mchrisober Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 παιδες μιλησα με φιλη μου στην Αμερικη και μου ειπε το λαπτοπ ειναι πανευκολο να το περασεις, απλα δεν θα εχεις κουτια... Επισης μου λεει οι ελεγχοι που κανουν ειναι σχεδον μηδαμηνοι και ειναι ευκολο να το περασεις. Επειδη αυτην σπουδαζει Αμερικη ισως μπορει να μου το περασει αυτην με καποιο τροπο γτ μου φαινετε εχουν ατελεια αυτοι.. Συνεχιζω παντως να το ψαχνω γτ τα λεφτα ειναι πολλα παιδια. Καντε μια ισοτιμια ευρο-δολαριου και θα το διαπιστωσετε...
paylidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 παλίκαρε ψαξου για ένα καλό φορητό. το τέρας απλά δεν κουβαλιέται... Ήθελά και εγω να παω αμερική να φέρω ένα mustung αλλα δε χωράει στην delsey μου... gmt!
invisiblesurfer Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Παντως αν βρεις καποιον στην αμερικη με ρεαλιστικες τιμες σε mac και που μπορει να στελνει στην ελλαδα, ενημερωσε μας σε παρακαλω.
isay Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ...Ήθελά και εγω να παω αμερική να φέρω ένα mustung αλλα δε χωράει στην delsey μου... gmt! :lol: Φέρε και βενζίνη, καιει πολύ
Tablet Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Παρε απο εδω ενα κουτι σε διαστασεις imac βαλε ενα παλιο pc που εχεις για πεταμα μεχρι και αδειο μπορει να ειναι το tower, δηλωσε το στο αεροδρομιο ως αποσκευη και οτι ειναι το προσωπικο σου pc και το θελεις για την δουλεια σου .. πηγαινε αμερικη παρε τον imac και γυρνα τον οπως ειναι καινμουργιο στο κουτι του...
Palp Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Παρε απο εδω ενα κουτι σε διαστασεις imac βαλε ενα παλιο pc που εχεις για πεταμα μεχρι και αδειο μπορει να ειναι το tower, δηλωσε το στο αεροδρομιο ως αποσκευη και οτι ειναι το προσωπικο σου pc και το θελεις για την δουλεια σου .. πηγαινε αμερικη παρε τον imac και γυρνα τον οπως ειναι καινμουργιο στο κουτι του... Δηλαδή να πληρώσει υπέρβαρο δύο φορές!
Tablet Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Η αδερφη μου εφυγε σημερα για νεα york δικαιουτε να κουβαλει μεχρι 23 kg και σε καθε extra κg εχει μια χρεωση. Me αλλα extra 23 kg πληρωνεις 80 δολλαρια και τελειωνεις..
blk88memorz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Εχει τοση διαφορα στην τιμη με ελλαδα? iMac 27-inch 2.8 Intel Core i5 ΗΠΑ: $2000 -> €1577 (χωρίς φόρους πολιτείας) Ιρλανδία: €2030 Ελλάδα: €2240 Δλδ μιλάμε για διαφορά με ΗΠΑ γύρω στα 500-600 ευρώ
skiabox Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ειδα ενα iMac 27 στο πλαισιο με core 2 duo 3 ghz και στο πανω μερος κοντευε να λιωσει το μεταλο απο τη θερμοκρασια. Πυρακτωμενο κανονικα. ---------- Προσθήκη στις 16:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:25 ---------- 1360 λιρες το εχει το amazon.co.uk : http://www.amazon.co.uk/Apple-graphics-Slot-loading-SuperDrive-Launched/dp/B002NX0MWS/
marios_geo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 iMac 27-inch 2.8 Intel Core i5ΗΠΑ: $2000 -> €1577 (χωρίς φόρους πολιτείας) Να έχεις υπόψιν ότι ισχύει ένας τρελός νόμος στις ΗΠΑ. Αν αγοράσεις ένα προιόν σε μια πολιτεία από το Internet, αλλά η συγκεκριμένη εταιρεία ΔΕΝ έχει φυσική παρουσία, τότε δεν πληρώνεις φόρους. Π.Χ. Αν αγοράσεις sony vaio (από internet) στο Colorado που έχει sony center, πληρώνεις φόρο 4.6%. Αν όμως το αγοράσεις πχ από το New Mexico δεν πληρώνεις. Δεν ξέρω κατά πόσο σε παίρνει αυτό, δηλαδή να πεις την αδερφή σου να το παραγγείλει από το internet, με παράδοση σε κάποια κοντινή πολιτεία που δεν υπάρχει apple store. http://smallbusiness.yahoo.com/r-article-a-2604-m-2-sc-59-sales_tax_on_the_internet_who_pays_it_who_doesnt-i
tasosk11 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 γεια χαρα και απο μενα..τον απριλιο πηγα νεα υορκη φιλος... αν γυρισεις απο αγγλια..δεν υπαρχει ιχνος τελωνιου στο γυρισμο..εμενα δεν με ελενξε κανεις..επειδη και καλα ερχεσαι απο χωρα ευρ.ενωσης!!! οποτε αν πας ετσι παρτο δεν θα καταλαβουν τιποτα!! αρκει να το κριψεις καλα σε βαλιτσα που 8α εχεις στο αεροπλανο!!(για να μν χαλασει) δεν θα σε ψαξουν... α και λογικα απο αγγλια θα πας γιατι πλεον η ολιμπιακη που πιγαινε απευθειας νεα υορκη σταμνατησε τ ταξιδια οποτε καντο!!
mchrisober Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 λιγικα θα παω με Lufthansa που εχει αντακοπρικη απο Παρισι νομιζω... δεν νομιζω να με περσουν τελωνειο στο Παρισι στην επιστροφη?
iced Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ειδα ενα iMac 27 στο πλαισιο με core 2 duo 3 ghz και στο πανω μερος κοντευε να λιωσει το μεταλο απο τη θερμοκρασια.Πυρακτωμενο κανονικα. Το οτι καιει δεν σημαινει οτι ειναι κακο, αποβαλει την θερμοτητα ολων των υποσυστηματων μεσω του αλουμινιου στο πανω μερος...
Angeldust Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 λιγικα θα παω με Lufthansa που εχει αντακοπρικη απο Παρισι νομιζω... δεν νομιζω να με περσουν τελωνειο στο Παρισι στην επιστροφη? Αν βγάλεις τις αποσκευές στο Παρίσι και τις παραδώσεις ξανά για Αθήνα, περνάς τελωνείο στο Παρίσι. Αν οι αποσκευές σου πάνε απευθείας Αθήνα, περνάς τελωνείο στην Αθήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα