afentiko Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά έχω ένα medium PC και παίζω το BF BC2 όλα low καλά.Το θέμα είναι ότι περιστασιακά είχα βάλει το PC στην τηλεόραση (26" full hd) έτσι για να δω πως είναι. To BC2 έπαιζε κομπλε όλα low σε 1920Χ1080. Όταν όμως έβαλα το PC στο γραφείο (που είναι η κανονική του θέση) στην 17" απλή TFT (1280X1024) το παιχνίδι σέρνεται άγρια. Είναι unplayable, ότι ανάλυση και να βάλω. Οπότε σκέφτηκα να πάρω οθόνη full hd όσο πιο φθηνή γίνεται γιατί και τα οικονομικά δεν σκίζουν. Δεν περιμένω φυσικά να πάρω κάτι τρομερό, εφόσον ζητάω κάτι φθηνό. Είδα στα πλαίσιο αυτή και μου καλοάρεσε http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-W2353V-PF-TFT-Monitor-23-W2353V-PF.htm Περιμένω απόψεις-προτάσεις PS: Δεν πάω πάνω από 23" για κανένα λόγο γιατί η οθόνη είναι αρκετά κοντά. Και 23" πολύ είναι. PS_2: Θέλω να έχει οπωσδήποτε και DVI
antonl Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα λίγο Στην TV με Full-HD έπαιζε καλά με low settings ενώ στην 17άρα σε 1280x1024 με τις ίδιες ρυθμίσεις σερνόταν;
Timour21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Με τα ίδια settings (low) έπαιζες σε ανάλυση 1920χ1080, και με τα ίδια settings δεν παίζει σε 1280χ1024? Καταλαβαίνω σωστά? Αν ισχύει κάτι τέτοιο, κάτι άλλο παίζει φίλε μου. Περισσότερο απαιτητική είναι η πρώτη ανάλυση παρά η δεύτερη, τι κάρτα έχεις? Δοκίμασες καινούριους drivers? Κάτι δεν είναι σωστό σε αυτή την ιστορία. Για να απαντήσω την ερώτησή σου πάντως, μπορείς να δεις εδώ http://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft.html?keyphrase=monitor+1920x1080 για οθόνες με την ανάλυση που ζητάς.
afentiko Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μα το θεό παιδιά. Και μένα κουλό μου φαίνεται. Την 9800GTX έχω. Είχα διαβάσει κάπου ότι μερικά παιχνίδια (τα καινούρια κυρίως) αποδίδουν καλύτερα (στο ίδιο σύστημα πάντα) αν ανεβάσεις την ανάλυση παρά άμα την κατεβάσεις. Τι να πω. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τους τελευταίους drivers, αλλά λέτε να έχει διαφορά άμα τους βάλω; θα δοκιμάσω.
kostasR1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μα το θεό παιδιά. Και μένα κουλό μου φαίνεται. Την 9800GTX έχω. Είχα διαβάσει κάπου ότι μερικά παιχνίδια (τα καινούρια κυρίως) αποδίδουν καλύτερα (στο ίδιο σύστημα πάντα) αν ανεβάσεις την ανάλυση παρά άμα την κατεβάσεις. Τι να πω. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τους τελευταίους drivers, αλλά λέτε να έχει διαφορά άμα τους βάλω; θα δοκιμάσω. WTF....! είμαι περίεργος για το αποτέλεσμα..
antonl Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν παίζει. Κάτι άλλο είναι. Κάποιο software που εγκαταστάθηκε, ενεργοποιήθηκε στο μεσοδιάστημα, κάποιο fan μετακινήθηκε, κάτι...
afentiko Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Έβαλα τους τελευταίους drivers, και παίζει κοπμλε τώρα (άβυσσος ο κόσμος των υπολογιστών). Παρόλα αυτά, εφόσον έπαιζα κομπλε και στην τηλεόραση 1920Χ1080, άμα πάρω και οθόνη με αυτή την ανάλυση καλά δε θα είναι; Λέτε το update να αντέστρεψε τα πράγματα
Timour21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Είχα διαβάσει κάπου ότι μερικά παιχνίδια (τα καινούρια κυρίως) αποδίδουν καλύτερα (στο ίδιο σύστημα πάντα) αν ανεβάσεις την ανάλυση παρά άμα την κατεβάσεις. Μπορείς να δοκιμάσεις και κάποιο άλλο παιχνίδι για να δεις αν αυτό επαναλαμβάνεται. Γιατί κοιτώντας (κάπως γρήγορα) διάφορα benchmarks για την κάρτα σου, όσο ανεβάζεις ανάλυση, πέφτουν οι επιδόσεις (κάτι που συμβαίνει σε όλες τις κάρτες εξάλλου). Δοκίμασε και τους τελευταίους drivers, ειδικά αν έχεις να τους ανανεώσεις πολύ καιρό. edit: Αφού είσαι οκ, όλα καλά. Διάβασε παραπάνω όμως, όσο ανεβάζεις ανάλυση, οι επιδόσεις θα πέφτουν. Είναι απόλυτα φυσικό να γίνεται αυτό.
afentiko Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Αφού μπορώ να το παίζω ακόμα θα περιμένω λίγο και θα πάρω οθόνη όταν αλλάξω και PC (όταν βγει το BF3:devil:)
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Τραβα τον 3.2Ghz χτυπα και μια 5770 και εισαι αρχοντας. Απο RAM πως πας?
afentiko Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 2GB. Το κουτί είναι λίγο μούφα και δεν είναι και σε καλό σημείο (ροή του αέρα κλπ) άσε που έχω και μαμα ψήκτρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.