kage Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 λοιπον ειχα ενα κλασσικο τηλ.προωθησης πακετων... τεσπα 41ε(-10e λογο συνδεσης wind αριθμου που εχω) με απεριοριστα εγχωρια-διεθνης σε 48χωρες και adsl 22-24mbps!(oxi ews 22) o τυπος μου ελεγε οτι δεν μπλεκετε ο οτε στην συνδεση βρογχου με σπιτι!! Υπαρχει εστω μια στο μυριο να ισχυει αυτο το πραγμα? γινετε?μου προσφερουν και δωρεαν 2μηνες και χωρις εξοδα ενεργοποιησης μεχρι και ασυρματο τηλ μπαινω στο σιτε της wind και δεν εχει καν τροπο επικοινωνιας με αστικη χρεωση μονο κινητο! το πακετο μαλλον ειναι αυτο http://www.wind.com.gr/Left-Menu/Fixed---Internet/For-Individual/Tellas-Double-Play/Tellas-Double-Play-Unlimited.aspx Επιπλεον του ειπα οτι και οπτικη ινα να χει η wind στο σπιτι μου ερχετε απλο καλωδιο οτε... μαλιστα ελεγε κατι και για χαλκο οτι γι αυτο δεν μπορεις να χεις καλες ταχυτητες αλλα εμεις θα σε βαλουμε σε δικο μας βροχο με 22-24mbps!>>
TheELF Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Σε τέτοια θέματα πρέπει οπωσδήποτε να δηλώσεις σε ποια περιοχή είσαι,μπας και βρεθεί κάποιος σχετικός (συνεργάτης της wind ή του ΟΤΕ) που να μπορεί να σου πει με σιγουριά το τη παίζει.
kage Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 τωρα συνδεομαι στο καλαμακι με 12-14mbps μεσω ον. η τελλας εχει ακομη vo-ip τηλ.?
ANHLIKOS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 λοιπον ειχα ενα κλασσικο τηλ.προωθησης πακετων...τεσπα 41ε(-10e λογο συνδεσης wind αριθμου που εχω) με απεριοριστα εγχωρια-διεθνης σε 48χωρες και adsl 22-24mbps!(oxi ews 22) o τυπος μου ελεγε οτι δεν μπλεκετε ο οτε στην συνδεση βρογχου με σπιτι!! Υπαρχει εστω μια στο μυριο να ισχυει αυτο το πραγμα? γινετε?μου προσφερουν και δωρεαν 2μηνες και χωρις εξοδα ενεργοποιησης μεχρι και ασυρματο τηλ μπαινω στο σιτε της wind και δεν εχει καν τροπο επικοινωνιας με αστικη χρεωση μονο κινητο! το πακετο μαλλον ειναι αυτο http://www.wind.com.gr/Left-Menu/Fixed---Internet/For-Individual/Tellas-Double-Play/Tellas-Double-Play-Unlimited.aspx Επιπλεον του ειπα οτι και οπτικη ινα να χει η wind στο σπιτι μου ερχετε απλο καλωδιο οτε... μαλιστα ελεγε κατι και για χαλκο οτι γι αυτο δεν μπορεις να χεις καλες ταχυτητες αλλα εμεις θα σε βαλουμε σε δικο μας βροχο με 22-24mbps!>> Σίγουρα ήξερε αυτός που σε πήρε τηλέφωνο τι προωθεί? Γιατι βλέπω στο site "Απεριόριστο ADSL Internet έως 24 Mbps/1Mbps"
isay Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 kage όσα πιάνεις με την παλιά σου εταιρεία, τόσα περίπου θα πιάνεις και με την wind. Ο (απατεώνας) πωλητής σου λεει 22-24 μπας και ψαρώσεις. Αν σε συμφέρει σαν πακέτο (εκτός από την ταχύτητα του net που δεν θα αλλάξει), το κρίνεις εσύ και αποφασίζεις. Εγώ πάντως σε wind δεν θα πήγαινα.
