Προς το περιεχόμενο

Αποχωρεί από την Apple ανώτατο στέλεχος υπεύθυνος για τα iPhone


S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτό έλειπε μετά την τεράστια αποτυχία που έχει το όνομα iphone 4 να μην παραιτούνταν κιόλας.

 

Μπα, η τεράστια αποτυχία δεν ήταν οι πωλήσεις του iphone 4, εξάλλου με πρόβλημα ή χωρίς πάλι θα το αγόραζαν και μάλιστα ενδέχεται να είναι και ακριβότερα τα προβληματικά ως συλλεκτικά.

 

Η τεράστια αποτυχία ήρθε από τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν το όλο θέμα και πόσο προσέβαλε την νοημοσύνη των πελατών της. Έχασαν πολλούς φανατικούς πελάτες που η στροφή τους, μετά από αυτήν τους την αντιμετώπιση, είναι αμετάκλητη.

 

Το θέμα δεν είναι να γίνει ένα λάθος, αλλά το αν θα το παραδεχτείς και αν θα προσπαθήσεις να το διορθώσεις ώστε ο κόσμος που σε εμπιστεύεται ναι μεν να σου κάνει κριτική για το λάθος αλλά να παραμείνει πελάτης ακριβώς επειδή δεν προσπαθείς να τον κοροϊδέψεις.

 

Το πρόβλημα ήταν εξαρχής σχεδιαστικό και στην αγορά βγήκε ένα προϊόν το οποίο είχε ένα πρόβλημα, για άλλους μεγάλο, για άλλους μικρό, ανάλογα με τις ανάγκες που τους κάλυπτε το προϊόν, το ουσιαστικό όμως πρόβλημα δημιουργήθηκε από την προσπάθεια υποβάθμισης του προβλήματος σε όσους το θεωρούσαν σημαντικό και αυτά τα άτομα ήταν που είχαν κάποιες τεχνικές γνώσεις ή έστω ήταν σε θέση να κρίνουν τα δεδομένα και αυτά τα άτομα είναι που με την άποψή τους προωθούν τα προιόντα της εταιρίας.

 

Παραιτήθηκε (ή μάλλον τον αυτοκτόνησαν) επειδή έκανε μία λάθος επιλογή και που ίσως τα deadlines δεν επέτρεπαν αριθμό δοκιμών τέτοιο που θα αναδείκνυε το πρόβλημα, ή ίσως από την άλλη να το γνώριζαν πριν καν βγει η συσκευή στην αγορά, λάθος δεν λέω αλλά όχι τόσο όσο του CEO που έβγαινε και το έπαιζε Κινέζος, εμ εκεί θέλει δύναμη και να φανεί ότι τα λάθη δεν τα κουκουλώνουν αλλά τα αναγνωρίζουν και τα διορθώνουν και αυτό το κάνουν εξαρχής και όχι όταν πλέον βλέπουν ότι δεν τους παίρνει άλλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό έλειπε μετά την τεράστια αποτυχία που έχει το όνομα iphone 4 να μην παραιτούνταν κιόλας.

 

Εγω ξερω πως την τελικη ευθηνη την εχει παντα το μεγαλο κεφαλη στην περιπτωση αυτη ο Steve Jobs αλλα δυστηχως τα γα:X:X:X τα πληρωνουν οι αποκατω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εντάξει αποδιοπομπαίος τράγος είναι ο άνθρωπος.

Το θέμα που πρέπει να απασχολεί τους καταναλωτές είναι ότι αγοράσαν τηλέφωνο που δεν κάνει σωστά τις κλήσεις.

Για φαντάσου να αγοράσεις αμάξι με 300 συστήματα αλλά πολλές φορές να μην μπορείς να το κινησεις λόγω σχεδιαστικού λάθους.

Είναι τραγικό αυτό που έκανε η apple

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εντάξει αποδιοπομπαίος τράγος είναι ο άνθρωπος.

Το θέμα που πρέπει να απασχολεί τους καταναλωτές είναι ότι αγοράσαν τηλέφωνο που δεν κάνει σωστά τις κλήσεις.

Για φαντάσου να αγοράσεις αμάξι με 300 συστήματα αλλά πολλές φορές να μην μπορείς να το κινησεις λόγω σχεδιαστικού λάθους.

