Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 χιχιχι ευχαριστω πολυ κλαιν εχω διαλεξει με τι θα το βαλω θενκς και στα λιγα αγορια που απαντησαν σοβαρα και στο Συλβακι π με βοηθησε πολυ τελος θελω να ευχαριστησω τους γονεις τον θεο και το χρυσοψαρο μου τον Μπιλ:lol:
Garnele Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Σοβαρά, κλάην, αν όλες οι παραπάνω φορούσαν μαύρα, δεν θα ήταν ο κόσμος μας πιο όμορφος; Και άντε όχι μαύρα, άσπρα. Μπεζ. Γρί. Κόκκινα. Κάτι.
FilipposMD Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 να http://i568.photobucket.com/albums/ss129/VintageJewel/df.jpg Μόλις μάθαμε ποια είναι στην πραγματικότητα η Vintage Jewel!
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Ναι είναι για γτπκ εκτός αν είσαι 15 χρονών και εκτός αν θέλεις να αρέσεις περισσότερο στον εαυτό σου και στις φίλες σου και όχι στον Κώστα ή τον Μήτσο. μα αυτο ειναι το θεμα να αρεσω πρωτιστως σε μενα για τους αλλους χεστηκα
YiN Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Υποκρισια θα ηταν να σου πω τι ωραιο φορεμα καλη μου, να βαλεις αυτες τις γοβες, ενω σκεφτομαι αυτα που προειπα. Αντιθετως μιλησα πολυ συγκεκριμενα και ΔΕΝ ανεφερα ποτε το οφφτοπικ. Ειναι αλλου παπα ευαγγελιο, αν θελεις το συζηταμε σε πμ γιατι εδω δεν εχει νοημα. Περαν αυτου, το πως καθοριζεις προσωπικα την προδοσια (αγορια vs. κοριτσια) δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το θεμα που εθιξα ουτε με αφορα. Παρατηρησα τον τροπο που μιλας κι εδω τελειωνει το θεμα. Αυτο που λεω πολυ απλα ειναι οτι ζητας γοβες σε μαγαζι με κατσαβιδια. Ειναι δικαιωμα σου να το κανεις και μεσες ακρες οι απαντησεις που λαμβανεις ειναι "δεν εχουμε", ασχετα αν συμφωνω με τον τροπο που αυτο δηλωνεται. Και ο τροπος γενικα (θεωρω προσωπικα οτι) υφισταται ως αλληλεπιδραση.
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μόλις μάθαμε ποια είναι στην πραγματικότητα η Vintage Jewel! χαχαχαχαχαχα
YiN Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 μα αυτο ειναι το θεμανα αρεσω πρωτιστως σε μενα για τους αλλους χεστηκα οντοπικ: Αφου χεστηκες για τους αλλους μην το ψαχνεις τοσο. Βαλε ο,τι γουσταρεις.
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 οντοπικ: Αφου χεστηκες για τους αλλους μην το ψαχνεις τοσο. Βαλε ο,τι γουσταρεις. ημουν αναμεσα σε 3 χρωματα π εχω τωρα αποφασισα
slygeo87 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Νομίζω η garnele στο πρότεινε δεν θυμάμαι σε ποιά σελίδα το διάβασα, βάλε μαύρα πατούμενα.
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Νομίζω η garnele στο πρότεινε δεν θυμάμαι σε ποιά σελίδα το διάβασα, βάλε μαύρα πατούμενα. ναι η τις μαυρες peep toe η τα ισια πεδιλα με τις χρωματιστες πετρες...
Garnele Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Τι πιπ τόου. Πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει δηλαδή;! Μαύρα απλά παπούτσια. Μπαλαρίνες. Τέτοια φάση:
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Τι πιπ τόου. Πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει δηλαδή;!Μαύρα απλά παπούτσια. Μπαλαρίνες. Τέτοια φάση: οι μπαλαρινες ειναι πολυ καζουαλ θελει καλο παπουτσι..
klainmaingr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Σοβαρά, κλάην, αν όλες οι παραπάνω φορούσαν μαύρα, δεν θα ήταν ο κόσμος μας πιο όμορφος; Και άντε όχι μαύρα, άσπρα. Μπεζ. Γρί. Κόκκινα. Κάτι. Ω ναι. Βέβαια χέστηκα tbh τι θα βάλουν οι περισσότερες απο τις παραπάνω γιατί νταξ ουαου.. αλλα ναι δεν είναι κ ότι καλύτερο. γαμος ρε φιληςείμαι πιασμένη εδώ και 2 χρόνια... Ξέρω έναν καλό φυσιοθεραπευτή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.