poscaman Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Ας κάνει όσες μηνύσεις θέλει. Άρση απορρήτου δεν γίνεται παρα μόνο για κακούργημα, κάτι το οποίο δεν είναι η συκοφαντική δυσφήμιση...
antonisid Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Έχετε καταλάβει πως με το post αυτό ο χρήστης μπορεί να κάνει μήνυση για προσβολή προσωπικότητας και πόσα άλλα?Προσέχετε λίγο. Το nickname δε σημαίνει ανωνυμία, ούτε το Internet ασφάλεια για να λέτε ό,τι θέλετε. Σιγά μη την "βγεί" κι απο πάνω
ErrorWebIS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Ας κάνει όσες μηνύσεις θέλει. Άρση απορρήτου δεν γίνεται παρα μόνο για κακούργημα, κάτι το οποίο δεν είναι η συκοφαντική δυσφήμιση... Ποιό απόρρητο poscaman? Ένα search στα posts του nickname αυτού αρκεί για να μάθεις το πραγματικό του όνομα. Δεν είμαστε στο Internet του 1998. Υπάρχουν νόμοι και ακόμη και το email ευσταθεί σ' ένα δικαστήριο. Πόσο μάλλον ένα "δημόσιο post" . Μπορεί να μην είμαστε στην Αμερική που για προσβολή προσωπικότητας θα πλήρωνες 30.000 δολλάρια, αλλά κι εδώ υπάρχουν "καλές ποινές" . antonisd απλά υπάρχει ένα post που ένας άνθρωπος ισχυρίζεται πως κάποιος άλλος τον "έκλεψε". Δεν ξέρεις καν αν αληθεύει ή τι έχει συμβεί στη μεταξύ τους συνεργασία. Ας αφήσουμε τους χαρακτηρισμούς.
antonisid Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Ας αφήσουμε τους χαρακτηρισμούς. Χαρακτήρισα κανέναν?
ErrorWebIS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Χαρακτήρισα κανέναν? Αυτό ήταν γενικό βρε Αντώνη
antonisid Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Τες πα,διαφωνώ μαζί σου. Αναφορά έγινε για ένα άτομο που το μόνο που ξέρουμε είναι το username του. Σιγά το πράμα. Άσε που το έθεσε πολύ κομψά το όλο θέμα ο topic starter. ---------- Προσθήκη στις 00:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:33 ---------- Γι αυτό υπάρχουν sites όπως http://freelanceswitch.com/Έχε το υπόψην σου για μελλοντική χρήση Αυτο αφόρά και δουλειές στην Ελλάδα?
orotoi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Έχετε καταλάβει πως με το post αυτό ο χρήστης μπορεί να κάνει μήνυση για προσβολή προσωπικότητας και πόσα άλλα?Προσέχετε λίγο. Το nickname δε σημαίνει ανωνυμία, ούτε το Internet ασφάλεια για να λέτε ό,τι θέλετε. Δε νομίζω οτι κάποιο απο τα παραπάνω posts χρήζει μύνησης.. Όσο για την ασφάλεια του να λέμε οτι θέλουμε, νομίζω όλοι όσοι "είπαν" κάτι, τα ίδια θα λέγαν και σε μια συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο. Επίσης δε νομίζω οτι υπάρχει το δικαίωμα απο κάποιον να δώσει τα πραγματικά μου στοιχεία για όλα τα παραπάνω. (το insomnia την IP μου, ο provider μου να κάτσει να με ψάξει και να δώσει τα στοιχεία κτλ κτλ) Αν ήταν έτσι... πάει.. 100μυνήσεις την ημέρα θα παίζαν με τα flames που παίζουν στα forums. Ο εισαγγελέας (αν φτάσει ποτε μεχρι εκεί) θα γελάει μια βδομάδα για κατι τέτοιο.. Ένα search στα posts του nickname αυτού αρκεί για να μάθεις το πραγματικό του όνομα. Πώς με ενα search στα post μου θα μάθεις το πραγματικό μου όνομα..? Αν θές βρές το δικό μου ---------- Προσθήκη στις 17:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:19 ---------- Αυτο αφόρά και δουλειές στην Ελλάδα? Αντώνη.. ναί. Αν και απο ένα γρήγορο ψάξιμο δεν είδα έλληνες "εργοδότες". Αλλα μπορείς να είσαι ελλάδα και να κάνεις δουλειά για κάποιον στην Αυστραλία ξερω γω..
isay Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Πώς με ενα search στα post μου θα μάθεις το πραγματικό μου όνομα..? Αν θές βρές το δικό μου Για το συγκεκριμένο nickname άμα ψάξεις προσεκτικά θα βγάλεις και όνομα. Για το δικό σου nickname δεν ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.