Είναι τραγικό αυτό που έκανε η apple

 

Υπό συγκεκριμένες συνθήκες όλα τα αυτοκίνητα υπολειτουργούν ή δεν λειτουργούν καθόλου. Εξάλλου πολλές φορές έχουν ανακληθεί αυτοκίνητα επειδή είχαν κάποιο πρόβλημα, είτε ήταν σχεδιαστικό, είτε κατασκευαστικό, είτε επειδή κάποια παρτίδα εξαρτημάτων τρίτων κατασκευαστών παρουσίασε κάποιο πρόβλημα ή βρέθηκε εκτός προδιαγραφών.

 

Δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Εξάλλου πολλοί περίμεναν επί ώρες σε ουρές ώστε να αποκτήσουν πρώτοι κάποια συσκευή της Apple (και της κάθε Apple) που ακόμα δεν είχε βγει στην αγορά και που δεν είχε δοκιμαστεί ώστε να γνωρίζουν γιατί την αγοράζουν.

 

Πολλοί λοιπόν εξ αυτών αγόρασαν και αγοράζουν τέτοιες συσκευές κυρίως για το "status" που δημιουργούν και την εντύπωση που σχηματίζουν όσοι βλέπουν τον κάτοχό της να την κρατά. Για πολλούς αυτά τα logo/trademarks/pricetags δηλώνουν ένα lifestyle, ένα τρόπο ζωής, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από την επιδερμίδα ενός σάπιου αξιακού συστήματος που έχει δημιουργήσει μία (τουλάχιστον) ελλειπή καταναλωτική συνείδηση που μεταξύ άλλων μας έχει φέρει στην κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα.

 

Υπάρχουν λοιπόν πολλοί που υποστηρίζουν φανατικά εταιρίες σαν την Apple που έχει εργοστάσια συναρμολόγησης σε χώρες όπου επικρατεί εργασιακός μεσαίωνας και όπου τα ημερομίσθια είναι της τάξης των 5 δολαρίων όταν καθημερινά από τα χέρια τους περνάνε συσκευές που θα πωληθούν 600+ ευρώ και που γνωρίζουν ότι αν αυτοκτονήσουν οι οικογένειές τους θα αποζημιωθούν οπότε και για να μειωθούν τα ποσοστά αυτοκτονιών άρα και να μειωθεί το κόστος παραγωγής, τους δίνονται αυξήσεις.

 

Αυτές τις εταιρίες υποστηρίζουν πολλοί συμφρουμίτες και χαίρονται που μετά από τόσες ώρες αναμονής σε κάποια ουρά κατάφεραν να αποκτήσουν μία τέτοια αιματοβαμμένη συσκευή.

 

Αλλού είναι οι αξίες φίλοι μου, άλλες είναι οι πραγματικές αξίες, ούτε το κινητό, ούτε το αμάξι, ούτε τα τετραγωνικά του σπιτιού ή το σκάφος. Φέρνουν και αυτά μία ευχαρίστηση αλλά αυτή είναι εφήμερη και αποδεικνύεται από το ότι πολύ σύντομα πλέον αυτά τα υλικά αγαθά πλέον δεν ικανοποιούν και όλο και περισσότερο θέλουμε ένα νεώτερο κινητό, ένα γρηγορότερο αυτοκίνητο, ένα μεγαλύτερο σπίτι και πάει λέγοντας.

 

Όσοι δεν έχετε δει την ταινία "The Joneses" δείτε την και θα καταλάβετε προς τι όλος αυτός ο φανμποϊσμός και που οδηγεί. Μία μάστιγα που εξαντλεί τους πόρους του πλανήτη, τον ρυπαίνει και τον καταστρέφει και που στην τελική ζημιωμένοι βγαίνουμε όλοι αφού η προσφορά όλης αυτή της εργασίας (πνευματικής και μή) καταλήγει λογιστικά σε λογαριασμούς τραπεζών με πολλλά μηδενικά αντί να επενδύεται στην ανάπτυξη και την εξέλιξή μας πλέον ως είδος και όχι σαν χώρα, φυλή, ήπειρος, ημισφαίριο ή δεν ξέρω και εγώ σε τι άλλο μπορούν να μας κατατάξουν ώστε να είμαστε ευκολότερα χειραγωγήσιμοι.

