Προς το περιεχόμενο

Βραδιά ποίησης, λαίμαι (και για έξτρα ίντριγκα, φανερή ψηφοφορία)  

49 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ψηφίστε τον ποιητή που σας συγκίνησε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 325
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Respect σε ολα (σχεδον) τα ποιηματακια.Με ενα ειδικα ελιωσα στο γελιο παντως...:lol:

Επεξ/σία από bluesattack
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν. Εχθές κατά τη διάρκεια εκπομπής σουγάτου ζητήθηκε να ξαναγίνει εκπομπή με διαγωνισμό ποίησης.

Ε, θα γίνει σήμερα. Με τον εξωτικό μοδεράτορα σας και την αφεντιά μου στα ντεκς. Στις 9.00-9.30 γύρω.

Τα διαδικαστικά:

• Στέλνετε τα αριστουργήματά σας στο [email protected]. Επειδή την άλλη φορά είχαμε θέματα με τις αναγνώσεις, ΔΕΝ τα ποστάρετε εδώ, ΔΕΝ μου τα στέλνετε στο μσν, ΟΥΤΕ σε πμ. Τα στέλνετε ΜΟΝΟ σ'εμένα κι όχι στον λούσι. Σε περίπτωση που δεν ακολουθήσετε τη διαδικασία τα ποιήματα σας θα καταλήξουν στον υπόνομο των ιντερνετς χωρίς να τα δει ποτές το φως της δημοσιότητας.
  • Η ψηφοφορία εννοείται θα αλλάξει από τον μοδεράτορα λούσι σύμφωνα με τις συμμετοχές.
  • Ο λούσι κι εγώ θα αποφασίσουμε τι θα κερδίσει ο νομπελίστας - μπορεί η απόφαση να εξαρτηθεί από το γενικότερο προφίλ του στο φόρουμ.
  • Βάζω άλλο ένα μπούλετ για να κάνω το διαγωνισμό να φαίνεται πιο ούμπερ.
  • Κι άλλο ένα.

Αυτά.

Δημοσ.

Καλά, σε 8 ώρες ποιός να γράψει και τι ρε; Καλλιτέχναι είμεθα, όχι φαστφουντάδικο!

Επίσης, να πω ότι η Porsche που μου χάρισαν στον προηγούμενο διαγωνισμό με έχει βολέψει πολύ. Ελπίζω το δώρο να είναι εξίσου καλό και αυτή τη φορά.

Απατεώνες!

Δημοσ.

Καλά, σε 8 ώρες ποιός να γράψει και τι ρε; Καλλιτέχναι είμεθα, όχι φαστφουντάδικο!

Επίσης, να πω ότι η Porsche που μου χάρισαν στον προηγούμενο διαγωνισμό με έχει βολέψει πολύ. Ελπίζω το δώρο να είναι εξίσου καλό και αυτή τη φορά.

Απατεώνες!

Σαν τον Πικάσσο κι εμείς.

Έλα σκάσε και γράφε τώρα.

Δημοσ.

Απατεώνες!

Συν το ότι είχα γράψει κι εγώ τρομερό ποίημα και δεν με βαλαν στην ψηφοφορία.

Τι να πεις? Προχειρότητα? Επιτηδευμένη δολιοφθορά? Απλή μαλακία? Ποιος ξέρει...

Δημοσ.

Συν το ότι είχα γράψει κι εγώ τρομερό ποίημα και δεν με βαλαν στην ψηφοφορία.

Τι να πεις? Προχειρότητα? Επιτηδευμένη δολιοφθορά? Απλή μαλακία? Ποιος ξέρει...

Ναι γι'αυτό ακριβώς είπα ΒΛΑΚΑ να τα στείλετε ΜΟΝΟ στο ημεηλ. Γιατί εσύ πιστεύοντας ότι αξίζεις ειδικής μεταχείρισης (ψωνάρα ου να μου χαθείς), μου το είχες στείλει στο μσν και είχε παραπέσει. ΒΛΑΚΑ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...