militarist Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 http://avevaios.blogspot.com/2012/04/world-ventures.html εδώ τα λέι πολύ καλά, είναι απάτη ότι και να λες..... 1
Stelis90 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν…. Έχουμε και λέμε… 1. Πολλά πράγματα δεν διδάσκονται στα πανεπιστήμια, όπως το ότι μας έχουν χώσει σε ένα εκπαιδευτικό σύστημα “παραγωγής φθηνών εργατικών χεριών”…Γιατί όταν σπουδάζουμε 4 χρόνια(minimum), αυτό που έχει συμβεί είναι να εξειδικευτούμε αποκλειστικά σε μια τέχνη…Tι γίνεται όταν ζούμε σε μια χώρα όπου η ανεργία βασιλεύει;;; Δεν βρίσκουμε δουλειά σε αυτό που σπουδάσαμε. Αποτέλεσμα; Σε όλα τα άλλα επαγγέλματα είμαστε άσχετοι.Τι επιλογές έχουμε;Είτε να μείνουμε στη χώρα μας και να δουλέψουμε ως σερβιτόρος, delivery, γραμματέας, χασάπης, βοηθός υδραυλικού, ηλεκτρολόγου, ταξιτζής, το παιδί για όλες τις δουλείες κλπ με την ελπίδα ότι κάποια μέρα η κατάσταση θα αλλάξει… και τα χρόνια περνάνε…Προσέξτε με, οι δουλείες που αναφέρω κάθε άλλο παρά “κακές” είναι…Τι μισθό έχουν όμως και άντε πες το και δικαιολόγησε την πραγματικότητα σε κάποιον/α που έχει “ξοδέψει” 10+χρόνια από τη ζωή του για να σπουδάσει γιατρός…Η άλλη επιλογή είναι να σηκωθούμε και να φύγουμε από τη χώρα μας… δεν θα μακρηγορήσω άλλο σε αυτό… 2. Συμφωνώ απόλυτα περί ηθικής… 3. Όλα αυτά περί εύκολου χρήματος έχουν δημιουργηθεί από εμάς τους ανθρώπους που κατά βάθος θα θέλαμε να βγάζαμε εύκολα χρήματα όπως επίσης θα θέλαμε να ήμασταν και εμείς στην κορυφή μιας πυραμίδας… δυστυχώς όπως σε όλους τους χώρους υπάρχουν απατεώνες… στην προκειμένη περίπτωση αυτοί δεν είναι οι εταιρίες αλλά οι ερασιτέχνες δικτυωτές που ξεκινάνε συνεργασίες για τους λάθος λόγους και με λάθος ή ημιτελής πληροφόρηση…Η διαφορά ενός επαγγελματία και ενός ερασιτέχνη δικτυωτή φαίνεται στο αποτέλεσμα… 4. Όσον αφορά στη νομιμότητα οι σοβαροί προμηθευτές κόβουν στα πάντα τιμολόγια ή αποδείξεις, τα εισοδήματα φορολογούνται όσο μικρά ή μεγάλα είναι και τέλος κληρονομούνται… τέλος η νομιμότητα… όσον αφορά στην ασφάλιση, όταν ανοίγεις δική σου επιχείρηση ποιος πληρώνει την ασφάλιση; Μήπως ο καθένας για τον εαυτό του; Το ίδιο συμβαίνει και στο δικτυακό marketing, είναι επιχείρηση σου, άρα εσύ θα πληρώσεις και την ασφάλιση… 5. Για ακόμη μια φορά, έστω και ως εξαπατημένοι εσείς ή οι φίλοι σας, θα πρέπει να έχετε μάθει ότι δεν είναι όλα ρόδινα… για να βγάλεις χρήματα χρειάζεται δουλειά… τη νοοτροπία «όλα είναι ρόδινα» τη χρησιμοποιούσαν όσοι πίστευαν ότι όποιος είναι πιο ψηλά παίρνει τα πιο πολλά, άντε να προλάβουμε, το