Προς το περιεχόμενο

Βραδιά ποίησης, λαίμαι (και για έξτρα ίντριγκα, φανερή ψηφοφορία)  

49 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ψηφίστε τον ποιητή που σας συγκίνησε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεπεσμός Μπλουζατακ. Κάποτε διαβάζαμε Φίλλιπο και ανατριχιάζαν οι πέτρες. Τώρα ζητάει τα ποιήματα του ο Πλιάτσικας να τα ντύσει με μια Εm και να τα βγαλει στο εμποριο.

Εντάξει, από έναν Πλιάτσικα ξεκινάω για να κάνω όνομα κι ελπίζω κάποια στιγμή να με μελοποιήσεις. Ο δρόμος προς την καταξίωση είναι δύσκολος...

• Απαντ. 325
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έπαιξε βρώμικα ο Φίλλιπος. Είπε μια καλή κουβέντα για όλους και τσίμπησε την ψήφο. Μόνο αυτούς απο τον θερμοσίφωνα να βάλετε, νάτοι οι 18.

Εμένα δε μου υποσχέθηκε τίποτα πάντως. Ζητώ συγγνώμη από Παντέλ που δεν τον ψήφισα. :-D

Δημοσ.

Σύντομα θα οργανωθεί και άλλος διαγωνισμός. Πιθανότατα short story.

Και σίγουρα θα ανοίξει με τον Φίλιππο που θα απαγγέλει το νικητήριο ποίημά του, πριν παραδώσει τα σκήπτρα του.

Δημοσ.

σαν την γιουροβίζιον ένα πράμα.

Εγώ έχω έτοιμα μερικά μικρούλια πάντως, σαν αυτό.

Ετήσιο, τώρα μιλάμε με την Μακριπούλια και τον ΚαΠΟΥΤΣΙΔΗ..σύντρομα, σύντρομα ;ρ

Δημοσ.

Άλλη μία φορά μπορεί να συμμετέχω... αν χάσω και πάλι όμως θα πω ότι ήταν μια μαλακία και μισή η όλη φάση και ότι το επίπεδο είναι 15χρονών

Δημοσ.

Κάτσε ρε διάολε, τί ετοιμάζεται δεύτερος διαγωνισμός, καλά καλά δεν έχουν γίνει οι ενστάσεις για τον πρώτο. Ας φτάσουμε στις εφέσεις και βλέπουμε για τον επόμενο.

Δημοσ.

Εμένα δε μου υποσχέθηκε τίποτα πάντως. Ζητώ συγγνώμη από Παντέλ που δεν τον ψήφισα. :-D

καὶ σὺ τέκνον;

Συγχαρητήρια στο νικητή αφου κατάφερε με περισσότερο δόλια μέσα από τα δικά μου να εκμαιεύσει την ψήφο σας. Θελω να εκφράσω μια δυσαρέσκεια για το επίπεδο του φόρουμ που φανταζόμουν θα είχε περισσότερους star wars fans, και τελικά αποτελούταν από ανθρώπους με κακής ποιότητος ως και μηδενική κλασσική παιδεία. ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΡΕ. Τέλος να δηλώσω στους ψηφίσαντες τον φίλιππο πως "The pear has her tail in the back" και πως θα με βρουν μπροστά τους.

Το μοναδικό στοιχείο που έλειπε από την αρτια κατα τα άλλα διοργάνωση ήταν ένα κουμπάκι στο προφίλ μου που να αυξάνει με ραντομ χρήστη τις ψήφους μου.

Αντε και του χρόνου με υγεία και περισσότερα χρήματα στις τσέπες μας και ενα ταμπλετ pc δωρο του φορουμ στο νικητη.

Φίλιππε νομίζω οτι ήρθε η ώρα να τους πεις πως στο έγραψα εγώ και στο έδωσα για να έχεις κάτι να παρουσιάσεις.

Και πάλι συγχαρητήρια στον Δόκτορα.

Δημοσ.

Παρακαλούνται τα μέλη subdee, kazak-hool, zaoAR και deanstreet (που με ψήφισαν) να επικοινωνήσουν μαζί μου για να τους στείλω ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο της συλλογής ποιημάτων μου, αυτό με τίτλο "το σημάδι στον ποπό, πω πω πω... πω πω πω..."

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...