accipio Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δεν μπορεί να το αναγνωρίσει γιατί είναι σχεδόν κολλημένα τα γράμματα μεταξύ τους και με διαφορετικό ύψος και κλίση - βέβαια επίτηδες το έχουν φτιάξει έτσι, ακριβώς για να μην αναγνωρίζονται αυτόματα. Αναγκαστικά θα πρέπει να γράφεις τον εκάστοτε κωδικό με το χέρι.
Lioner Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Και να συμπληρώσω πως όχι μόνο κάνει αυτόματα extract τα αρχεία, αλλά αν θες το βάζεις να σβήνει κιόλας τα (περιττά πλέον) .rar αφού τελειώσει. Αυτό πως το κάνουμε?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Αυτό πως το κάνουμε? Στα Settings > Plugins & Add-ons > Extensions > JD Unrar ενεργοποιείς το Delete archives after successful extraction.
alexis333 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Άσε που έχει και επιλογή να κάνει αυτόματο reset στο router ώστε να μην περιμένεις πολλή ώρα μεταξύ τον αρχείον. http://jdownloader.org/download/index Αυτο ειναι ρυθμιση απο default ή το ρυθμιζουμε εμεις.. ?? Κι αν δεν ειναι default τοτε απο που ρυθμιζεται .. ??
isay Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Αυτο ειναι ρυθμιση απο default ή το ρυθμιζουμε εμεις.. ??Κι αν δεν ειναι default τοτε απο που ρυθμιζεται .. ?? alexi για αυτο υπάρχει το Help. Διαβάζεις ΕΔΩ ή ΕΔΩ (οι οδηγίες στα ελληνικά ΔΕΝ είναι δικές μου)
alexis333 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 alexi για αυτο υπάρχει το Help. Διαβάζεις ΕΔΩ ή ΕΔΩ(οι οδηγίες στα ελληνικά ΔΕΝ είναι δικές μου) Thanx ...
Lioner Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Στα Settings > Plugins & Add-ons > Extensions > JD Unrar ενεργοποιείς το Delete archives after successful extraction. Ευχαριστώ πολύ
dreaming123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα....Εγω το εχω κάνει το Settings > Plugins & Add-ons > Extensions > JD Unrar ενεργοποιείς το Delete archives after successful extraction αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα... Το έσβησα και το ξαναπέρασα το πρόγραμμα χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα....
SteveAngello Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Οταν ολοκληρωθει η ληψη και κανει αυτοματα extract το προγραμμα λογικα οταν εχεις αυτη την επιλογη ενεργοποιημενη διαγραφονται τα .rar. Για δοκιμασε παλι με αλλο αρχειο. Μου το κανει και μενα μερικες φορες, αλλα πολυ σπανια.
dreaming123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Έχει αρκετές ημέρες που μου το κάνει...
nikomas50 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δοκίμασε και το CryptLoad που κάνει την ίδια δουλειά με το JDownloader. Μπορεί να σε βολέψει καλύτερα.
georho Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 μήπως ξέρει κανείς πως δουλέυει το anticaptcha??
SteveAngello Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 μήπως ξέρει κανείς πως δουλέυει το anticaptcha?? Τι εννοείς πως δουλεύει? Γενικά μην περιμένεις και πολλά πράγματα. Εκεί που έχει πιο δύσκολο format δεν μπορεί να κάνει κάτι (hotfile/filserve/filesonic κτλ). Είναι μια χαρά όμως για τα "εύκολα" captchas πχ megaupload.
mindtrapper Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Με πολύ ψάξιμο είχα βρει ένα plugin που τα βρίσκει όλα απλά έχει ένα θέμα με fileserve που αφήνει μέχρι 3 προσπάθειες ή κάπως έτσι. Google "anti-r-c_ST" για εκπαιδευτικούς σκοπούς
SteveAngello Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Με πολύ ψάξιμο είχα βρει ένα plugin που τα βρίσκει όλα απλά έχει ένα θέμα με fileserve που αφήνει μέχρι 3 προσπάθειες ή κάπως έτσι. Google "anti-r-c_ST" για εκπαιδευτικούς σκοπούς Αμφιβάλλω αν υπάρχει κάτι που να λύνει όλα τα captchas. Επειδή πολλά sites πλέον χρησιμοποιούν το reCAPTCHA της Google δύσκολα θα βρεθεί κάτι να το σπάσει. Και να γίνει αυτό την άλλη μέρα το έχουν αλλάξει. Οπότε... Respect πάντως στο reCAPTCHA service.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.