stefid Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Προωθηση εταιριων διαφημισης FTW! Επειδη προσφατα μια φιλη μου,μου ανελυε πως δουλευουν: 1. Ξεκινανε με ποδαροδρομο σε φοιτητοπεριοχες 2. Αν πιασουν εναν στοχο ανεβαινουν στην ιεραρχια και εχουν γραφειο(Τα σπαστικα τηλεφωνα που σε παιρνουν και σου λενε οτι ναναι για να πιασουν τον στοχο) Αν πανε καλα ανεβαινουν κιαλλο στην ιεραρχια ενω αν τους φυγει πελατης πεφτουν και πανε στον ποδαροδρομο. Προφανος ο τυπος καιγεται για να κανει οσο περισσοτερες πωλησεις μπορει ασχετα με τα αποτελεσματα σου πεταει και εναν πιασαρικο τεχνολογικο ορο κομβος,dslam,ιδιοκτητο δικτυο με δικη μας οπτικη ινα και αν πιασει επιασε.. Αν σε ξαναπαρει για να παρει απαντηση ζητα γραπτως αυτο που σου λεει απο την Wind!(Tα 20-24mbit δηλαδη) Στα πρωτα μα μου και ξερετε και να και εεεεε κλειστο του στην μουρη και αν θες να αλλαξεις εταιρια κανε online την αιτηση και κερδισε τα παγια αλλου ενος μηνα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 τωρα συνδεομαι στο καλαμακι με 12-14mbps μεσω ον.η τελλας εχει ακομη vo-ip τηλ.? μην διανοηθείς να φύγεις για Tellas, φεύγουμε από κάπου για καλύτερα όχι για χειρότερα...
stefid Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν μπορω να καταλαβω αυτη την απεχθεια για την Wind! Εκανα αιτηση πριν 1,5 εβδομαδα για καινουργια γραμμη και αυριο ερχονται οι τεχνικοι να με συνδεσουν χόρια τα 100 μηνυματα που μου εχει στειλει για τον εκτιμωμενο χρονο συνδεσης,για παραλαβη του εξοπλισμου.για τους τεχνικους και αλλα πολλα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν μπορω να καταλαβω αυτη την απεχθεια για την Wind! ένας από τους λόγους αυτός... http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3655631&postcount=4 ΔΕΝ είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που το κάνει σε άτομα που φεύγουν από αυτή, το έχει κάνει αρκετές...
alquiii Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν μπορω να καταλαβω αυτη την απεχθεια για την Wind!Εκανα αιτηση πριν 1,5 εβδομαδα για καινουργια γραμμη και αυριο ερχονται οι τεχνικοι να με συνδεσουν χόρια τα 100 μηνυματα που μου εχει στειλει για τον εκτιμωμενο χρονο συνδεσης,για παραλαβη του εξοπλισμου.για τους τεχνικους και αλλα πολλα.. Χωρις να θελω να γινω παπαγαλακι αλλα η wind γενικα δεν ειναι στα καλυτερα της , οικονομικα με αποτελεσμα να μην πμπορεις κανενα να συννεοηθεις , τουλαχιστον σε Business επιπεδο που συνεργαζομαι εγω. Ειναι κοινο μυστικο μεταξυ ανθρωπων που γνωριζουν τα του χωρου οτι πολυ ψαχνουν αγωνιωδως για αγοραστη εδω και ΠΟΟΛΥ καιρο. Οσο για το customer support se business επιεπδο καλυτερα να μην το συζητησουμε καν.
