Luxx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Τι εννοεις πολυαποτελεσματικο; Εχω κατι Nike αθλητικα τα air max. Και τα σταρακια τα κλασσικα. Ολα το ιδιο υλικο εχουν πανω-κατω.
evabb Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Τι εννοεις πολυαποτελεσματικο; δυο λεξεις ξεχασε το κενο
Vintage Jewel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Τι εννοεις πολυαποτελεσματικο; Εχω κατι Nike αθλητικα τα air max. Και τα σταρακια τα κλασσικα. Ολα το ιδιο υλικο εχουν πανω-κατω. εγω σου ειπα .. τα σταρακια τα βαζει η μανα μου στο πλυντηριο σε χαμηλο βαθμο χωρις χρωμοπαγιδα (ειναι ασπρα τα δικα μου) με υγρο απορρυμαντικο και δεν παθαινουν τιποτα.
freedubus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι Luxx αν έλεγες τι παπούτσια ακριβώς θέλεις να πλύνεις θα βοηθούσε. Εχω κατι Nike αθλητικα τα air max. Και τα σταρακια τα κλασσικα. Ολα το ιδιο υλικο εχουν πανω-κατω. οκ.. Tα ναηκ ΜΗΝ τα βάλεις στο πλυντήριο με απορρυπαντικό. Θα καταστραφούν. Έχει πέσει πολύ η ποιότητα των νάηκ, ακόμη και τα μιλένιουμ μπαίνουν μισό-1 νούμερο στο πλυντήριο (δεν υπερβάλλω, παθών, 2 ζευγάρια=400 ευρώ έχω χαλάσει έτσι). Κατά προτίμηση στο χέρι μούλιασμα ή πλυντήριο 30 βαθμούς και εννοείται όχι στύψιμο. Τα σταράκια θα πρότεινα 30 βαθμούς με απορρυπαντικό (για να μή ξεβάψουν κ μόνο). Σε καμία περίπτωση μαλακτικό.
Luxx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατι υγρο και οχι το κανονικο; Ποια η διαφορα; Θα υπαρχει καποιο site με οδηγιες, αλλα ποιο ειναι; Ειπα τι παπουτσια θελω να πλυνω.
leftermann Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 κι εγώ τα αθλητικά μου τα χώνω στο πλυντήριο και στα @@ μου αν χαλάσουν. Δεν χαλάνε πάντως. Και τα σταράκια μου παλιά στο πλυντήριο τα έχωνα. Και μετά στεγνωτήριο. Λατρεύω τον ήχο των παπουτσιών στο στεγνωτήριο Επίσης, καθόσον στην δουλειά μου όλοι και όλες βγάζουν τα παπούτσια τους, νομίζω ότι οι βρωμοποδαρούδες είναι σαφώς περισσότερες από τους βρωμοποδαράδες.
YiN Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Φρίκη. Εμετικό. Εγώ μία από τις σχετικές φρίκες που έχω φάει ήταν στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου. Η άλλη ήταν με μία συγκάτοικο. Και γενικά υπάρχουν πολλές γυναίκες που πάσχουν από ατομική υγιεινή.
George1987 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Τα δικά μου αθλητικά τα πλένω μια φορά τον χρόνο στο πλυντήριο καθώς βρομάνε πάρα πολύ επειδή ιδρώνω πολύ εύκολα. Τα πλένω στους 60 με σκόνη απορρυπαντικό για να φύγουν όλες οι βρώμες τόσο από την σόλα από κάτω τόσο και από μέσα. Τα αθλητικά παπούτσια καλό είναι πρωτού τα βάλουμε στο πλυντήριο να βγάλουμε πρώτα τα κορδόνια τους και να βρέξουμε καλά στην μπανιέρα και ειδικά από μέσα. Αν έχουνε αερόσολες τότε μόνο στο κρύο τα πλένουμε γιατί με το ζεστό μπορούν να ανοίξουν. Τώρα το οτι θα χαλάσουνε τα παπούτσια είναι σχετικό. Έτσι και αλλιώς όταν αρχίζουν και λιώνουν τα δικά μου κατά την 3ετία χρήσης βάζω άλλα.
imr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω εχω κατι pouma που θελω να πλυνω αλλα ειναι ολοκληρο απο λεπτο δερματοπλαστικο δεν εχουν αυτο το μαλακο υφασμα που εχουν τα αθλητικα, να τα βαλω αφοβα στο πλυντηριο?
George1987 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Θα σου έλεγα να τα βάλεις. Μην αφήσεις το πλυντήριο να στήψει και να βάλεις νερό 30 βαθμούς,όχι πολύ κρύο αλλά ούτε και καυτό.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 μαύρα αθλητικά να τα βάλω πλυντήριο με ειδικό απορρυπαντικό για μαύρα ρούχα?
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Τα πλένω στην χαμηλότερη θερμοκρασία(το ελάχιστο στο δικό μ είναι 30C),και στο πιο μικρό πρόγραμμα..πχ 30λεπτά.Βάζω απορρυπαντικό(το υγρό χρησιμοποιώ,σε ότι πλένω),και βάζω και λίγο μαλακτικό.Και μετά τα αφήνω στο μπαλκόνι,να στραγγίξουν και να στεγνώσουν.Υπάρχει και η χρωμοπαγίδα σε ότι μας μπερδεύει και δεν είμαστε σίγουροι .
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Τα πλένω στην χαμηλότερη θερμοκρασία(το ελάχιστο στο δικό μ είναι 30C),και στο πιο μικρό πρόγραμμα..πχ 30λεπτά.Βάζω απορρυπαντικό(το υγρό χρησιμοποιώ,σε ότι πλένω),και βάζω και λίγο μαλακτικό.Και μετά τα αφήνω στο μπαλκόνι,να στραγγίξουν και να στεγνώσουν.Υπάρχει και η χρωμοπαγίδα σε ότι μας μπερδεύει και δεν είμαστε σίγουροι .
Alchemist` Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Για την μυρωδιά εγώ παιδιά πάντως βρήκα την λύση στο ταλκ... Ρίχνω κάθε 4-5 μέρες απειροελάχιστη ποσότητα στο παπούτσι, και το κουνάω ώστε να απλωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο, 5 δευτερόλεπτα υπόθεση... Απορροφά την υγρασία και ακόμη και σε παπούτσια που μύριζαν πριν την "εφαρμογή" το ταλκ έκανε θαύματα...
Alchemist` Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Για την μυρωδιά εγώ παιδιά πάντως βρήκα την λύση στο ταλκ... Ρίχνω κάθε 4-5 μέρες απειροελάχιστη ποσότητα στο παπούτσι, και το κουνάω ώστε να απλωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο, 5 δευτερόλεπτα υπόθεση... Απορροφά την υγρασία και ακόμη και σε παπούτσια που μύριζαν πριν την "εφαρμογή" το ταλκ έκανε θαύματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.