Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μήπως ξέρετε αν μετά απο επιτυχημένη πώληση στο ricardo,και το αντικείμενο που πουλήσει κάποιος το δώσει χέρι με χέρι, πώς θα πάρει την "μίζα" του το site? Τα λεφτά δηλαδή που παίρνει μετά από κάθε επιτυχημένη πώληση..Ευχαριστώ..:-)

Δημοσ.

Δεν ξερω σιγουρα, αλλα απο οτι εχω καταλαβει : o τροπος που θα γινει η αγορα δεν ελεγχεται.

Αν το δωσεις χερι με χερι ειναι το ιδιο με το αν πληρωσει με paypal.

οταν αγοραζεις κατι, π.χ. "οταν πατας αγορα"αυτο ειναι η επιβεβαιωση οτι αγοραστηκε.

Δημοσ.
Δεν ξερω σιγουρα, αλλα απο οτι εχω καταλαβει : o τροπος που θα γινει η αγορα δεν ελεγχεται.

Αν το δωσεις χερι με χερι ειναι το ιδιο με το αν πληρωσει με paypal.

οταν αγοραζεις κατι, π.χ. "οταν πατας αγορα"αυτο ειναι η επιβεβαιωση οτι αγοραστηκε.

Ναι οκ αλλά από την αγορά πώς θα πάρει από μένα το site τα λεφτά του??(εγω είμαι ο υποτιθέμενος αγοραστής...)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Έλεγχος δεν υπάρχει.Πούλησα κάτι αντικείμενα τα οποία πληρώθηκα με κατάθεση στην τράπεζα.Δηλαδή τα έστελνα πρώτα εγώ με ταχυδρομείο, και μετά μου κάνανε κατάθεση στην τράπεζα.Μέχρι που μια τύπισσα δεν μου έκανε ποτέ κατάθεση- τάχα ήταν στην επαρχία για δουλειά- δεν απάντησε ποτέ στα μηνύματα μου και τα παπούτσια που της έστειλα ή τα καβάτζωσε ή απλά χάθηκαν στο ταχυδρομείο. Την κατήγγειλα στο ricardo και το μόνο που έκαναν ήταν να μου στείλουν το κινητό της. Κλάιν. Άνετα σε εξαπατούν σε αυτό το σάιτ, αφού δεν υπάρχει κανένας έλεγχος.

Πάνε τα παπουτσάκια! Θα τα χάριζα καλύτερα.Ηλίθια γκόμενα από την Γλυφάδα..

Δημοσ.

Έλεγχος δεν υπάρχει.Πούλησα κάτι αντικείμενα τα οποία πληρώθηκα με κατάθεση στην τράπεζα.Δηλαδή τα έστελνα πρώτα εγώ με ταχυδρομείο, και μετά μου κάνανε κατάθεση στην τράπεζα.Μέχρι που μια τύπισσα δεν μου έκανε ποτέ κατάθεση- τάχα ήταν στην επαρχία για δουλειά- δεν απάντησε ποτέ στα μηνύματα μου και τα παπούτσια που της έστειλα ή τα καβάτζωσε ή απλά χάθηκαν στο ταχυδρομείο. Την κατήγγειλα στο ricardo και το μόνο που έκαναν ήταν να μου στείλουν το κινητό της. Κλάιν. Άνετα σε εξαπατούν σε αυτό το σάιτ, αφού δεν υπάρχει κανένας έλεγχος.

Πάνε τα παπουτσάκια! Θα τα χάριζα καλύτερα.Ηλίθια γκόμενα από την Γλυφάδα..

Κακος...

Καταθεση πρην την αποστολη ή αντικαταβολη κ τελος.

και ΠΑΝΤΑ συστημενα.. εκει δεν μπορει να στα κλεψει!

Λαθος το εκανες!

Δημοσ.

Για να μην βγουν ακριβά τα έξοδα αποστολής για διευκόλυνση το έκανα η ηλίθια. Τα στοιχεία της τα έχω αλλά τι να τα κάνω;

Δημοσ.

Για να μην βγουν ακριβά τα έξοδα αποστολής για διευκόλυνση το έκανα η ηλίθια. Τα στοιχεία της τα έχω αλλά τι να τα κάνω;

Αν το εστειλες απλο.. Πρακτικα .. τα εχασες..

Ενας Εκφοβισμος ισως πιασει.. οτι επικινονισες πχ με το τοπικο ΕΛΤΑ και σου ηπαν οτι το παρεδωσαν κανονικα και οτι αν δεν σου καταθεσει τα χρηματα θα προχωρισεις σε αγωγη!!!

Δημοσ.

Σιγά μην με πιστέψει για την αγωγή. Πόσο τζίπσι όμως..Καλά, στο ταχυδρομείο πως ακριβώς χάνονται;Τα πετάνε;Εγώ ήξερα ότι τα επιστρέφουν.

Δημοσ.

Μου έχει τύχει και συστημένα να χαθούν (και στρατιωτικά έγγραφα μάλιστα). Μεγαλύτερη ασφάλεια το συστημένα αλλά όχι και αυτά 100% εγγυημένα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επειδή και έγω απο βδομάδα θα στείλω κάτι προιόντα...

το ταχυδρομίο δεν μπορεί να σου πει, τουλάχιστον, αν ήρθε κάποιος και τα παρέλαβε???

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ηθελα και εγω να ρωτησω κατι σχετικα με την προμηθεια του ricardo. Οταν λεει οτι μπορεις να πληρωσεις με VISA, αυτο δεν περιλαμβανει και τις χρεωστικες πχ Prepaid Κυπρου? Γιατι προσπαθησα να πληρωσω ετσι και δεν τα καταφερα. Βεβαια η προμηθεια ειναι ουτε ενα ευρω και μεσα στο λογαριασμο αυτο εχω λιγο πανω απο ενα ευρω...Λετε αυτο να παιζει ρολο? Να υπαρχει καποιου ειδους κατακρατηση απο την Prepaid στις online πληρωμες? Θυμαμαι οτι εχει μονο οταν κανεις καταθεση. Αλλιως θα παω στην τραπεζα να κανω καταθεση 1 ευρω στον ταδε λογαριασμο?!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...