stefid Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Οπως οτι εχουν αφησει απληρωτα τα φακελα των λογαριασμων τους εδω και κατι μηνες εννοεις; Τα ξερω αυτα Ε και; Αυτο το πελατολογειο θα το αγορασει καποιος αλλος (Ελπιζω οχι η Vodafone οπως ακουγεται) και εσυ και εγω δεν θα καταλαβουμε τιποτα αμεσα. Γυρισε το σε Personal επιπεδο μπας και βγαζεις ακρη γιατι εγω προβλημα δεν ειχα ποτε
alquiii Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Οπως οτι εχουν αφησει απληρωτα τα φακελα των λογαριασμων τους εδω και κατι μηνες εννοεις;Τα ξερω αυτα Ε και; Αυτο το πελατολογειο θα το αγορασει καποιος αλλος (Ελπιζω οχι η Vodafone οπως ακουγεται) και εσυ και εγω δεν θα καταλαβουμε τιποτα αμεσα. Γυρισε το σε Personal επιπεδο μπας και βγαζεις ακρη γιατι εγω προβλημα δεν ειχα ποτε Κοιτα.. συνηθως οι μεγαλες εταιριες δινουν μεγαλη σημασια στο χαρτοφυλακιο των μεγαλων πελατων που εχουν γιατι εκει δεν μιλαμε για 30-40euro το μηνα αλλα για χιιλαδες ανα εταιρεια. Οταν λοιπον σε Business επιπεδο δεν μπορεις να βγαλεις ακρη την στιγμη που τουσ δινεις σαν εταιρεια πανω απο 10.000 πχ. το μηνα, τοτε δεν μπορω να φανταστω τι γινεται σε οικιακο επιπεδο. Η αληθεια παντως ειναι οτι δεν εχω προσωπικη αποψη σε οικιακο επιπεδο, απλως οταν βλεπω οτι πχ. στο Lmds τους δεν εχουν καν Support και δεν μπορεις να βγαλεις ακρη τοτε φανταζομαι οτι σε επιπεδο adsl θα ιεναι πολυ χειροτερα, λογικο φανταζομαι ειναι. Και οχι δεν ιεναι μονο οτι σαν εταιρεια εχει πλεον μεγαλο ανοιγμα και πολλεσ ζημιες αλλα δεν εχουν μεινει και πολλοι μεσα εκει πλεον και ξαναλεω για να μην παρεξηγουμε πως σε οικιακο επιπεδο ΔΕΝ εχω προσωπικη εμπειρια.
stefid Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Κατανοητο και λογικο ειναι να δινουν βαρος στους μεγαλους πελατες και με αυτη την λογικη ισως η εξαγορα ή η συγχωνευση με αλλη εταιρια να σου εβγαινε σε καλο. Απλα τωρα που εχουν σφηξει οι κ... ισως δινουν περισσοτερο βαρος απο οτι παλιοτερα. Τουλαχιστον αυτο βλεπω εγω μιας και ξαναειχα Tellas και ιστοριες οπως μηνυματα συχνη επικοινωνια και τηλεφωνα για τον λογο που φευγω(απλα δεν κανουν πλεον μεταφορα και σου δινουν ενα καινουργιο τηλεφωνο με δικο τους προθεμα) και πως μπορουμε να βελτιωθουμε αν μου τα ελεγαν πριν ενα χρονο θα εβαζα τα γελια. Απλα βλεπωντας σχολια τυπου μακριααααααααααααα ξου ξου ξου οκ τουλαχιστον σε εμενα φαινονται υπερβολικα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Κατανοητο και λογικο ειναι να δινουν βαρος στους μεγαλους πελατες και με αυτη την λογικη ισως η εξαγορα ή η συγχωνευση με αλλη εταιρια να σου εβγαινε σε καλο.Απλα τωρα που εχουν σφηξει οι κ... ισως δινουν περισσοτερο βαρος απο οτι παλιοτερα. μόνο που ο alquii λέει ότι και το business support (δλδ των μεγάλων πελατών) δεν είναι της προκοπής... άρα πως είναι δυνατόν να δίνουν βάρος σε αυτό και να μην είναι της προκοπής? για το post (#10) που έκανα πιο πριν δεν βλέπω σχόλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.