 

Αν ο κόσμος δεν αρχίσει να ξυπνά και να βλέπει πως ο ίδιος συμβάλει άθελά του και εν αγνοία του σε αυτό τον φαύλο κύκλο, η απληστία των εταιριών θα οδηγήσει σε πολέμους και σε κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος ολόκληρων κρατών και αυτό δεν είναι κάποιο πιθανό σενάριο, το βλέπουμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια να συμβαίνει γύρω μας και τώρα και στην χώρα μας.

 

Αν δεν αρχίσουμε λοιπόν να μουτζώνουμε τον κάθε ένα καραγκιόζη που παίρνει το κάθε ένα πουκάμισο/μπλουζάκι/παντελόνι/κινητό (και πάει λέγοντας) διπλάσια ή και τριπλάσια τιμή από το κόστος παραγωγής του και σε αριθμό τέτοιο που δεν τα έχει ανάγκη, δεν θα φτάσουμε ποτέ στο σημείο να αναρωτηθούμε τελικά τί είναι αυτό που αξίζει, τί είναι αυτό που διαχρονικά μας κάνει άνθρωπους ευτυχισμένους και επί της ουσίας ανθρώπους. :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαίρομαι που κάπου-κάπου ακούγονται και τέτοιες απόψεις σε αυτό το forum.

 

Θλίβομαι που θα υπάρξουν πολλοί που θα πουν "Τι μ@μ@κίες λέει ο digekas...Το iphone μου συνεχίζει να έχει πρόβλημα..."

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω αυτη τη μανια που εχει πιασει τοσο κοσμο με την apple.

πανακριβα προϊοντα που πολλες φορες τους λειπουν απλα πραγματα και για δικαιολογια να σου πετανε καποια γελοια, σνομπ προφαση.

πουλαω φυκια για μεταξωτες κορδελες τη λενε τη νοοτροπια της apple στο χωριο μου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα που δεν με πειράζει το πρόβλημα επιδή ούτως ή άλλως θα έβαζα θήκη , πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ με τον εαυτό μου ; που αγοράζω αιματοβαμμενα προϊόντα ;

Μήπως τελικά δεν έχω αξίες ; Μήπως είμαι ένα ανήθικο τέρας;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σας αρχικά θα διευκρινίσω ότι παντα ήμουν εναντίον της apple γιατί δεν μου άρεσαν πολλά πράγματα που δεν είχα δει από κοντά βέβαια. Να πω το εξής επειδή έλαβα ένα email από φίλο που το έλαβε από φίλο του και αφορά ελληνικό τεστ του iphone 4 τα αποτελέσματα βγήκαν πολύ καλά και για το σήμα. Αυτό που ανέφερε ήταν ότι αν κρατήσει κάποιος το κινητό σαν ξίφος τότε έχει πρόβλημα. Όμως πολλά κινητά έχουν το ίδιο πρόβλημα σύμφωνα με το παιδί. Οπότε πήρα το nokia e71 μου το κράτησα ως ξίφος και μετά από λίγη ώρα είχα μία γραμμή σήμα ή εχανα και σήμα. Παίρνω το htc touch hd μου το κράτησα με δύο χέρια γιατί είναι δύσκολο με το ένα χέρι, πάλι το σήμα μειώθηκε. Με βάση αυτό βλέπω ότι ήταν απλά μια επιθεση στην apple. Τώρααν πει κάποιος ότι χάνει σήμα πιέζοντας μόνο ένα σημείο και όχι όλη την πλευρά τότε οκ όμως εχω δει πολλές πηγές που λένε ότι είτε δεν έχουν πρόβλημα είτε θέλειε γερό κράτημα.

Τέλος να πω ότι ψάχνωντας για ένα book reader με κάποια συγκεκριμένα specifications μόνο το ipad μου έκανε, το πήρα, έχω παθει πλάκα μαζί του και όσοι φίλοι μου μου την έλεγαν άλλαξαν γνώμη όταν το είδαν. Έτσι έπαψα να κρίνω χωρίς να δω πρώτα από κοντά.

 

Edit: το post γράφτηκε από ipad :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Το topic κατήντησε για άλλη μία φορά ανόητη αντιπαράθεση μεταξύ μερικών που θέλουν να συζητήσουν για την είδηση και άλλων, funboys που βγάζουν 'συμπεράσματα' για τους χρήστες και αγοραστές προϊόντων μίας εταιρείας (του στυλ "πετάμε και καμιά μπούρδα για να γεμίσουμε το μήνυμα") ενώ παράλληλα γράφουν δακρύβρεχτα μηνύματα για εργασιακούς μεσαίωνες - οι οποίοι υπάρχουν μόνο για τα προϊόντα της Apple, όλες οι άλλες εταιρείες τεχνολογίας φτιάχνουν τα προϊόντα τους σε εργασιακά "ορθές" χώρες".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η είδηση αφορά την αποχώρηση ενός αντιπροέδρου της Apple η οποία από τα όσα λέγονται έγινε λόγω του σχεδιαστικού λάθους της κεραίας του iphone 4.

