Συμπαθάτε με, δέν είμαι άρρωστος 3
Liverpool89 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Γιατι να την κλεισεις; Τι δεν σ αρεσε... Εγω εχω και στα δυο αυτια... Οτι και να σου λενε γραψτους.... Θελει καμια 15 μερες κανονικα για να το βγαλεις....
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 αν βγάλεις το σκουλαρίκι, η τρύπα κλείνει ή μένει; γιατί έχω ακούσει πως είναι ουσιαστικά πληγή και επουλώνεται.
Liverpool89 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Εμενα δεν κλεινει πλεον... Οταν ημουν φανταρος, δεν τα φορουσα.. Δεν ειχα κανενα προβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα