Προς το περιεχόμενο

Freddo VS Frape!!

pieros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτων ο frappe γράφεται με 2 pp και όχι με ένα όπως έχει ο τίτλος

Δεύτερον είπα να το ξανά ξεθάψω το thread μετά από 4 χρόνια (συνολικά 10)

Φραπέ φυσικά, και σκέτος, τι μαλακίες είναι οι ζάχαρες και τα γάλατα... σκέτος και πάλι σκέτος,

έτσι καταλαβαίνεις καφέ..... με 4-5 εκατοστά αφρό και 3-4 παγάκια. (καφέ όσο θέλεις..)

Ο freddo θέλει διαδικασία... frappe έχεις σε ένα λεπτό!!

Όσοι λένε ότι είναι βαρύς και ότι τους περάζει, μάλλον είναι πολύ ευέσθητοι... και είναι 100% καφές,

η καλύτερη ποικιλία είναι η Arabica.

Διορθώνεις που διορθώνεις τον τίτλο, προσπάθησε να γράφεις και εσύ σωστά τουλάχιστον.

Πρώτων = Πρώτον

Ευέσθητοι = Ευαίσθητοι

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί δεν λες ποιές;; nescafe και jacobs;; Jacobs δεν έχω δοκιμάσει. Οι καλύτερες ποικιλίες είναι arabica και robusta, οι περισσότεροι καφέδες είναι arabica αν θες να ξέρεις... Ο Gold Blend π.χ. έχει και από τα 2 είδη.

Freddo 1-2 φορές έχω δοκιμάσει και δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο. Frappe και πάλι Frappe!!!

Ναι για αυτούς συγκεκριμένα αναφερόμουν. Στιγμιαίος και 100% arabica έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει, από τους γνωστούς τουλάχιστον. Οι περισσότεροι είναι μίγματα arabica και robusta. Στις καφετέριες μην περιμένεις να πιεις πολύ καλό freddo espresso, σπάνια θα είναι έτσι όπως τον θές. Εμένα πχ ποτέ δεν μου πετυχαίνουν την σωστή δόση ζάχαρης. Τους ζητάω μέτριο και τις περισσότερες φορές μου φέρνουν σκέτο, επειδή ο espresso είναι πιο δυνατός από τον frappe και υπολογίζουν την ζάχαρη έχοντας στο μυαλό frappe μέτριο και όχι espresso μέτριο. Λίγες ήταν οι φορές που μου έφεραν espresso έτσι όπως τον ζήτησα.

Δημοσ.

Αυτός ας πούμε είναι 100% arabica.

Διορθώνεις που διορθώνεις τον τίτλο, προσπάθησε να γράφεις και εσύ σωστά τουλάχιστον.

Πρώτων = Πρώτον

Ευέσθητοι = Ευαίσθητοι

Άλλο αυτό, εγώ για τον τίτλο μίλησα, όχι για μένα...

Εγώ 10 σειρές έγραψα, ο τίτλος είναι δυο λέξεις...

Δημοσ.

Έπινα φραππε γλυκό με γάλα αλλά επειδή που κανε το στομάχι άνω κάτω έκοψα το γάλα. Τους τελευταίους μήνες το γύρισα σε decaf για να μην έχω πρόβλημα με τον ύπνο και μου αρέσει αρκετά. Oι freddo (ζεστά δεν πίνω ποτέ) δεν μου άρεσαν και τόσο με εξαίρεση τη γεύση καραμέλα (σε espresso νομίζω) αλλά επειδή πρέπει να τον χρυσοπληρώσω τον αποφεύγω.

Δημοσ.

H διαφορά ξέρεις όμως ποια είναι; Οτι στις καφετέριες πολύ δύσκολο να πάρουν 100% arabica στιγμιαίο λόγω κόστους, ενώ espresso υπάρχει με πολύ μικρότερο κόστος. Πχ στα careffour παίρνω 100% arabica espresso με ~ 3 ευρώ τα 200 gr και είναι αρκετά καλός, ενώ ο στιγμιαίος θα μου κοστίσει σίγουρα τη διπλάσια τιμή.

Δημοσ.
Αυτοί ρε είναι καλοί καφέδες instant:

Που τους βρίσκεις αυτούς;

Είναι για φραπε ε;

Απο τους 3 ποιον προτείνεις; Α και τιμη αν ξέρεις..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Σε health food store σίγουρα θα βρεις Mount Hagen και Clipper. Εγώ έπιασα τον Mount Hagen 9 ευρώ αλλά για μένα πάει ένα μήνα και είναι πολύ ανώτερος από νες.

http://www.amazon.com/Mount-Hagen-Organic-Instant-3-53-Ounce/dp/B000ESJR20/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1343142291&sr=8-1&keywords=mount+hagen

http://www.iherb.com/Mount-Hagen-Organic-Cafe-Freeze-Dried-Instant-Coffee-3-53-oz-100-g/15115

Δημοσ.

Εγώ έχω σταματήσει τον Nescafe, τώρα παίρνω μόνο Douwe Egberts με γεύσεις, είναι ΠΟΛΥ καλός!! Δοκιμάστε

Και αν δεν θέλετε με γεύσεις, υπάρχει και πολύ καλός απλός, Pure Smooth, Pure Gold

Όλοι είναι διαθέσιμοι σε Supermarkets!!

Με γεύση καραμέλα και βανίλια είναι αίσχος, βασικά δεν έχει και γεύση καφέ...;ρ

Δημοσ.

Πάντος εμένα μου άρεσαν όλες οι γεύσεις!

Άσχετα, άμα πάρω Espresso και τον κάνω όπως δείχνει εδώ (Freddo, και όχι Freddo Cappuccino) θα γίνει καλός;; Το λέω αυτό γιατί για ίσως να δοκιμάσω

(να πάρω ένα βάζο για την δουλειά)

Δημοσ.

Πώς απεχθάνομαι εκείνους που πίνουν απαραιτήτως freddo cappuccino όπου κι αν είναι, δε λέγεται..

Στην πιο τελειωμένη καντίνα σε παραλία τώρα και να παραγγέλνουν καπουτσίνα φτιαγμένα όπως να 'ναι.

Α ρε νεοέλληνες, για εσάς είναι αυτό που λένε: «είχατε και στο χωριό σας»..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...