 

Σε περίπτωση που το πρόβλημα είχε να κάνει με την μπαταρία, ενδεχόμενο υπερθέρμανσής της και πιθανότητα έκρηξης, σε αυτή την περίπτωση θα γινόταν ανάκληση όλων των συσκευών και αντικατάσταση των μπαταριών. Το ίδιο μπορεί να γίνει και στην περίπτωση της κεραίας, το θέμα όμως δεν είναι αυτό.

 

Πάρα πολλοί που αγόρασαν το νέο iphone στράβωσαν και μάλιστα άσχημα από την αντιμετώπιση της Apple που στην αρχή δεν δεχόταν κουβέντα για το πρόβλημα και χαρακτήριζε τις αναφορές σε αυτό ως επιθέσεις και μάλιστα κατευθυνόμενες, αργότερα έφτασε στο σημείο να παραδεχτεί το πρόβλημα όταν είδε ότι πλέον ο κόσμος δεν πείθεται και τώρα το κερασάκι στην τούρτα η αποχώρηση ενός αντιπροέδρου της εταιρίας που είχε αναλάβει τις πλέον πετυχημένες συσκευές της Apple, το iphone και το ipod.

 

Η εύλογη απορία τώρα που δημιουργείται είναι γιατί έφτασε στο σημείο να αποχωρήσει αυτός ο οποίος ανέβασε τόσο την εταιρία, αν δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα και γιατί την ευθύνη δεν την ανέλαβε ο Jobs που εκείνος έβγαινε και υποστήριζε τα μύρια όσα;

 

Αυτή όμως η εξέλιξη είναι η κορυφή του παγόβουνου και ως γνωστόν το 1/10 βρίσκεται πάνω από την επιφάνεια του νερού.

 

Για τα 9/10 λοιπόν έκανα αναφορά στο προηγούμενο ποστ αλλά και πάλι κάποιοι είδαν το δέντρο και έχασαν το δάσος.

 

Έχουμε φτάσει στο σημείο να περιμένουμε (πρώτο πληθυντικό) με τις ώρες σε κάποια ουρά για να αγοράσουμε ένα προϊόν το οποίο δεν έχει δοκιμαστεί ευρύτατα από τρίτους και που το αγοράζουμε σαν γουρούνι σε σακί και αυτό είναι το θέμα, τί ανάγκες μας καλύπτει που πρέπει να πάμε να στηθούμε εκεί με με τις ώρες και γιατί μας ευχαριστεί αντί να μας προβληματίζει ότι καθώς περνάει ο καιρός το ρεκόρ πωλήσεων από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας μίας συσκευής διαρκώς καταρρίπτεται;

 

Μέχρι και στο Futurama έπεσε κράξιμο για την συγκεκριμένη τακτική (με αναφορά στο eye-phone) και αυτά δεν είναι τυχαία, περνάνε μηνύματα , όπως και η πρόσφατη ταινία The Joneses που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ.

 

Η περίοδος του οχαδερφισμού έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Ναι το κάθε τι πρέπει να το παίρνουμε προσωπικά πλέον και πρέπει να αναλαμβάνουμε προσωπικά τις ευθύνες που μας αναλογούν.

 

Το ότι έγινε μόδα και ότι κάνουν οι άλλοι χωρίς να το σκεφτούν και να προβληματιστούν δεν καθιστά εμάς λιγότερο υπεύθυνους που ακολουθούμε και εμείς το ρεύμα που έχουν χαράξει άλλοι σκόπιμα προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

 

Λέει ο καθένας από εμάς, "έλα μωρέ τώρα, όλοι τα ίδια κάνουν, εγώ θα αλλάξω τον κόσμο; το 99.99% κλέβει, ρημάζει, γκρεμίζει, υπάρχει περίπτωση το 0.01% να κάνει την διαφορά ή θα πάει βορά στους λύκους;"

 

Ξεχνάμε όμως ότι από ένα απλό σίδερο ή από ένα θερμοσίφωνα ή από το μάτι μίας κουζίνας θα προκληθεί το blackout, όχι μόνο στο σπίτι μας, όχι μόνο στην περιοχή μας, αλλά μπορεί να θέσει σε blackout όλο το δίκτυο της ΔΕΗ, (εκτός των ΑΣΠ που έτσι και αλλιώς είναι αυτόνομοι).