συνδέανε με τα αεροπλανάκια και τις παράνομες πυραμίδες και για αυτό λέγανε ότι να ‘ναι για να μη χάνουν χρόνο… 6. Πως δεν καταλαβαίνεις ότι παρακάμπτονται οι μεσάζοντες; Παραδοσιακό εμπόριοΚατασκευαστής/παραγωγός->χοντρέμπορος->λιανέμπορος->διαφήμιση->καταναλωτήςΔικτυακό marketingΚατασκευαστής/παραγωγός->καταναλωτής 7. Δεν κερδίζουν όλα τα επίπεδα μισθούς… γιατί δεν ασχολούνται όλοι οι κρίκοι της αλυσίδας επαγγελματικά… κάποιοι είναι μόνο καταναλωτές...απίστευτο και όμως αληθινό… 8. Οι τιμές των προϊόντων/υπηρεσιών παραμένουν σταθερές σε όποιο επίπεδο και αν είσαι… 9. Το δικτυακό marketing προϋπήρχε πολύ πριν το internet από το 1934 για την ακρίβεια… δεν ήρθε το internet να παρακάμψει τους μεσάζοντες, ήρθε να διευκολύνει τη δουλειά μας όπως κάνει σε όλα τα επαγγέλματα… 10. Λοιπόν… αν βλέπατε πιο προσεκτικά το βίντεο που ανέβασα θα ακούγατε το σημείο που αναφέρει πως «ο κατώτατος κρίκος της αλυσίδας μπορεί να βγάλει περισσότερα από τον πρώτο»… αυτό πράγματι ισχύει, δεν παίζει ρόλο που είσαι… αυτό αποδεικνύεται μαθηματικά και έχει να κάνει με το πλάνο αμοιβών της εκάστοτε εταιρίας… 11. Το να εισάγεις ανθρώπους στο δίκτυο δεν αποφέρει κανένα απολύτως κέρδος αν δεν ψωνίζουν τίποτα…. Το προϊόν/η υπηρεσία είναι που δημιουργεί τζίρους και μέσα από τους τζίρους πληρωνόμαστε… οτιδήποτε άλλο είναι απάτη ή απατηλό όνειρο… 12. DrLo έχεις απόλυτο δίκιο… Το IQ όμως δεν αποτρέπει κανέναν να φέρει γνώμη σε κάτι που δεν γνωρίζει και να επιμένει με στάση στην άποψη του... 13. Χρόνια τώρα με πίεση βγαίνει λάδι....χρόνια τώρα με πίεση βγαίνει κρασί...κερδοφόροι επιχειρηματίες δεν βγήκαν ποτέ με πίεση...
DrLo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 12. DrLo έχεις απόλυτο δίκιο… Το IQ όμως δεν αποτρέπει κανέναν να φέρει γνώμη σε κάτι που δεν γνωρίζει και να επιμένει με στάση στην άποψη του... Πάντα έχω δίκιο ... όπως και τις 3 φορές που προσπάθησα να πείσω γνωστούς μου να μην ασχοληθούν με τις μαλακίες που μας πουλάς .... στην εκτέλεση έχω πρόβλημα ... δεν έπεισα κανεναν από αυτούς ... Το IQ σε βοηθά να καταλάβεις πως το όλο "business model" των MLM καταρρέει από μόνο του στην εφαρμογή του. 1
linkin Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Stelis90 τελικα δεν εισαι παιδακι που εχει πιστεψει ψεματα,εισαι ενας απο αυτους τους γραβατομενους που υποσχονται 5000 τον μηνα με εργασια απο το σπιτι.Κοινος παρονομαστης?Αερολογιες. Λες πολλα λογια αλλα ουσια μηδεν. Αμα γουσταρετε να ψαξετε για την νεα γενια εταιριων με κλασικη μορφη πυραμιδας googlαρετε market america .