Hambos19 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Είμαι 19 ετών. Θέλω να πάρω κάτι πράγματα με δόσεις. Τι χρειάζεται για να κάνω έναν τραπεζικό λογαριασμό;
RubiksCube Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Ταυτότητα μόνο από ότι θυμάμαι. Αλλά αν έχεις σκοπό να πάρεις και πιστωτική κάρτα για τις δόσεις, δεν ξέρω πόσο εύκολο ή γρήγορο είναι.
tzizzz Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 για να πάρεις κάτι με δόσεις προυποθέτει ύπαρξη πιστωτικής φαντάζομαι. για λογαριασμό χρειάζεσαι ταυτότητα, ΑΦΜ
nikos21aek Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Αν είσαι φοιτητής πήγαινε στην Εθνική και ρώτα αν υπάρχει ακόμη το φοιτητικό δάνειο.Σου δίνουν 500€ στο χέρι σε 10 λεπτά χωρίς επιτόκιο για τα επόμενα 4 χρόνια να τα αποπληρώσεις.Αν θέλεις να αγοράσεις κάτι με περισσότερα από 500€ χρειάζεσαι ταυτότητα και ΑΦΜ σε μερικές τράπεζες θα σε απορρίψουν,σε άλλες θα σου βγάλουν πιστωτική αλλά θα σου πρότεινα να μην μπλέξεις ειδικά αν δεν έχεις σταθερή δουλειά.Έχω πάμπολα παραδείγματα γνωστών μου που πήραν πιστωτική για να αγοράσουν ρούχα,τηλεοράσεις,iphone,και ότι τους κάπνισε τότε και μετά για 6άμηνα χάνονται από προσώπου γής κόβουν ακόμη και τους καφέδες και τρέφονται με μακαρόνια σκέτα μπας και καταφέρουν να ξεπληρώσουν.Κανένα πράγμα στον κόσμο δεν αξίζει να κάτσεις νηστικός μήνες και κλεισμένος στο σπίτι για να το πάρεις.
chaplin1981 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 επειδη ειχα το ιδιο προβλημα,οπως και οι περισσοτεροι φοιτητες που δεν εχουν μονιμη δουλεια,θα σου προτεινα να μεινεις μακρυα απο τετοια παρε δωσε με τραπεζες.οπως λεει και ο φιλος απο πανω,παιζει να μπεις σε ενα τριπακι που δεν θα εχει τελος.κανε υπομονη ή βρες καποιον εναλλακτικο τροπο(πατερα θελω κι αλλα φραγκα κλπ κλπ). και οχι,για να παρεις κατι με δοσεις δεν ειναι απαραιτητη η πιστωτικη καρτα(αν εχεις δουλεια φυσικα).ειναι της μοδας τα τελευταια χρονια απο τα καταστηματα να εχουν τετοια συμπεριφορα σχετικα με τις καρτες αλλα υπαρχουν και καταστηματα που δεν χρειαζεται.
kage Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Αν είσαι φοιτητής πήγαινε στην Εθνική και ρώτα αν υπάρχει ακόμη το φοιτητικό δάνειο.Σου δίνουν 500€ στο χέρι σε 10 λεπτά χωρίς επιτόκιο για τα επόμενα 4 χρόνια να τα αποπληρώσεις. το προγραμμα "σπουδαζω"υπαρχει ακομη αλλα οχι αυτο με το 500ε.ας ρωτησει
azio Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 τα 500 ευρω ειναι δικαιωμα υπεραναληψης ατοκα για 4 χρονια.ισχυει ακομα σπουδαζω
Hambos19 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 έχω συνήδηση για τα έξοδα μου. Έναν υπολογιστή θέλω να πάρω, σταθερό, με 400-500 ευρώ.
gtroza Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 έχω συνήδηση για τα έξοδα μου. Έναν υπολογιστή θέλω να πάρω, σταθερό, με 400-500 ευρώ. "ανακύκλωσε" κάποιον απο φίλο και βάλε Linux θα είσαι άρχοντας, χωρίς ΔΝΤ ! .
Hambos19 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 μα για αυτό τα θέλω. ΘΑ κάνω έναν υπολογιστή ο οποίος να είναι μόνο για λινουξ
DrLo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Το βασικότερο που χρειάζεσαι για να ανοίξεις λογαρισαμός σε τράπεζα είναι ... λεφτά.
gtroza Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 μα για αυτό τα θέλω. ΘΑ κάνω έναν υπολογιστή ο οποίος να είναι μόνο για λινουξ Το Linux τρέχει και απο cdrom ή usb φλασάκι οπότε αντί να δανειστείς απο τράπεζα, μπορείς να δανείζεσαι κατά περίπτωση κάποιον φιλικό υπολογιστή επίσης υπάρχουν πάρα πολλές διανομές Linux που σου δίνουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις "απαρχαιωμένα" μηχανήματα, και ίσως να βρείς κάποιο απο φίλο ή σε χαμηλή τιμή άν ήδη έχεις ένα pc, μπορείς να εγκαταστήσεις καί Linux .
kage Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 ή ακομη και μεσω vmware... δεν υπαρχει κανενα νοημα να αγορασεις pc για λινουξ.ειναι αυτο που λεμε υπερκαταναλωτισμος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.