 

Σίγουρα ένα κάποιο ποσοστό πωλήσεων (δεν απευθύνομαι μόνο στην Apple, αυτό το ξεκαθάρισα από το προηγούμενο ποστ) αφορά συνειδητοποιημένους καταναλωτές που ξέρουν τι αγοράζουν, σε ποια τιμή, τι ανάγκες τους καλύπτουν τα προϊόντα που αγοράζουν και ενσυνειδήτως υποστηρίζουν εταιρίες που γνωρίζουν τις τακτικές που ακολουθούν στις γραμμές παραγωγής και τι συνθήκες επικρατούν.

 

Το ερώτημα που τίθεται είναι, η απληστία τι ρόλο παίζει σε όλο αυτό το σύστημα που φτάνει μία συσκευή κόστους $150 να πωλείται $600+ και οι εργαζόμενοι που την παράγουν να έχουν ημερομίσθια της τάξης των $5;

 

Αν πάμε και αγοράσουμε το εκάστοτε προϊόν από την όποια εταιρία, με την κίνησή μας αυτή δεν την επιβραβεύουμε; Δεν γινόμαστε και εμείς συνεργοί; Ή μήπως δεν θέλουμε να τα ξέρουμε αυτά; Μήπως είμαστε ευχαριστημένοι που δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο δικό τους επίπεδο άρα από την δική τους εκμετάλλευση ή από την γενικότερη εκμετάλλευση των πόρων των χωρών τους περνάμε και εμείς καλά;

 

Προφανώς και δεν θα πάμε να κλειστούμε σε σπηλιές και θα ανάβουμε φωτιές τρίβοντας ξύλα αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μας σέρνουν σαν πρόβατα, θα μας αρμέγουν και θα μας κουρεύουν και εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι αφού όλα τα πρόβατα στο κοπάδι αυτή την αντιμετώπιση έχουν!

 

Πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τι πραγματικά έχουμε ανάγκη, τι πραγματικά μας κάνει ευτυχισμένους, γιατί έχουμε φτάσει στο σημείο να γίνονται κατά παραγγελία μελέτες του στυλ "τι κάνει ευτυχισμένο τον σύγχρονο άνθρωπο;" και να καταλήγουν στο: "όλα αυτά τα μικρά δωράκια που σπάνε την μονοτονία και κάνουν υποφερτή την διαβίωση σε συνθήκες που αν δεν υπήρχαν αυτά τα δωράκια η κατάσταση θα ήταν ανυπόφορη".

 

Πείτε μου τώρα γιατί οι νέες συσκευές βγαίνουν αφού περάσει το καλοκαίρι και πριν έρθει η άνοιξη, με ελάχιστες εξαιρέσεις, πχ τις συσκευές που θα πάρουμε μαζί μας το καλοκαίρι, που και αυτές ακόμα τις ζαχαρώνουμε από πολύ νωρίτερα γιατί αυτές μας φέρνουν εικόνες από τις διακοπές που πέρασαν και τις επόμενες που ανυπομονούμε να έρθουν.

 

Ναι λοιπόν, το θέμα έχει να κάνει κυρίως με το αξιακό μας σύστημα, τις ανάγκες μας, το πως αυτές έχουν διαμορφωθεί από εμάς ή τρίτους και το αν είμαστε σε θέση ή αν θέλουμε αυτό να το αντιληφθούμε.

 

Η χρήση του πρώτου πληθυντικού προσώπου έγινε σκόπιμα γιατί δεν έχω την πρόθεση ούτε να προσβάλω κάποιον, ούτε να τον φέρω σε δύσκολη θέση. Μέρος αυτού του συνόλου ήμουν και πολύ φοβάμαι ότι εξακολουθώ να είμαι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε και να προβληματιζόμαστε και να προσπαθούμε τα κακώς κείμενα να τα διορθώσουμε.