Οι τυποι το εχουν παει ενα βημα πιο μπροστα το πραγμα. Δεν αρκουνται στα καλλυντικα και τα προιοντα διατροφης κλπ αλλα ασχολουνται με τις online πωλησεις ολων των προιοντων. Σε ψηνουν με τα κλασικα παπατζιλικια οτι κι εσυ θα γινεις πλουσιος,οτι οι online πωλησεις ειναι το μελλον. Μαλιστα εχουν δικο τους συνεργατες οι οποιοι θα φτιαξουν site για σενα,επι πληρωμη παντα. Βεβαια,για να ξεκινησεις να εισαι "συνεργατης" θα πρεπει να πληρωσεις 399 δολαρια και να αγορασεις αποκλειστικα δικα τους προιοντα διατροφης. :-D
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Κάτι τέτοια thread με κάνουν να σκέφτομαι πόσο καλύτερο θα ήταν το insomnia αν εκεί που έκανες το registration αντί νασου ζητά ένα απλό captcha σε έβαζε να κάνεις ένα ένα γ@μημένο IQ test ... ... ... χμ... ... ... από την άλλη θα είχαμε χάσει ένα σωρό epic threads ... ... ... δύσκολη επιλογή Εδω μιλαμε για ατομα που ψηφιζουν, που βγαζουν κυβερνησεις κι εσυ ασχολεισαι με το registration στο insomnia... Παντως, σε μια εποχη που μαστιζεται απτην κριση, που η ανεργια βαραει κοκκινο και που αλλοι σφαζονται για μια θεση των 2 ευρω ανα ωρα ανασφαλιστης εργασιας, εχει ενδιαφερον η επιμονη προσπαθεια καποιων νεοκοπων να μοιραστουν μαζι μας τον τροπο να γινουμε πλουσιοι με απλες γρηγορες και ξεκουραστες κινησεις (τι διαολο, ως τωρα ηξερα οτι οσοι ηξεραν τον τροπο συνηθως τον κρατουσαν και επτασφραγιστο μυστικο, εσεις των πυραμιδων ειστε τοσο αλτρουιστες βρε και μαχεστε μεσα στα φορουμς να μας ανοιξετε τα ματια να πλουσιεψουμε παρεουλα..?). Βρε δεν πα να αγαπηθεις με αλλον, που λεει κι ενα τραγουδι. Λιγη τσιπα ρε, κοσμακης πειναει κι εσεις κοιτατε να αρμεξετε οτι ευρω τους απεμεινε. 1
Baslir Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Είναι καιρός λοιπόν κάποιος να γράψει "Γιατί να μην αποφύγετε τα mlm δίκτυα;" 1. Χαμηλές τιμές στα προϊόντα-υπηρεσίες άρα οικονομία στις μέρες μας... Μπορείς να δώσεις ένα συγκεκριμένο παράδειγμα με ονομαστική τιμή κάποιου προϊόντος και της ονομαστικής τιμής του αντίστοιχου που υπάρχει στα ράφια ενός καταστήματος? Μία γρήγορα επίσκεψη στο site της Amway, θα δει κανείς πως πωλούν την Σάλτσα Ζυμαρικών Ντομάτα & Βασιλικός (350gr) για 13.38 ευρώ (4 τεμάχια), ενώ όμοιο επώνυμο προϊόν σε μεγαλύτερη συσκευασία(400gr) σε σουπερμάρκετ το βρίσκεις με 2.12 ευρώ. Αυτή είναι η οικονομία που προσφέρει η απάτη σου? 13,38 / 4 = 3.5 ευρώ ανα τεμάχιο Δηλαδή για συσκευασία των 350 gr με την Amway κοστίζει 3.5 ευρώ, ενώ στο σουπερμάρκετ η συσκευασία των 400 gr κοστίζει 2.12 ευρώ. Μιλάμε για φοβερή οικονομία!
