Προς το περιεχόμενο

Προβλημα ηχου με windows 7 και Messenger

ikskarda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα .

Μεχρι πριν καποιο καιρο που ειχα windows xp και εβαζα να κανω videocall ειχα κατι ακουστικα της πλακας (σαν αυτα απο walkman) και ειτε τα εβαζα στο μπροστινο βισμα του κουτιου (εχω και μικροφωνο στο αλλο) , ειτε στην υποδοχη που εχουν τα ηχεια μου για ακουστικα (logitech x-530) , μπορουσα να ακουσω τον αλλον οταν καναμε videocall .

Τωρα με τα windows 7 σε οποια απο τις 2 υποδοχες να βαλω τα ακουστικα εχω ηχο στα windows ειτε σε προβολη ταινιων , ειτε σε μουσικη , youtube κτλ .

Ομως στο messenger ενω ακουω τις δονησεις απο τα ακουστικα , ακουω τους ηχους των winks , τον ηχο του videocall , οταν συνδεομαι με τον αλλον ενω ακουω οτιδηποτε αλλο , την φωνη του που μου μιλαει δεν την ακουω .

Τι μπορει να παιζει ?

Δημοσ.

δεν εχω δοκιμασει να πω την αληθεια με πολλους παρα μονο με εναν . και οταν δεν εχω τα ακουστικα τον ακουω κανονικα απο τα ηχεια . μεσω ακουστικων δεν τον ακουω .

Δημοσ.

μα ρε συ αναφερω ακουω κανονικα ηχο απο μουσικη , ταινιες , youtube , τις δονησεις του msn , τα winks απο το msn , τους ηχους απο το msnplus , τον ηχο του videocall αλλα οχι την φωνη του αλλου .

τωρα αγκαρεψα εναν αλλο φιλο και βαλαμε videocall και με αυτον το ιδιο ..

PS: δοκιμασα και δευτερα ακουστικα απο το mp3 player και με αυτα συμβαινει το ιδιο

Δημοσ.

λοιπον δοκιμασα με ακομα 2 φιλους ενας με vista , ενας με 7αρια και με αυτους το ιδιο προβλημα .

κατεβασα ομως απο το παταρι ενα λαπτοπ του 2004 που χω με windows xp και εκανα δοκιμη με τα ιδια ακουστικα συνδεοντας τα ειτε στην υποδοχη ακουστικων στο πλαι ειτε πανω στα ηχεια μου και μπορεσα και ακουγα τον αλλον που μου μιλουσε στο msn ...

αρα λοιπον η οι drivers της realtek δεν ειναι ενταξει , η τα χει παιξει η καρτα ηχου της μητρικης μου (GA-K8NXP-SLI socket 939) η κατι αλλο παιζει

---------- Προσθήκη στις 21:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:52 ----------

ξεχασα να αναφερω οτι δοκιμασα και στην μητρικη απο πισω τα ακουστικα αλλα και απο εκει το ιδιο

---------- Προσθήκη στις 22:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:54 ----------

στο δικο μου panel δεν υπαρχει η επιλογη headphones , παρα μονο για 2 , 4 , 6 , 8 channels ηχο

2q9whom.jpg

φανταζομαι οτι μπορει να φταιει αυτο

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα πήγαινε στο panel της κάρτας ήχου και επέλεξε τα ακουστικά να βγάζουν τον ίδιο ήχο με το κεντρικό ηχείο και το sub και όχι με τα πλαινά. Μόνο έτσι δουλεύουν τα ακουστικά σε εμένα

---------- Προσθήκη στις 22:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:26 ----------

αν έχεις realtek πάτα πάνω στο πράσινο jack των ακουστικών που εμφανίσεται δεξιά στο πάνελ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...