 

Όπως έλεγε ο Γκάντι, γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο. Ζούμε σε ένα κόσμο πλαστό γεμάτο ψεύτικα είδωλα και καινές ικανοποιήσεις, ζούμε σε ένα νέο μεσαίωνα που τον ρόλο της παπικής εκκλησίας έχουν αναλάβει οι εταιρίες και που όπως και τότε ο πολύς ο κόσμος αδυνατεί να καταλάβει την δύναμη της προσφοράς του και την κακοδιαχείριση των πόρων αλλά και την αισχρή εκμετάλλευση του από τον ίδιο του τον αδερφό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σας αρχικά θα διευκρινίσω ότι παντα ήμουν εναντίον της apple γιατί δεν μου άρεσαν πολλά πράγματα που δεν είχα δει από κοντά βέβαια. Να πω το εξής επειδή έλαβα ένα email από φίλο που το έλαβε από φίλο του και αφορά ελληνικό τεστ του iphone 4 τα αποτελέσματα βγήκαν πολύ καλά και για το σήμα. Αυτό που ανέφερε ήταν ότι αν κρατήσει κάποιος το κινητό σαν ξίφος τότε έχει πρόβλημα. Όμως πολλά κινητά έχουν το ίδιο πρόβλημα σύμφωνα με το παιδί. Οπότε πήρα το nokia e71 μου το κράτησα ως ξίφος και μετά από λίγη ώρα είχα μία γραμμή σήμα ή εχανα και σήμα. Παίρνω το htc touch hd μου το κράτησα με δύο χέρια γιατί είναι δύσκολο με το ένα χέρι, πάλι το σήμα μειώθηκε. Με βάση αυτό βλέπω ότι ήταν απλά μια επιθεση στην apple. Τώρααν πει κάποιος ότι χάνει σήμα πιέζοντας μόνο ένα σημείο και όχι όλη την πλευρά τότε οκ όμως εχω δει πολλές πηγές που λένε ότι είτε δεν έχουν πρόβλημα είτε θέλειε γερό κράτημα.

Edit: το post γράφτηκε από ipad :)

Εγώ κράτησα το Blackberry μου και με τα δυο χέρια γύρω γύρω και δεν έχασε τίποτα. Που και που μια γραμμή. Το κρατούσα επί 5 λεπτά.....

πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω αυτη τη μανια που εχει πιασει τοσο κοσμο με την apple.

πανακριβα προϊοντα που πολλες φορες τους λειπουν απλα πραγματα και για δικαιολογια να σου πετανε καποια γελοια, σνομπ προφαση.

πουλαω φυκια για μεταξωτες κορδελες τη λενε τη νοοτροπια της apple στο χωριο μου...

Ε όχι και φύκια! Αν η Apple έδινε το iphone 1 με 200 ευρώ, τότε ΝΟΚΙΑ, SONY, RIM και HTC θα είχαν απλά κλείσει!!!

Οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά. Πάρα πολύ μπροστά. Απλά η Apple έχει ένα κακό. Νομίζει ότι απευθύνεται μόνο σε Αμερικανάκια!!

Το topic κατήντησε για άλλη μία φορά ανόητη αντιπαράθεση μεταξύ μερικών που θέλουν να συζητήσουν για την είδηση και άλλων, funboys που βγάζουν 'συμπεράσματα' για τους χρήστες και αγοραστές προϊόντων μίας εταιρείας (του στυλ "πετάμε και καμιά μπούρδα για να γεμίσουμε το μήνυμα") ενώ παράλληλα γράφουν δακρύβρεχτα μηνύματα για εργασιακούς μεσαίωνες - οι οποίοι υπάρχουν μόνο για τα προϊόντα της Apple, όλες οι άλλες εταιρείες τεχνολογίας φτιάχνουν τα προϊόντα τους σε εργασιακά "ορθές" χώρες".

Κάποιος θα μπορούσε να πει πως τους κάνουν και χάρη, γιατί που θα βρήσκαν τα 5 δολλάρια τη μέρα στις χώρες που ζουν?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Ξεχνάμε όμως ότι από ένα απλό σίδερο ή από ένα θερμοσίφωνα ή από το μάτι μίας κουζίνας θα προκληθεί το blackout, όχι μόνο στο σπίτι μας, όχι μόνο στην περιοχή μας, αλλά μπορεί να θέσει σε blackout όλο το δίκτυο της ΔΕΗ

WTF , τι ειναι αυτα ρε που διαβαζουμε, ΕΛΕΟΣ..

 

Διαβαζα διαβαζα παραγραφους ολοκληρους μεχρι που εφτασα στο παραπανω σημειο.