panagos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 4. Όσον αφορά στη νομιμότητα οι σοβαροί προμηθευτές κόβουν στα πάντα τιμολόγια ή αποδείξεις, τα εισοδήματα φορολογούνται όσο μικρά ή μεγάλα είναι και τέλος κληρονομούνται… τέλος η νομιμότητα… όσον αφορά στην ασφάλιση, όταν ανοίγεις δική σου επιχείρηση ποιος πληρώνει την ασφάλιση; Μήπως ο καθένας για τον εαυτό του; Το ίδιο συμβαίνει και στο δικτυακό marketing, είναι επιχείρηση σου, άρα εσύ θα πληρώσεις και την ασφάλιση… Ναι μπορεί οι προμηθευτές να κόβουν τιμολόγια. Όταν όμως από έναν που βρίσκεται στον πάτο της αλυσίδας, παίρνουν προμήθεια 10 άτομα από πάνω του, αυτοί κόβουν τιμολόγιο ο ένας στον άλλον; Αμφιβάλλω. Η παρανομία εδώ είναι και των 2 πλευρών. Και αυτού που δίνει χωρίς τιμολόγιο, αλλά και αυτού που δέχεται χωρίς. Και εφόσον στην κορυφή βρίσκονται πλέον στελέχη της εταιρείας και όχι τα πρόβατα που προσηλυτίζουν, παρανομεί η ίδια η εταιρεία. Μπορεί ο κάθε καινούριος που μπαίνει στην κομπίνα αυτή, να κάνει έναρξη, να κόβει αποδείξεις και να πληρώνει ΟΑΕΕ; ΠΟΛΥ αμφιβάλλω. Μπορεί να φαντάζει σαν "δικό τους πρόβλημα" αυτό, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Πρέπει το κράτος να προστατεύει τους "ανυποψίαστους" (για να μην πω τίποτα άλλο) από τους τσαρλατάνους. Νομίζεις πως αν υπήρχε αυστηρός έλεγχος από το κράτος, θα μπορούσαν να επιβιώσουν αυτές οι εταιρίες; Απλά εκμεταλλεύονται το μπάχαλο που επικρατεί. Δεν ξέρω επίσης, κατά πόσο είναι νόμιμο να υποχρεούσαι να αγοράζεις προϊόντα στην αρχή, για να σε κάνουν συνεργάτη. Παρόμοια τακτική είχε αλυσίδα καταστημάτων στις ΗΠΑ όπου υποχρέωνε τους υπαλλήλους της να αγοράζουν ρούχα από αυτήν και να τα φοράνε την ώρα που εργάζονταν εκεί. Μέχρι που πήγαν δικαστικώς και η εταιρεία πλήρωσε 2.2εκ δολάρια σε αποζημιώσεις. Ακόμα και να υπάρχει κάποια MLM εταιρεία που να λειτουργεί 100% νόμιμα, προσωπικά βρίσκω την φιλοσοφία αυτού του είδους Μάρκετινγκ απαράδεκτη και τέρμα ανήθικη και έχω κάθε δικαίωμα να την κράζω και να προφυλάσσω γνωστούς και αγνώστους από το να πέσουν στην παγίδα. Όλα τα άλλα είναι αερολογίες.
