Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ έχω προβλήματα τα τελευταία 2 χρόνια σπίτι μου. Μου πήρε 1,5 χρόνο για τα τελευταία 3 μαθήματα, ούτε εξεταστική συνήθως δε μπορούσα να πάω, τι να λέει; Η' μήπως είμαι η μόνη που έχει προβλήματα και έπρεπε να με περάσουν χαριστικά;

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αλλά το ότι βρίσκονται στο Πανεπιστήμιο σημαίνει ότι πέρασαν και από το λύκειο. Θα θελα να ξερα πώς στην οργή το βγάλανε και έγραψαν και 17-18 χιλιάρικα στις Πανελλήνιες.

Οι θεωρητικοί μπορούν να μπουν και να βγουν από Νομική χωρίς να ξέρουν προπαίδεια.

Δημοσ.
Οπότε, όταν θα μπει ο συγγενής σου στο χειρουργείο και του φάνε την αορτή κατά λάθος, θα θεωρήσεις λογικό να σου πει ο γιατρός "η αλήθεια είναι ότι ανατομία δεν είχα διαβάσει καλά, αλλά είμαι από μονογονεϊκή οικογένεια και ο καθηγητής μου έβαλε το πενταράκι".

Αυτή η ευαισθησία μας έχει φάει και έχουμε αποφοίτους λυκείου ή και ΑΕΙ/ΤΕΙ που δεν ξέρουν να λύσουν την εξίσωση χ-1=0 (αληθινή ιστορία) ή να γράψουν τη λέξη επιείκεια.

Ευαισθησία σημαίνει να δώσεις μια παράταση λίγων ημερών για την παράδοση μιας εργασίας ή να δεχτείς εκτός ωραρίου στο γραφείο σου κάποιον για να του εξηγήσεις κάτι. Όχι να περνάς άτομα που δεν έχουν τις ελάχιστες απαιτούμενες γνώσεις!

Νομιζω πως γυνεσαι άδικος αλλα δεν πειραζει , δεν μιλαμε για μαθηματα ειδηκοτητας αλλα για μαθηματα 1,2 κ 3 εξαμηνου που δεν ειναι δυσκολα αλλα τα κανει δύσκολα ο εκάστοτε καθηγητής .

Όσο για την κοινωνική ευαισθησία που χλευάζεις θα σου πω το εξής πες μου πως θα ένιωθες εσύ ( εύχομαι πότε να μην το πάθεις ούτε εσύ ούτε κανένας ) όταν βλέπεις ότι περνάνε όλα τα γλυφτρακια και εσένα σε κοβη με 3 κ 4 όταν έχεις δυο γονείς που πάσχουν από καρκίνο και δε σε βοηθάει επιδη δεν έχεις τα κατάλληλα κονε .

Δημοσ.

Καλό είναι πάντως όταν ζητάμε την επιείκια του καθηγητή, να κάνουμε κι εμείς το κομμάτι μας στο γραπτό και να πηγαίνουμε κάτι κοντά στο 4, και να έχουμε προσπαθήσει. Κάθε καθηγητής είναι διαφορετικός. Υπάρχουν αυτοί που βοηθούν (ουσιαστικά όχι μόνο στη βαθμολογία) να μάθεις πράγματα,υπάρχουν οι απαιτητητικοί και υπάρχει και το all-time-classic στραβόξυλο που δεν είναι ευχαριστημένος με τίποτα κ για κανέναν κ όποιος περνάει, είναι με 5-5,5 και οι υπόλοιποι σαν τα lemmings στο ασσόδυο. Γενικά ο τελευταίος είναι αυτός που προσπαθεί να αλλάξει την ελλάδα με το ζόρι. Αλλά είπαμε σε οποιοδήποτε άνθρωπο και να δώσεις εξουσία, είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα την καταχραστεί. Αυτό κάνει τον κόσμο να γυρίζει, τους φοιτητές να πληρώνουν φροντιστήρια και στην τριτοβάθμια και ιδιαίτερα off-the-record.

Δημοσ.
Καλό είναι πάντως όταν ζητάμε την επιείκια του καθηγητή, να κάνουμε κι εμείς το κομμάτι μας στο γραπτό και να πηγαίνουμε κάτι κοντά στο 4, και να έχουμε προσπαθήσει. Κάθε καθηγητής είναι διαφορετικός. Υπάρχουν αυτοί που βοηθούν (ουσιαστικά όχι μόνο στη βαθμολογία) να μάθεις πράγματα,υπάρχουν οι απαιτητητικοί και υπάρχει και το all-time-classic στραβόξυλο που δεν είναι ευχαριστημένος με τίποτα κ για κανέναν κ όποιος περνάει, είναι με 5-5,5 και οι υπόλοιποι σαν τα lemmings στο ασσόδυο. Γενικά ο τελευταίος είναι αυτός που προσπαθεί να αλλάξει την ελλάδα με το ζόρι. Αλλά είπαμε σε οποιοδήποτε άνθρωπο και να δώσεις εξουσία, είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα την καταχραστεί. Αυτό κάνει τον κόσμο να γυρίζει, τους φοιτητές να πληρώνουν φροντιστήρια και στην τριτοβάθμια και ιδιαίτερα off-the-record.

