Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Aπό σήμερα ενεργοποιείται νέα ενότητα στην κατηγορία Software με τον τίτλο Mobile Software. Σύμφωνα με την περιγραφή, η νέα ενότητα θα περιλαμβάνει θέματα για τις πλατφόρμες έξυπνων κινητών τηλεφώνων (iOS, Android, Symbian, Windows Phone κλπ) καθώς και για εφαρμογές και παιχνίδια που τρέχουν σε αυτές τις πλατφόρμες. Στην νέα ενότητα μεταφέρονται σταδιακά όλα τα υπάρχοντα θέματα που βρίσκονται διάσπαρτα στις κατηγορίες MacOS και Κινητή Τηλεφωνία. Παρακαλούνται τα μέλη να δημιουργούν νέα θέματα που αφορούν την παραπάνω θεματολογία στη νέα ενότητα. Θα χαρούμε να διαβάσουμε τα σχόλιά σας και τις προτάσεις σας. Kαλή συνέχεια!
ariadgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραίος....Μπράβο...Μια αποκλειστική κατηγορία για κινητά...
cxmgp Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραια! Επρεπε να γινει. Ελπιζω να εχει την αναλογη υποστηριξη
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μου αρεσει που πριν δημιουργηθει μια ενοτητα, επιλεγονται αρκετα -για να μην πω πολλα- ηδη δημοσιευμενα θεματα και μεταφερονται σε αυτην.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μου αρεσει που πριν δημιουργηθει μια ενοτητα, επιλεγονται αρκετα -για να μην πω πολλα- ηδη δημοσιευμενα θεματα και μεταφερονται σε αυτην. Πριν από σας, για σας.
ariadgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Οφείλουμε να πούμε ένα ευχαριστώ νομίζω...
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 ευχαριστούμε! οι επιθυμίες μας διαταγές σας (θα μπορούσα να αρπάξω την ευκαιρία και να ζητήσω ταπεινά να γίνει pinned/sticky το θέμα με τα e-reader? πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα απασχολεί όλο και περισσότερο κόσμο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.