Stelis90 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 1.DrLo,, το “πάντα έχεις δίκιο” που λες με κόκκινα γράμματα και το υπογραμμίζεις μάλιστα, δείχνει το χαρακτήρα σου, το κατά πόσον ακούς τι λέει ο συνομιλητής σου, τον τρόπο σκέψης και τη νοοτροπία σου…2. Το ότι δεν έπεισες κανέναν από τους 3 φίλους σου δείχνει κατά πόσο στέκει η επιχειρηματολογία σου στον ίδιο σου τον κύκλο…3. Σου πούλησα τίποτα; Χαλάρωσε, συζήτηση κάνουμε, γιατί ανεβάζεις τους τόνους; Άλλωστε για αυτό το λόγο υπάρχουν τα forum, για να πληροφορείται ο κόσμος… το πρόβλημα όμως είναι ότι ότι δεν αξιολογούν τις πηγές τους… ο καθένας γράφει ότι να ‘ναι…4. Βοήθησε με λίγο linkinp, σε ποιο από τα post μου αφήνω να εννοηθεί ότι “ εισαι ενας απο αυτους τους γραβατομενους που υποσχονται 5000 τον μηνα με εργασια απο το σπιτι”;;;;5. Ποια είναι η ουσία που δεν σου λέω; Τι ακριβώς θέλεις να ακούσεις;6. Δεν είναι μόνο καλλυντικά και προϊόντα διατροφής… .όπως έχω γράψει και σε άλλο topic του forum: http://www.insomnia.gr/topic/225517-%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CE%B5%CE%B9/Οι επιχειρήσεις αυτές διαθέτουν αγαθά και υπηρεσίες μεταξύ των οποίων οι βασικότερες είναι:1. Αναλώσιμα προϊόντα καθαρισμού2. Υπηρεσίες τηλεφωνίας3. Κτηματομεσίτες4. Οικονομικές υπηρεσίες5. Ιστοσελίδες του internet6. Διανομή μέσο internet, κάθε είδους προϊόντων που πουλάει ένα μεγάλο υπέρ κατάστημα, σε τιμές έκπτωσης7. Προϊόντα φροντίδας και υγείας8. Κοσμήματα9. Φοροτεχνικές υπηρεσίες10. Εκπαιδευτικά παιχνίδιακαι πολλά ακόμα... 7.Και πάλι: σε ποιο σημείο άφησα να εννοηθεί ότι προσπαθώ να μοιραστώ μαζί σας“ τον τροπο να γινουμε πλουσιοι με απλες γρηγορες και ξεκουραστες κινησεις”;;;;;;;;Αν πράγματι υπάρχει τέτοιος τρόπος θα ήθελα να τον μάθω και εγώ! Σε ότι έχει να κάνει με το δικτυακό marketing πάντως σας διαβεβαιώνω πως δεν παίζει κάτι τέτοιο. Θέλει σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή… 8. 13,38/4=3,34€Η σύγκριση τιμών με τις σάλτσες δεν λέει τίποτα… όπως υπάρχουν σάλτσες ιδιωτικής ετικέτας(Μαρινόπουλος, Σκλαβενίτης, Carrefour, γαλαξίας, Βασιλόπουλος, κλπ) έτσι υπάρχει και η Barilla κλπ, γιατί δεν σχολιάζεις αρνητικά και τη Barilla που είναι πιο ακριβή από τις υπόλοιπες; Μήπως γιατί πιστεύεις ότι είναι ανώτερης ποιότητας από τις ιδιωτικές ετικέτες; Το ίδιο ισχύει και με τη Ferrari, τη Lamborghini και τη Fiat, δεν παραπονιέσαι για την τιμή της Ferrari και της Lamborghini γιατί θεωρείς δεδομένη την ανώτερη ποιότητα… ότι πληρώνεις παίρνεις…Η εταιρία που έθιξες έχει πάνω από 500 προϊόντα στην Ελλάδα… πάρε τα υπόλοιπα 499 και άσε τη σάλτσα… Συγκεκριμένο παράδειγμα…1 χλωρίνη Klinex 