Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια ξερει κανεις γιατι δε μου ανοιγουν οι επισυναπτόμενες φωτο (στο forum και οχι μονο) τοσο με την τελευταια stable οσο και με την τελευταια beta εκδοση ?

πχ

50238736.jpg

• Απαντ. 271
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ρε παιδια ξερει κανεις γιατι δε μου ανοιγουν οι επισυναπτόμενες φωτο (στο forum και οχι μονο) τοσο με την τελευταια stable οσο και με την τελευταια beta εκδοση ?

πχ

50238736.jpg

Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα... Αλλά όχι για όλες τις σελίδες (αν δεν κάνω λάθος)

Μέχρι τώρα Νόμιζα ότι έφταιγε ο υπολογιστής μου!..

Δημοσ.

Τελειωσε εγινε default browser ο chrome πλεον στο συστημα μου!Μιλαμε για τεραστιες διαφορες στην ταχυτητα.

Μου φενεται η κατασταση με τον firefox δε διορθωνεται εκτος αν ξαναγραψουν κωδικα απο την αρχη!

Δημοσ.
Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα... Αλλά όχι για όλες τις σελίδες (αν δεν κάνω λάθος)

Μέχρι τώρα Νόμιζα ότι έφταιγε ο υπολογιστής μου!..

+1

Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Είναι πολύ σπαστικό.

Δημοσ.
αυτή που είναι με είναι ok, αυτές που είναι atteched έχουν πρόβλημα :-(

Βασικα στην εικονα που εβαλα βλεπεις πως φαινεται μια attached φωτο στο skroutz.gr αν πατησεις πανω της για μεγεθυνση. Μα καλα ειναι δυνατον ακομα να μην το εχουν διορθωσει ?

Τελειωσε εγινε default browser ο chrome πλεον στο συστημα μου!Μιλαμε για τεραστιες διαφορες στην ταχυτητα.

Μου φενεται η κατασταση με τον firefox δε διορθωνεται εκτος αν ξαναγραψουν κωδικα απο την αρχη!

Πραγματικα φιλε τεραστια διαφορα, και να φανταστεις το chrome το χρησιμοποιησα κατα τυχη επειδη δε μου εκανε update o firefox.

Δημοσ.

Αυτό το πρόβλημα με τις εικόνες τις επισυναπτόμενες είναι θέμα του Adblock. Τουλάχιστον σε εμένα στο Insomnia που το κάνει, αν βάλω το insomnia.gr στην safe list τις φορτώνει κανονικά. Βέβαια, φορτώνει κανονικά και τις διαφημίσεις. Έχει βρει κανείς λύση;

• Super Moderators
Δημοσ.

προτιμώ να μην έχω διαφημίσεις και να κάνει open in new tab τις attached photos :P

βγήκε και 2ο update btw...

Δημοσ.

Παντως πολλα site δεν εμφανιζονται σωστα στον chrome 6 και λειπουν και καποιες λειτουργιες οπως το print preview.

Γενικα ειναι ενα βιαστικο release.

Ολη η μαχη θα γινει στην επομενη version 7 οπου θα δουμε και τον firefox 4 πανω στον οποιο γινεται εντατικο development.

Δημοσ.
Το Chrome 7 θα είναι 60 Φορές πιο γρήγορο από την τρέχουσα έκδοση

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/chrome-7-60.html

Ελεος πια με το hype...

Αμα δεν βγαλουν ανακοινωση οτι θα τον κανουν πιο γρηγορο και απο το κοψιμο δεν πειθομαι :-D

Δημοσ.

χρησιμοποιω τον chromium,και απο προχθες , στη γραμμη σελιδοδεικτων ,αλλοι σελιδοδεικτες,μου εμφανιζει τα bookmarks ,[ σε ενα κατεβατο ] , αλλα το παραξενο ειναι οτι τα εμφανιζει σχεδον σ'ολο το πλατος της σελιδας, επισης το ιδιο συμβαινει,αν μαρκαρο καποιο κειμενο και κανω δεξι κλικ , γινεται σ'ολο το πλατος της σελιδας, θεραπεια ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...