Προς το περιεχόμενο

Δίλημμα για αγορά πληκτρολογίου ή ποντικιού

Alithinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Δεν έχουν κάποιο πρόβλημα τα περιφερειακά που χρησιμοποιώ τώρα,αλλά θα ήθελα να πάρω ίσως ένα καλύτερο mouse ή πληκτρολόγιο.

Το ζήτημα είναι πως δεν έχω καταλήξει σε κάτι συγκεκρυμένα!

Για ποντίκι έχω υπ' όψιν μου το Razer Deathadder 3.500 dpi,ενώ για πληκτρολόγιο είμαι μεταξύ του Razer Arctoza και του Apple with numerical keypad.

Εμφανισιακά και στην αίσθηση το πληκτρολόγιο της Apple μου αρέσει περισσότερο,αλλά το Arctoza λένε πως σε βοηθάει στο gaming,και παίζω που και που κάνα ματς στο Quake.

(και το Deathadder για τον ίδιο λόγο το σκέφτομαι).

Τι μου προτείνετε ?

Να πάρω το ποντίκι ευελπιστώντας σε βελτίωση επιδόσεων σε games,το πληκτρολόγιο Razer επίσης για την βελτίωση επιδόσεων που μου υπόσχεται,ή μήπως το Apple keyboard

επειδή μ' αρέσει να πατάω τα κουμπιά του και να το κοιτάω ?

Είμαι μπερδεμένος,και κάθε άποψη δεκτή!

:-)

Δημοσ.

Εισαι gamer η οχι? Αν παιζεις μια στο τοσο games μην παρεις τιποτα απο τα 2 αλλα αν παιζεις αρκετα συχνα τοτε ναι αξιζουν τα λευτα για το razer, τωρα απο πληκτρολογιο οποιο σου αρεσει αλλα να σκευτεις πρωτα αν χρειαζεσαι extra κουμπια για macro κτλπ η σε καλυπτουν τα κλασσικα.

Δημοσ.

έχουν extra κουμπία για macro/συνδυασμούς κουμπίων, φωτισμό backlit των κουμπιών , μερικά οθόνες lcd που σου δέιχνουν πληροφορίες για το game και ενα σωρό αλλα, γρήγορο response στο πάτημα του κουμπιού, μερικά έχουν ενσωματωμένες usb, Θύρες για ακουστικά, anti-gosting που μπορείς να πατάς ταυτόχρονα πολλά κουμπιά, απενεργοποίηση την ώρα που παίζεις δίαφορων ενοχλητικών κουμπιων (windows key π.χ) ....και πάει λέγοντας

Δημοσ.
Καλημέρα!

Δεν έχουν κάποιο πρόβλημα τα περιφερειακά που χρησιμοποιώ τώρα,αλλά θα ήθελα να πάρω ίσως ένα καλύτερο mouse ή πληκτρολόγιο.

Το ζήτημα είναι πως δεν έχω καταλήξει σε κάτι συγκεκρυμένα!

Για ποντίκι έχω υπ' όψιν μου το Razer Deathadder 3.500 dpi,ενώ για πληκτρολόγιο είμαι μεταξύ του Razer Arctoza και του Apple with numerical keypad.

Εμφανισιακά και στην αίσθηση το πληκτρολόγιο της Apple μου αρέσει περισσότερο,αλλά το Arctoza λένε πως σε βοηθάει στο gaming,και παίζω που και που κάνα ματς στο Quake.

(και το Deathadder για τον ίδιο λόγο το σκέφτομαι).

Τι μου προτείνετε ?

Να πάρω το ποντίκι ευελπιστώντας σε βελτίωση επιδόσεων σε games,το πληκτρολόγιο Razer επίσης για την βελτίωση επιδόσεων που μου υπόσχεται,ή μήπως το Apple keyboard

επειδή μ' αρέσει να πατάω τα κουμπιά του και να το κοιτάω ?

Είμαι μπερδεμένος,και κάθε άποψη δεκτή!

:-)

κλικ εδώ http://www.logitech.com/el-gr/67/4725

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...