750ml κοστίζει 1,49€…1 αντίστοιχο της amway 1000ml. κοστίζει 9,32€… Στην ετικέτα της χλωρίνης γράφει “Αραιώστε 150ml χλωρίνη σε κουβά με 5 λίτρα νερό”Στην ετικέτα του αντίστοιχου της Amway γράφει “Αραιώστε 4ml σε κουβά με 5 λίτρα νερό”Χλωρίνη: 750ml διά 150ml======5 σφουγγαρίσματα…Amway: 1000ml διά 4ml=======250 σφουγγαρίσματα… Άρα:Amway 250 χρήσεις, κόστος 9,32€Klinex 250 χρήσεις, κόστος 74,50€…(1 μπουκάλι χλωρίνη βγάζει 5 κουβάδες, άρα 250/5=50 μπουκάλια*1,49€ το ένα=74,50€) Αρά άσχετα από τα πολλά λοιπά πλεονεκτήματα, οικονομικά συμφέρει;Αυτή είναι η λογική του χαμηλού κόστους χρήσης που έχει η Amway στα περισσότερα προϊόντα της… 9. Δεν κατάλαβα ακριβώς πως το σκέφτεσαι, πάντως όλοι αγοράζουν από την εταιρία και όχι αναμεταξύ τους… συνεπώς αποδείξεις/τιμολόγια σου κόβει η εταιρία γιατί από εκείνη αγοράζεις και όχι από τον από πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά σου....Φυσικά και μπορείς να κάνεις έναρξη, αλλά είναι κουτό τη στιγμή που ξεκινάς με κέρδη 0 και οι εταιρίες σου λένε ότι μέχρι τα 10.000€ μικτά το χρόνο σου πληρώνουν αυτές τους φόρους κλπ...μετά τα 600€ το μήνα(7200€/χρονο) καθαρά, είσαι υποχρεωμένος να κάνεις έναρξη στην εφορία, να κρατάς βιβλία, και ότι ορίζει ο νόμος για οποιαδήποτε εμπορική επιχείρηση στη χώρα σου…. 10. Καμία σοβαρή εταιρία δεν σε υποχρεώνει να αγοράσεις οποιοδήποτε προϊόν κατά ή μετά την εγγραφή σου, αγοράζεις όποτε θες, ότι θες, αν θες, όσο θες και μάλιστα απαγορεύεται το stock… 11. Άμα δε σε συμφέρει σαν καταναλωτή να ψωνίζεις από μια εταιρία δικτυακού marketing τότε πως πας ρε μεγάλε να το προτείνεις σε άλλους… είσαι ο έξυπνος και ψάχνεις για μακάκες;;;; 12. Το θέμα της νομιμότητας έχει καταντήσει γελοίο…. Οι μεγάλες εταιρίες δεν περιορίζονται μόνο στην Ελλάδα, έχουν θυγατρικές ανά τον κόσμο… τόσα κράτη, τόσοι νόμοι, τόσες κυβερνήσεις, τόσα χρόνια δεν τις έχουν βρει παράνομες και όμως εμείς εδώ κάνουμε τους δικηγόρους… η δύναμη της άποψης… έχω δει όλες τις σεζόν από το Greys Anatomy γιατί δεν κάθεστε να σας χειρουργήσω;;;; 13. Επειδή πράγματι το άγνωστο μας ξενίζει, για αυτόν ακριβώς το λόγο οι ηγετικές εταιρίες στο χώρο του δικτυακού marketing φροντίζουν να παίρνουν πιστοποιήσεις από τρίτους ανεξάρτητους φορείς και δίνουν εγγυήσεις που δεν υπάρχουν καν στην αγορά.... ποιότητα, τιμή, βολικές αγορές, κλπ, είναι ο συνδυασμός που έχει επιτρέψει στο δικτυακό marketing να αλλάξει το διεθνές εμπόριο...
g_alkis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Χαρακτηριστικό των πυραμίδων αυτό το ασταμάτητο και ανελέητο κήρυγμα. Αυτοί, οι ασφαλιστές και οι ιαχωβάδες τέτοιο τσιμπούρι και πρήξιμο αδένων.
