Missionman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Καλοριζικο.επιτέλους:·))) Sent from my iPhone using Insomnia.app
el97639 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Αν δεν εχει σημαντικα χαμηλότερες τιμες απο τα αλλα μαγαζια θα παει για κλεισιμο σε dt. ολα τα προιοντα της apple χωράνε σε ενα παγκο. εχει μονο 1 κινητο, 3 mp3 player ,3 laptops και 2 λυσεις desktop. ο μεσος καταναλωτης θα παει εκει που εχει επιλογες και ενα καταστημα μονο με 2-3 προιοντα ανα ειδος δεν εχει
sYn Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Θα πηγαίνει κόσμος στο κατάστημα.. για να ρωτήσει τιμές για service. Κάτι μου λέει ότι δε θα είναι τόσο ρόδινα τα πράγματα!
Pooky(1) Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 ο μεσος καταναλωτης θα παει εκει που εχει επιλογες και ενα καταστημα μονο με 2-3 προιοντα ανα ειδος δεν εχει Ο καταναλωτής που μπαίνει σε μαγαζί αποκλειστικά με μηλαράκια, δεν είναι "μέσος"!!! Αυτός που πάει για το iPhone, δεν πάει να πάρει συσκευή Android, δεν τον ενδιαφέρει!!!!! Οι υπόλοιποι στα μουλτιδράμα και τα πλαίσια!!!!!!
ANHLIKOS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Δεν θυμάμαι να ειχα ποτε κάποιο προϊόν της Apple. Οχι απο άποψη, επειδή δεν έτυχε. Συνεπώς δεν μπορώ να μπω στην ψυχολογία αυτων που ΧριστοΠαναγιάζουν το μήλο και "σνομπάρουν" τους χρήστες της. Η άποψή μου ειναι, οσα περισσότερα καταστήματα τοσο το καλύτερο για πολλούς λόγους. Αν υπάρχουν και εξειδικευμένα καταστήματά ακομα καλύτερα. Στα μαγαζιά, γιουσουρούμ/μπούγιο/αχταρμάς μπορεί να βρίσκεις τα παντα, αλλα φαντάζομαι η εξυπηρέτηση, ποικιλία κλπ ισως δεν ειναι ίδια. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2010 από ANHLIKOS
Heatspreader Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Συνεπώς δεν μπορώ να πω στην ψυχολογία αυτων που ΧριστοΠαναγιάζουν το μήλο και "σνομπάρουν" τους χρήστες της. Εγώ μπορώ να τη καταλάβω. Πιστεύω ότι κάποιοι χρήστες των μήλων, έχουν ένα κόμπλεξ όσον αφορά τα προϊόντα τους. Το γιατί το έχουν δεν μπορώ να το καταλάβω απόλυτα, υποθέτω όμως ότι προέρχεται από το ότι τα Apple δεν έχουν μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά από τα Windows PC, αφού γι' αυτούς είναι καλύτερα τα πρώτα. Από την άλλη πλευρά υπάρχει η ζήλια κάποιων χρηστών Windows PC για τα προϊόντα της Apple. Τους αρέσουν, αλλά από εγωισμό δεν τα θέλουν. Αν κρίνω από εμένα τουλάχιστον, μου αρέσουν, (θα πάρω πάλι iphone), αλλά αν είχαν πρόσωπο τα Apple θα ήταν ένας σπασίκλας, λόγω ελλείψεων, είτε στο Hardware, είτε στο Software. "Είμαι φοβερό ποιοτικά, αλλά είμαι 4 χρόνια πίσω σε τεχνολογία! - Hahahahha!!! Το MaxOSX μου είναι πιο καλό και πιο γρήγορο από τα παράθυρά σου, αλλά αν μου βάλεις παράθυρα θα σέρνομαι, οπότε μόνο εμένα θα έχεις!!! hahahaha", και πολλά ακόμα σ' ένα φανταστικό πρόσωπο Apple προϊόντος. Είναι ένας φαύλος κύκλος... Το ίδιο συμβαίνει και με τους υποτιθέμενους Gamers, που κράζουν τις κονσόλες. Πάντα υπάρχουν και ανεγκέφαλοι, φανατισμένοι.
SCORPIO777 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Εγώ μπορώ να τη καταλάβω. Το γιατί το έχουν δεν μπορώ να το καταλάβω απόλυτα, υποθέτω όμως ότι προέρχεται από το ότι τα Apple δεν έχουν μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά από τα Windows PC, αφού γι' αυτούς είναι καλύτερα τα πρώτα. Εμενα προσωπικα μου αρεσει που δεν εχουν παραπανω μεριδιο.Οταν λες οτι εισαι Mac User ειδικα κατι νεοι σε υπολογιστες σε κοιταζουν με δεος.συν οτι οσο μενει εκει δεν μας βαζουν στο ματι οι χακερ και εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.
