konnak Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Ρε παιδιά απορία το έχω. Ποιες οδοί θεωρούνται το "κέντρο" της πάτρας; αγορά κλπ. Γιατί βλέπω πολλά να λένε κέντρο κλπ αλλά ακόμη δεν έχω καταλάβει που πέφτει αυτό το περιβόητο κέντρο. :/ Κonnak εχω ακούσει καλά λόγια και για όλη την Ελ. Στρατιώτη , ότι βολεύει πολύ και ουσιαστικά είναι οδός γεμάτη από φοιτητόσπιτα.Ισχύει; Τα είπε και ο guido και με χάρτη και με τα όλα του. Κέντρο ουσιαστικά πιάνει από Ζαΐμη/Αράτου μέχρι Τριών Ναυάρχων/Παπαφλέσσα (Ναός Αγ. Ανδρέα). Αν περπατήσεις από Ζαΐμη μέχρι Παπαφλέσσα δε πρέπει να είναι πάνω από 15-20 λεπτά. Στην περιοχή της Αγίας Σοφίας (και παραπέρα - Αγυιά) υπάρχουν περισσότεροι φοιτητές από άλλες περιοχές της Πάτρας, και τα σπίτια που φτιάχνονται είναι φοιτητόσπιτα (γκαρσονιέρες, βεραντούλες, διάρια). Είναι αρκετά ωραία περιοχή για να μένεις πάντως - αρχικά την έζησα μέσω συμφοιτητών, αργότερα μέσω της κοπέλας μου που μένει εκεί. Ωστόσο τελευταία υπάρχει ένα κύμα διαρρήξεων, οπότε να δώσεις βάρος να έχει πόρτα ασφαλείας και αν είναι δυνατόν να μην είναι 1ος όροφος (λόγω γκαράζ είναι σχετικά χαμηλά τα μπαλκόνια τους). Α. Και καλές σπουδές ceida. ΥΓ: Πάρε και δυο links: Secret Patras, The Best News.
imr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Οπως ειπαν και πριν, Αγια Σοφια ειναι μακραν η καλυτερη περιοχη για φοιτητικη ζωη. Με περπατημα πας ανετα στο κεντρο (εισαι κοντα σε θεατρακι κτλ) και διπλα απο το λεωφορειο, παιρνεις και το 9 που ειναι ελαφρως καλυτερο απο το χαος του 6 (σαρδελες και ετσι) Μην κανει κανενας το λαθος και παει πιο μακρια δεν αξιζει, παλι με λεωφορειο θα πηγαινει σχολη και θα θελει και ταξι για κεντρο
linkin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Σωστος ο απο πανω!!!Γενικα η καλυτερη περιοχη για φοιτητη ειναι η Αγια Σοφια.Και στην αγυια καλα ειναι αλλα εχει πολυ περπατημα/ταξι για κεντρο.
Tenshi Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Στην Αγυιά μπορείς να μετακινηθείς με το λεωφορείο Νο.1 αν θυμάμαι καλά.Ήσυχη περιοχή,άλλα αν δέν παίζει μεταφορικό μέσο δέν θα την συνιστούσα. Για μένα το top είναι (ήταν) Ψηλά Αλώνια.Παίζει να έχει τα πιο τσιμπημένα ενοίκια στην Πάτρα...
kage Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 1.αν ειναι τει θα ναι στην βορειο-δυτικη μερια της πολης(περιοχη κουκουλι) 2.αν ειναι uni θα ναι στην ανατολικη μερια της πολης διπλα απο το νοσοκομειο Αγ.ανδρεα. Για να βρεις διαμερισματα μπες http://www.xe.gr και υπαρχει και μια τοπικη εφημεριδα με αγγελιες θα την βρεις εκει +http://www.google.gr/#hl=el&q=%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B1+%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B5%CF%82&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=776ddb61236a4e6c ... υ.γ. εστω και κρυφα επιβαλλεται μηχανακι.Η πατρα δεν το χει με τα λεωφορεια... @guido εχουν κλεισει/γκρεμιστει τα μπαρακια στο τελος(σκαλια) της γεροκωστοπουλου.Υπαρχει ακομη το oggi club. ψηλα αλωνια θεωρουνται ή θεωρουνταν η αρχοντικη περιοχη της πατρας και κατω απο την πλατεια(οδος σαχτουρη) τα κυριλε φαγαδικα
guido Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 κάτσε τι γκρέμισαν στην γεροκω;;; ελπίζω να μην πείραξαν το rocky raccoon γιατί θα χυθεί αίμα!!
konnak Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δεν γκρέμισαν τίποτα μωρέ, απλά έχει ψιλοερημώσει και έχει γίνει στέκι για εναλλακτικά τυπάκια. Rocky Raccoon και λοιπές ομορφιές ακλόνητα είναι όλα. Και επιτέλους φέτος άρχισε να βαράει μύγες το απαράδεκτο εδώ και μια δεκαετία Oggi.
kage Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 εγω ηξερα οτι εκει στην Γεροκωστοπουλου βρηκαν αρχαια και πανε για γκρεμισμα. Αν οχι το μονο σιγουρο ειναι οτι τα περισσοτερα μαγαζια εχουν κλεισει... το oggi για καμμια 10αρια + χρονια δεν ειχε κανει ποτε ανακαινηση μεχρι πριν 1-2 χρονια.ε οσο να ναι εχει βγαλει αρκετα! Αν επεσε η κινηση μαλλον θα φταει γιατι ανοιξαν το mercedes και το guzel .
manic Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 καλησπερα πανω κατω τα παιδια σου ειπαν που να δεις για σπιτι αλλα και λιγο ποιο περα απο την αγια σοφια ειναι καλα (μεχρι το γηπεδο της παναχαϊκης) (εγω τωρα παω 2ο ετος στην σχολη αμα θες καποια βοηθεια σε κατι πμ me)
aporiakias Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Γεια σας. Θα ηθελα να ρωτηση οποιοσ/οποια ξερει αν στην Πατρα υπαρχουν ξενοδοχεια ή συγκροτηματα διαμερισματων που να προσφερουν για ενοικιαση σε φοιτητες διαμερισματα επιπλωμενα γιατι θελω να αποφυγω την αναζητηση νεου σπιτιου και ολα τα συνακολουθα ( αγορα εξοπλισμου , μεταφορα επιπλων ) Οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη Περιμενω συντομα απαντησεις σας
Socratis_g Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 ήμουνα το 1999-2004 είχα περάσει τούμπανο φίλε!! οτι καλύτερο!!
konnak Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 το mods βαστάει ακόμα; Βαστάει και έχει πολλαπλασιαστεί . Πέρα από το Mods-πάνω, Mods-κάτω, άνοιξε και μια μπουάτ (!) παραδίπλα, All Day by Mods (ή κάτι τέτοιο). Αρχαία έχουν βρει εδώ και 10 χρόνια, άντε να κλεισαν 2-3 μαγαζιά, πάντως εγώ ανασκαφές δεν έχω δει να γίνονται. Α και το Άρωμα έχει γίνει μεζεδοπωλείο με ζωντανή μουσική!
naftis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Νέα δεδομένα στις μεταφορές στην Πάτρα. Από τις αρχές Ιουλίου υπάρχει ο προαστιακός Πάτρας ο οποίος σας μεταφέρει στο Ρίο σε 7 λεπτά. Εκεί περιμένει λεωφορείο και με το ίδιο εισιτήριο μεταφέρει κόσμο σε νοσοκομείο και πανεπιστήμιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.