DrLo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 1.DrLo,, το “πάντα έχεις δίκιο” που λες με κόκκινα γράμματα και το υπογραμμίζεις μάλιστα, δείχνει το χαρακτήρα σου, το κατά πόσον ακούς τι λέει ο συνομιλητής σου, τον τρόπο σκέψης και τη νοοτροπία σου… Μα δεν είχα σκοπό να πιάσω κουβέντα στο παρόν τόπικ ... όπως φυσικά δε θα ακούσω τον "συνομιλητή" μου αν προσπαθήσει να με πείσει για την δημιουργία αεικίνητου ... Ω, ναι δε μπορείς να φανταστείς πόσοι θα σου πιάσουν την κουβέντα γι' αυτό ... ... όπως έγραφε η υπογραφή κάποιου εδώ (~).. "το δικαίωμά σου να μιλάς δε σημαίνει ότι πρέπει να σε ακούμε" 2. Το ότι δεν έπεισες κανέναν από τους 3 φίλους σου δείχνει κατά πόσο στέκει η επιχειρηματολογία σου στον ίδιο σου τον κύκλο… Ναι όντως δε έστεκε ... ... και οι 3 τώρα οδηγούνε SLK και έχουν εισοδημα από την "επιχείρησή τους" :) ΥΓ : το "αναμεταξύ τους" μου θύμησε το πατέρα μου που πέταγε κάτι τέτοια ... 9. Δεν κατάλαβα ακριβώς πως το σκέφτεσαι, πάντως όλοι αγοράζουν από την εταιρία και όχι αναμεταξύ τους… συνεπώς αποδείξεις/τιμολόγια σου κόβει η εταιρία γιατί από εκείνη αγοράζεις και όχι από τον από πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά σου.... Φυσικά και μπορείς να κάνεις έναρξη, αλλά είναι κουτό τη στιγμή που ξεκινάς με κέρδη 0 και οι εταιρίες σου λένε ότι μέχρι τα 10.000€ μικτά το χρόνο σου πληρώνουν αυτές τους φόρους κλπ...μετά τα 600€ το μήνα(7200€/χρονο) καθαρά, είσαι υποχρεωμένος να κάνεις έναρξη στην εφορία, να κρατάς βιβλία, και ότι ορίζει ο νόμος για οποιαδήποτε εμπορική επιχείρηση στη χώρα σου…. Μπορείς να μας δώσεις ένα link για το νόμο που το "ορίζει" αυτό ... ... έχει ακουστεί κάτι για 10.000 αλλά αυτό θα ισχύει για την επόμενη χρονιά και σε κάποιες περπτώσεις (σε επιτηδευματίες από όσο έχω ακούσει ... όχι σε έμπορους). ... σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κάνεις δήλωση από το 1ο ευρώ, ... αν ψηφιστεί ο νόμος ... αν πιάνει την περίπτωσή σου ... αν πρώτα κάνεις δήλωση με κάτω από 10.000 τότε στον επόμενο χρόνο δε θα κόβεις αποδείξεις. Σε κάθε άλλη περίπτωση είσαι παράνομος (κουτός ξε-κουτός) Χαρακτηριστικό των πυραμίδων αυτό το ασταμάτητο και ανελέητο κήρυγμα. Αυτοί, οι ασφαλιστές και οι ιαχωβάδες τέτοιο τσιμπούρι και πρήξιμο αδένων. Πραγματικά ... .... αν τις ώρες που χάνουν τέτοιοι τύποι σε παπαρολογίες (πχ τις ώρες που έχει χάσει ο τύπος εδώ μέσα) τις δούλευαν θα έβγαζαν σοβαρά λεφτά 10. Καμία σοβαρή εταιρία δεν σε υποχρεώνει να αγοράσεις οποιοδήποτε προϊόν κατά ή μετά την εγγραφή σου, αγοράζεις όποτε θες, ότι θες, αν θες, όσο θες και μάλιστα απαγορεύεται το stock… Δε διαφωνούμε σε κάτι ... ή "quoted for emphasis" που λένε στο χωριό μου.
deesnider Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Πάντως εγώ, δε μπορεί παρά να είμαι τυφλός... ...διαφορετικά, δεν εξηγείται το γεγονός ότι, τόσο στο δικό μου, όσο και σε οποιοδήποτε σπίτι, οποιουδήποτε γνωστού ή φίλου μου - κι έχω πάρα πολλούς... - δεν έχω δει ούτε ένα προϊόν amway, herbal life και τα σχετικά. Τόσο «πρωτοποριακά» προϊόντα, που πουλάνε τόσο πολύ «παγκοσμίως» κι όμως... ...φαίνεται συναναστρέφομαι μόνο με ηλίθιους που δεν βλέπουν το οφθαλμοφανές συμφέρον τους ως καταναλωτές... ...αν και μου το είχαν ...εξηγήσει(!), τα «αστέρια» τής amway, σ' ένα ...σωληνάριο που είχα παρακολουθήσει: «Έτυχε!» Μ' έβαλαν και στη θέση μου μάλιστα: «Με τόσο αρνητική σκέψη, δεν πρόκειται να πας ποτέ μπροστά στη ζωή σου...» Ούτε σε ομιλία του τελευταίου πολιτικάντη, τόση συμπυκνωμένη ανοησία...