Heatspreader Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Οταν λες οτι εισαι Mac User ειδικα κατι νεοι σε υπολογιστες σε κοιταζουν με δεος. Ναι, από τη πλευρά ότι αισθάνεσαι ξεχωριστός. Με την έλευση των iPhone, πλέον γνωρίζουν βέβαια. συν οτι οσο μενει εκει δεν μας βαζουν στο ματι οι χακερ και εχουμε το κεφαλι μας ησυχο. Χμ, δεν είναι λύση όμως αυτό. Είναι σαν να μη βγαίνεις πολύ από το σπίτι σου, για να μην σε πατήσει αυτοκίνητο. Καλύτερα να βγαίνεις κανονικά και απλά να προσέχεις.
mdr21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Αν ειχε εξυπηρετηση και service οπως στα applestore του εξωτερικου θα επιανε μια χαρα. Επειδη ομως θα εχει την κλασσικη Ελληνικη εξυπηρετηση (σνομπ υφος και αγνοια για τα προιοντα που πουλανε) και το κυριοτερο το κλασσικο Ελληνικο service (2 μηνες αναμονη και μη αναγνωρηση βλαβης/αντικαταστασης) με τιμες ομως apple τοτε φοβαμαι οτι θα παει απατο. Ετσι , 3 καταστηματα δεν τα σηκωνει η Αθηνα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Αν ειχε εξυπηρετηση και service οπως στα applestore του εξωτερικου θα επιανε μια χαρα. Επειδη ομως θα εχει την κλασσικη Ελληνικη εξυπηρετηση (σνομπ υφος και αγνοια για τα προιοντα που πουλανε) και το κυριοτερο το κλασσικο Ελληνικο service (2 μηνες αναμονη και μη αναγνωρηση βλαβης/αντικαταστασης) με τιμες ομως apple τοτε φοβαμαι οτι θα παει απατο. Ετσι , 3 καταστηματα δεν τα σηκωνει η Αθηνα. Ας το δούμε πρώτα κι ας το κρίνουμε μετά. Δεν είναι λίγο πρόωρο (για να το θέσω κομψά) να βγάζουμε συμπεράσματα πριν καν πατήσουμε το πόδι μας εκεί μέσα; Αυτό που μας είπαν κατά την παρουσίαση ήταν ότι οι υπάλληλοι έχουν περάσει δίμηνη εκπαίδευση στα προϊόντα Apple που διατίθενται από το κατάστημα - αν και, απ' ότι καταλάβαμε από σύντομες κουβέντες που είχαμε με μερικούς υπαλλήλους, όλοι τους ήταν Apple users πρωτού αρχίσουν να εργάζονται στο iStorm.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ας το δούμε πρώτα κι ας το κρίνουμε μετά. Δεν είναι λίγο πρόωρο (για να το θέσω κομψά) να βγάζουμε συμπεράσματα πριν καν πατήσουμε το πόδι μας εκεί μέσα; Αυτό που μας είπαν κατά την παρουσίαση ήταν ότι οι υπάλληλοι έχουν περάσει δίμηνη εκπαίδευση στα προϊόντα Apple που διατίθενται από το κατάστημα - αν και, απ' ότι καταλάβαμε από σύντομες κουβέντες που είχαμε με μερικούς υπαλλήλους, όλοι τους ήταν Apple users πρωτού αρχίσουν να εργάζονται στο iStorm. Η προσωπική μου εκτίμηση είναι πως όχι μόνο θα πετύχει, αλλά θα έχουν και πρόβλημα όλοι οι άλλοι μεταπωλητές στην Αττική!
mdr21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Εννοειται οποιος παρεχει υπηρεσιες applestore στην Ελλαδα θα χ@στει στο ταληρο. Αλλα επειδη ολοι μας εδω μεσα , εχουμε ψωνισει σχεδον απ' ολα τα καταστηματα ηλεκτρονικων που εχουν ανοιξει κατα καιρους στον τοπο μας , νομιζω τα περιθωρια αισιοδοξιας ειναι ελαχιστα , ποσο μαλλον οταν ειναι apple reseller και οχι κανονικο applestore. Μια βολτα στα τοπικ του σερβις της infoquest , απο το apple forum νομιζω αρκει για να μας προδιαθεσει... Αν εχω αδικο παντως , θα ειμαι ο καλυτερος πελατης τους!! Φωτο που εβγαλα εξω απο το applestore στο Λονδινο , μια απλη καθημερινη μερα την ανοιξη , χωρις καποια νεα κυκλοφορια προϊοντος.
Aztec Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ πάντως δεν πιστεύω να εχουν πρόβλημα οι πωλητές. Είναι σχετικα λίγα τα προϊόντα της Apple οπότε είναι εύκολο να ενημερώνονται επαρκώς. Οπότε θα είναι καλύτερες οι υπηρεσίες.
Heatspreader Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 @mdr21 Φοβερό το κτήριο, αν και δεν είναι μίνιμαλ, όπως έχουμε συνηθίσει. Είναι απίστευτο πόσο κόσμο έχει! Όλοι αυτοί αγοράζουν ? ? ?
_filippos_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 @mdr21Φοβερό το κτήριο, αν και δεν είναι μίνιμαλ, όπως έχουμε συνηθίσει. Είναι απίστευτο πόσο κόσμο έχει! Όλοι αυτοί αγοράζουν ? ? ? Δεν αγοράζουν όλοι αυτοί. Οι πάρα πολλοί πάνε για να σερφάρουν στο ιντερνετ με τα macbook και imac που έχουν διαθέσημα για δοκιμή/έκθεση. Και πίστεψέ με, μερικοί κάθονται με τις ώρες. Εγώ πχ είχα πάει 2 φορές μόνο και μόνο για να φορτίσω το iphone μου γιατί μου τελείωνε η μπαταρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα