cxmgp Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Εν αναμονη λοιπον .... αν το θετουμε ετσι ...Μεχρι σημερα 20/7 δεν εχω λάβει αυτο τον δωρεαν χρονο ομιλιας
cxmgp Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Ουτε γω με βλεπω να τα παιρνω. Δε σου κρυβω οτι δεν το πιστευα απο την αρχη, και ο λογος το τηλεφωνημα απο αριθμο 211..... Αλλα τι καταντια... αν αναθετει σε αλλες "εταιρειες" να πεισει τους πελατες της να μεινουν με αυτον το τροπο. Τωρα αν με ρωτησεις αφου το πιστευα οτι ετσι θα γινει, γιατι εκανα το ποστ .. ειναι γιατι η σοβαροτητα και η ωριμοτητα σε αυτη τη χωρα..... λειπει. Πρεπει να αρχισουμε σαν καταναλωτες να βαζουμε μια ταξη.
invisiblesurfer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 cxmgp αν μου χαρισεις ενα iphone 4 σου χαριζω την γυναικα μου ---------- Προσθήκη στις 15:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:09 ---------- Στις 15/07 με πήρε τηλέφωνο η WIND, δύο φορές, από τον αριθμό 211 1819400 και με ενημέρωσε ότι αν δηλώσω τα στοιχεία του καρτοκινητού μου εντός 2 ημερών ΚΟΜΜΑ θα λάβω 5€ δωρεάν χρόνο ομιλίας. Πιστευω οτι βγαζει περισσοτερο νοημα ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.