DrLo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Χλωρίνη: 750ml διά 150ml======5 σφουγγαρίσματα… Amway: 1000ml διά 4ml=======250 σφουγγαρίσματα… Η χλωρίνη είναι ένα άριστο παράδειγμα "commodity" ... ... ... οποιοσδήποτε μη κρετίνος ξέρει ότι αν έχει 50 φορές μικρότερο κόστος σε ένα τέτοιο προϊόν απλά μονοπωλείς την αγορά ... ... ... Φαίνεται ότι στην Amway δεν ξέρουν αυτό που διδάσκεται στο Α' εξάμηνο (ίσως και στα λύκεια πλεόν). ... ... αλλά ναι, ξέχασα ... κάποιος έχει το τρόπο να μονοπωλήσει μια αγορά αλλά μοιράζεται το advantage του με τους συνανθρώπους ώστε να κερδίσουν όλοι. 1
linkin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 4. Βοήθησε με λίγο linkinp, σε ποιο από τα post μου αφήνω να εννοηθεί ότι “ εισαι ενας απο αυτους τους γραβατομενους που υποσχονται 5000 τον μηνα με εργασια απο το σπιτι”;;;; Σε ολα τα ποστ μεχρι στιγμης σε αυτο το τοπικ.
Stelis90 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Σε ολα τα ποστ μεχρι στιγμης σε αυτο το τοπικ.Έχεις πρόβλημα.... Δεν ξέρω αν είναι όρασης, IQ, ή δεν ξέρω 'γω τι όμως.... Αναφέρω ότι είναι δύσκολο, ότι θέλει δουλειά, υπομονή και επιμονή και εσύ λες ότι λέω το αντίθετο...wtf;;;; Από τη στιγμή που: 1. Δεν σας ενδιαφέρει το θέμα... 2. Δεν έχετε σκοπό να συμμετέχετε στη συζήτηση.... 3. Δεν ξέρετε που σας πάνε τα 4 επί του θέματος.... Καλύτερα είναι να σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμφορουμίτες(εκτός από εμένα) και να μην ποστάρετε καθόλου.... Αυξάνονται οι σελίδες του κάθε θέματος με ανούσια και εκτός θέματος σχόλια... "αν τις ώρες που χάνουν τέτοιοι τύποι σε παπαρολογίες (πχ τις ώρες που έχει χάσει ο τύπος εδώ μέσα) τις δούλευαν θα έβγαζαν σοβαρά λεφτά" Εσύ που μιλάς τόση ώρα λοιπόν έχεις λύσει το οικονομικό σου πρόβλημα και γι αυτό χάνεις το χρόνο σου εδώ σε μια συζήτηση που δεν είχες σκοπό να συμμετέχεις, και μάλιστα με φοβερά επιχειρήματα... Όπως το λες είναι πάντως "μοιράζεται το advantage του με τους συνανθρώπους ώστε να κερδίσουν όλοι.".... γιατί σου φαίνεται τόσο δύσκολο να το πιστέψεις;;;; Υπάρχουν πολλά παραδείγματα ακόμη πέραν της χλωρίνης αλλά δεν έχει νόημα να αναφέρουμε άλλα....το νόημα το κατάλαβες...
insomniaK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 http://www.amquix.info/tosp/tosp39b.html Summary Retail + S&H : $154.20 Non-Amway: $75.05 When you compare these 17 products, the Amway suggested retail is over DOUBLE the price of non-Amway products.
Προτεινόμενες αναρτήσεις