Lucifer Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Νομίζω είναι, κάτι έχει να κάνει με αριθμό σημείων στατικότητας ή κάτι τέτοιο. Μου τα 'χε πει η μάνα μου αλλά δεν ήταν ενδιαφέρουσα συζήτηση.
gtroza Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Νομίζω είναι, κάτι έχει να κάνει με αριθμό σημείων στατικότητας ή κάτι τέτοιο.Μου τα 'χε πει η μάνα μου αλλά δεν ήταν ενδιαφέρουσα συζήτηση. ίσως κάνω λάθος τέτοια μα*ακία που είναι ο ΓΟΚ ! γι'αυτό παλούκια, σύρμα, δίχτυ αλλιώς καπέλα ascot .
kirileman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 δεν νομίζω . Από τη στιγμή που θα βάλεις πανί, μετράει δυστυχώς. Για να μη μετρήσει, ανοιχτή ή μόνο φυτά.
gtroza Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Από τη στιγμή που θα βάλεις πανί, μετράει δυστυχώς. Για να μη μετρήσει, ανοιχτή ή μόνο φυτά. τέτοια μα*ακία που είναι ο ΓΟΚ ! το πανι είναι δομικό στοιχείο ; άμα τα φυτά είναι αειθαλή μετράνε στην κάλυψη ;:mrgreen: τέλος πάντων ευχαριστώ και καλό κουράγιο ! .
freedubus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Για πές, γιατί σας χάλασε η κληματαργιά;
pournaras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ωπ καλή η μαγκιά με την τελεία . Μου θυμιζει το... Μετα.
Praetorianos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Για πές, γιατί σας χάλασε η κληματαργιά; Κάνει άχρηστο το χώρο αν δεν κόβεις τους καρπούς, θέλει περιποίηση στην αρχή, θα πρέπει να έχεις συρματάκια μέχρι να μεγαλώσει, μαζεύει αγριοτούμπανους και μπάμπουρες, θέλει περιποίηση και μετά που θα μεγαλώσει. Αν το κλίμα βέβαια σηκώνει κληματαριά
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 λοιπον, η αυλη ειχε μια μανταρινια που παιζει να΄ναι εκει ακομα και πριν χτιστει το σπιτι, το 1897, μια ροδακινια, μια πορτοκαλια και μια κληματαρια. ομως απ' τη στιγμη που εφυγε απ΄το νησι και ο τελευταιος ανθρωπος που το φροντιζε, ολα αυτα χωρις φροντιδα ειχαν κανει την αυλη ενα μπαχαλο και η κληματαρια ειχε κατι σκουληκια - γιγαντες που τα θυμαμαι περιφημα. τελικα η μαμα μου κρατησε τη μανταρινια και την πορτοκαλια και θυσιασε τα αλλα δυο. παντως σκια ιδιαιτερη δεν εκαναν και οσο υπηρχαν, δυστυχως. και εγω νοιωθω τα δεντρα ζωντανα και δεν ειμαι υπερ του να τα κοβει κανεις. φτανει να μπορει ομως.
damastes Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Το να λέμε ότι ο τοίχος κρατάει και να μην τον φοβόμαστε σε ένα πέτρινο 100 χρονών δεν είναι και το ποιο συνετό χωρίς να έχουμε άλλες πληροφορίες . Είναι και νησί που ως γνωστόν έχουν υψηλή σεισμική δραστηριότητα αν είναι προς ιόνιο ειδικά, οπότε χωρις στοιχεία αν το κτίριο έχει υποστεί ζημίες, τι είδους επισκευές έχουν γίνει, μια αυτοφερομένη κατασκευή είναι η ποιο ασφαλής πρόταση που μπορεί να γίνει. Η πέργολα κατά ΓΟΚ είναι μόνο για φυτά και χρειάζεται και άδεια μικρής κλίμακας εργασιών αν το πάμε κατά γράμμα. sent from my HTC Magic using tapatalk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.