Σκέψου έναν καθηγητή που εχει την απαίτηση να του γράψεις 2 από τις 4 ασκήσεις ( Fourrier , 2 x LaPlace και Μετασχηματισμό Ζ ) μέσα σε 1 κ μισή ώρα όταν κάνει χάλια μάθημα και το 90% πάει σε φροντιστήρια σε κόβει γιατί η γραμμή του κλάσματος είναι πιο πάνω από του ίσον η επειδή μετατρέπεις το 1/2 σε 0,5 :mad::mad::mad: για τετοια περίπτωση μιλάμε !!!

Δημοσ.

ολοι πρεπει να περναμε!! τουλαχιστον οι επι πτυχιω που καθε χαμενος χρονος στοιχιζει!!αχαχαχαχαχα

Δημοσ.

Ποτέ δεν κατάλαβα για ποιο λόγο να ζητάμε την επιείκεια του καθηγητή; Δεν είναι λίγο άδικο αυτό για τους υπόλοιπους που δεν πήγαν να την ζητήσουν;

Δηλαδή επιβραβεύουμε τον γλύφτη, το ψεύτη και το κομματόσκυλο;

Γιατί να γίνει το 4 πεντάρι ή το 8 δεκάρι (σε κάποιον που θέλει να είναι αριστούχος);

Γι' αυτό και το σωστό είναι να τηρούνται οι σωστές διαδικασίες.

Όπως κάνει κακό στην εκπαίδευση αυτός που περνάει το 2% των φοιτητών... έτσι κάνει κακό και αυτός που περνάει το 100% ή που υποκύπτει επιλεκτικά σε βύσματα και παρακαλετά.

Δημοσ.
Ποτέ δεν κατάλαβα για ποιο λόγο να ζητάμε την επιείκεια του καθηγητή; Δεν είναι λίγο άδικο αυτό για τους υπόλοιπους που δεν πήγαν να την ζητήσουν;

Δηλαδή επιβραβεύουμε τον γλύφτη, το ψεύτη και το κομματόσκυλο;

Γιατί να γίνει το 4 πεντάρι ή το 8 δεκάρι (σε κάποιον που θέλει να είναι αριστούχος);

Γι' αυτό και το σωστό είναι να τηρούνται οι σωστές διαδικασίες.

Όπως κάνει κακό στην εκπαίδευση αυτός που περνάει το 2% των φοιτητών... έτσι κάνει κακό και αυτός που περνάει το 100% ή που υποκύπτει επιλεκτικά σε βύσματα και παρακαλετά.

Φίλε μου ο γλύφτης , ο ψεύτης και το κομματόσκυλο ότι και να γυνει θα την βρουν την άκρη γιατί έτσι λειτουργεί το σύστημα , εγώ μιλάω για περίπτωσης με σοβαρό πρόβλημα που δίνεις σε κάποιον την ελπίδα να πάρει το πτυχίο του και να βρει μια αξιοπρεπή δουλειά ώστε οι κόποι του αλλά και αυτόν που τον βοήθησαν να μην πάνε χαμένες .

Γιατί όταν έναν άνθρωπο που του έτυχε μια στραβή αντί να τον βοηθησης να σωθεί του δίνεις μια να πάει παρακάτω τότε είναι πολύ πιθανό να του καταστρέψεις την ζωή με ότι αυτό συνεπάγεται .

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

http://www.scribd.com/doc/64149278/%CE%9D-4009-2011-%CE%91%CE%95%CE%99

Άρθρο 33 - Παράγραφος 10, τι εννοεί ο ποιητής για την αποτυχία; Γιατί σε εμένα που έχει απομείνει ένα μάθημα φαντάζει ως η μοναδική λύση, τώρα που έχω φτάσει το 20ο εξάμηνο και χρωστάω ένα μάθημα εδώ και 3.5 χρόνια.

Δημοσ.

http://www.scribd.com/doc/64149278/%CE%9D-4009-2011-%CE%91%CE%95%CE%99

Άρθρο 33 - Παράγραφος 10, τι εννοεί ο ποιητής για την αποτυχία; Γιατί σε εμένα που έχει απομείνει ένα μάθημα φαντάζει ως η μοναδική λύση, τώρα που έχω φτάσει το 20ο εξάμηνο και χρωστάω ένα μάθημα εδώ και 3.5 χρόνια.

Εχεις δικαιωμα να εξεταστεις απο τριμελη επιτροπη απο οτι λεει χωρις να βρισκεται μεσα σε αυτη ο καθηγητης του μαθηματος.

Αν και ο νομος το λεει ξεκαθαρα δεν νομιζω να σου δωσουν τετοια δυνατοτητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...