 

Με εβαλες σε σκεψεις, ποιος ειναι ποιο μ@&@& απο τους δυο,

εσυ που τα γραψες η εγω που καθομαι και τα διαβαζω..[\spoiler]

 

 

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το topic κατήντησε για άλλη μία φορά ανόητη αντιπαράθεση μεταξύ μερικών που θέλουν να συζητήσουν για την είδηση και άλλων, funboys που βγάζουν 'συμπεράσματα' για τους χρήστες και αγοραστές προϊόντων μίας εταιρείας (του στυλ "πετάμε και καμιά μπούρδα για να γεμίσουμε το μήνυμα") ενώ παράλληλα γράφουν δακρύβρεχτα μηνύματα για εργασιακούς μεσαίωνες - οι οποίοι υπάρχουν μόνο για τα προϊόντα της Apple, όλες οι άλλες εταιρείες τεχνολογίας φτιάχνουν τα προϊόντα τους σε εργασιακά "ορθές" χώρες".

 

 

Για την apple είναι το τοπικ για τις εργασιακές συνθήκες σε εργοστάσιο που τροφοδοτεί με προιόντα την apple μίλησε. Δηλαδή επειδή και αλλού οι συνθήκες δεν είναι καλές δε θα πρέπει να πιάνουμε στο στόμα μας τη χρυσή αγελάδα την apple?

Και επίσης τεχνολογικό forum γράφει ότι είναι κριτική σε τεχνολογικά προιόντα κάνουμε. Κάποιοι όμως για άγνωστους λόγους έχουν αναλάβει προσωπικά να υπερασπιστούν την τιμή της εταιρείας. Ποσοστά σας δίνει? Το ότι είπα πως άλλες εταιρείες σέβονται πολύ περισσότερο τους καταναλωτές και δείχνουν και στην apple τον τρόπο, γιατί ακριβώς αυτό είπα δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να γίνει η αιτία να σβηστούν τα posts μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

WTF , τι ειναι αυτα ρε που διαβαζουμε, ΕΛΕΟΣ..

 

Διαβαζα διαβαζα παραγραφους ολοκληρους μεχρι που εφτασα στο παραπανω σημειο.

 

Με εβαλες σε σκεψεις, ποιος ειναι ποιο μ@&@& απο τους δυο,

εσυ που τα γραψες η εγω που καθομαι και τα διαβαζω..[\spoiler]

 

 

Sent from my iPhone using Insomnia.app

 

:-)

 

Μην περιμένεις χαρακτηρισμούς από το άτομό μου και εντάσεις, δεν είναι του χαρακτήρα μου. :-)

 

Αν έλεγα ότι είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι θα αντιλαμβανόμασταν το πρόβλημα στο όριο της υπερχείλισης (πόσο νερό θα τρέξει έξω από το ποτήρι, σιγά το θέμα) για αυτό και η αναφορά στην θεωρία του χάους και πως μία πολύ μικρή μεταβολή μπορεί να προκαλέσει ντόμινο.

 

Η διαχείριση δικτύων της ΔΕΗ για αυτό υπάρχει και σε σπάνιες περιπτώσεις έχουν δημιουργηθεί γενικά blackout αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υπό συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν μπορεί να συμβεί και ως μηχανολόγος που έχει εργαστεί σε ΑΣΠ το έχω δει αρκετές φορές ΜΕΚ 15000 ίππων και στροβίλους να βγαίνουν εκτός δικτύου στο εργοστάσιο από απότομη αύξηση του φορτίου.

 

Όμως μία σελίδα κείμενο έγραψα που όπως λες το διάβασες, σε αυτό το παράδειγμα βρήκες να σταθείς; Πάλι στο δέντρο πέσαμε ψάχνοντας το δάσος; :-)

 

Να υπενθυμίσω ότι κανείς δεν προσπαθεί να επιβάλει την γνώμη του σε άλλους και προφανώς πρέπει να απευθύνεται στους άλλους με ευγενικό τρόπο. Δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι να χωρίσουμε ή ακόμα και αν κάπου διαφωνούμε, με προσβολές και χαρακτηρισμούς θα επιβάλουμε τις απόψεις μας στους άλλους, έτσι δεν είναι; :-)

 

(Εννοείτε ότι η διαχείριση είναι αυτή που δίνει το καλό παράδειγμα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...