Προς το περιεχόμενο

Βραδιά ποίησης, λαίμαι (και για έξτρα ίντριγκα, φανερή ψηφοφορία)  

49 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ψηφίστε τον ποιητή που σας συγκίνησε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thano η με ψηφιζεις ή βαζω στο journeyplanner την διευθηνση σου και σου ρχομαι. το 24 ειναι 24ωρο και αφηνει gower street αρα τον νου σου.

Φέρε και κάνα ψωμί όπως θα έρχεσαι. Αα! Και καμιά μπύρα, έχουν τελειώσει. Τώρα που το σκέφτομαι, φέρε και υλικά για κάνα καλό ψητό, ξέρεις εσύ, μάγειρας είσαι, να φτιάξεις τίποτα γιατί έχω τρελαθεί στο μακαρόνι και το ρύζι τελευταία. Αν βρεις και κάνα κρασάκι της προκοπής, φέρε 2-3 μπουκάλια. Γλυκάκι; Μετά το ψητό να μη φάμε και κάνα γλυκάκι; Έχει Patisserie Valerie κοντά στο σπίτι που έχει εξαιρετικές πάστες. happy.gif

Α! Και μην πάρεις το 24. Το 7 σε αφήνει πιο κοντά σε waitrose. Μη μου περπατάς και μετά δεν μπορείς να μαγειρέψεις! laugh.gif

• Απαντ. 325
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καταλαβαίνεις μανάραμ΄ ότι η ψήφος σου είναι αφορμή για χωρισμό, έτσι;

Ρε αλεξίκα κατάλαβέ με. Έγραψε για γάτες. Δηλαδή εντάξει, σκέψου το λίγο "Δεν είμαι γάτα. Είμαι ιδέα."

Πώς να μην το ψηφίσω;;;;

Δημοσ.

Ρε αλεξίκα κατάλαβέ με. Έγραψε για γάτες. Δηλαδή εντάξει, σκέψου το λίγο "Δεν είμαι γάτα. Είμαι ιδέα."

Πώς να μην το ψηφίσω;;;;

Εγώ ξέρω ότι για μία ακόμα φορά, αν δεν σας δώσουμε το ψηφοδέλτιο σταυρωμένο στο χέρι, μαντάρα τα κάνετε...

Δημοσ.

Δεν με καταλαβαίνεις! Έχω παράπονα. Πρέπει να μιλήσουμε, που πάει αυτή η σχέση, ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ.

Δημοσ.

Αλέκο, δε φτάνει που είναι σικέ ο διαγωνισμός με συμμετοχές μοντερέητορς, κάνεις και παράπονα.

ένας μοντερεητορ συμμετείχε, εγώ... και επειδή εγώ είμαι το παιδί του λαού δεν μετράω.

υγ: ρε βαρεμάριους Λουσι... βάλε τα ποιήματα στο πρώτο ποστ να τα δει ο κόσμος... ψάχνουμε 10 ώρες να τα βρούμε

Δημοσ.

Θα προχωρήσω σε μηνύσεις. Θα βγω στα μεσημεριανά. Αυτό είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο μετά το Βατοπέδι. Η χειρότερη στιγμή της ιστορίας μετά τη διάλυση των Backstreet Boys. Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί. Πάρεδώσε, διαλέγω εσένα.

Δημοσ.

Έκτακτη ανακοίνωση της 29ης Φλεβάρη, οποίο απο τα μέλη ψηφίσει πρώην αποστατημενο μέλος θα τιμωρηθεί με ξύλιες στον γκωλο όπως ορίζει το καταστατικό.

Δημοσ.

Έκτακτη ανακοίνωση της 29ης Φλεβάρη, οποίο απο τα μέλη ψηφίσει πρώην αποστατημενο μέλος θα τιμωρηθεί με ξύλιες στον γκωλο όπως ορίζει το καταστατικό.

Εφεξής ο αποστάτης θα αποκαλείται "bend it like its 1965" ή "Κωνσταντίνος". ;ρ

Με συγχωρείται για το οφφτόπικ.;ρ

Δημοσ.

Κι αν τους αρέσει;

Δημοσ.

Ωπ! Μιας και βλέπω ότι μένω πίσω, ήρθε η ώρα για το μυστικό μου όπλο:

Εδώ η φωτογραφία της γατούλας του ποιήματός μου:

cute-kitty-with-little-ducks-animals-wallpapers-1280x1024.jpg

Έβαλα αυτό για να πάρω και την ψήφο του Αλέκου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...