cthulhucarbide Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Που μπορώ να κάνω on-line καταγγελία σε δίωξη ηλεκτρονικού ή κάτι τέτοιο για ένα σάιτ όπου διαπιστώνω -έστω και και μικρή-παρανομία?
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Α) Δέχονται on-line? και Β) ξέρει κανείς αν θα ασχοληθούνε με κάτι σχετικά μικρό?
Lucifer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 ΠΡΕΖΑ, ΠΑΡΤΕ ΠΡΕΖΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ. Έλα, εντάξει τώρα;
-nick- Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Πεζός ναι. Αλλά καλύτερη φάση θα είναι περπατώντας η γέφυρα αν δεν φυσάει πολύ.. Ποσα χμ ειναι ?
Dark_son20 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Που μπορώ να κάνω on-line καταγγελία σε δίωξη ηλεκτρονικού ή κάτι τέτοιο για ένα σάιτ όπου διαπιστώνω -έστω και και μικρή-παρανομία? Εδώ
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ελπίζω να το λες στα πλαίσια trolling. Αν όχι, δεν εννοούσα αυτό λέγοντας καταγγελία, αλλά κάτι πιο βίαιο. Αυτό είναι για τις κυράτσες
gang Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ποσα χμ ειναι ? Η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου είναι η μεγαλύτερη σε μήκος καλωδιωτή γέφυρα πολλαπλών ανοιγμάτων στον κόσμο, με συνεχές και πλήρως αναρτημένο κατάστρωμα 2.252 μέτρων. link
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Θυμίζω ότι το πλαίσιο του νήματος είναι για συγκεκριμένες ερωτήσεις οι οποίες επιδέχονται σύντομη απάντηση και δεν καλύπτονται από τις άλλες ενότητες του insomnia. Ευχαριστώ
salliara Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Θα μεταφέρω ενα ψυγείο κι ένα πλυντήριο απο την αποθήκη της μεταφορικής στο σπίτι μου. Μου είπαν οτι θα μου κανονίσουν φορτοταξί, και θα τα ανεβάσουν και στον 5ο. Ποια είναι μια λογική τιμή? Θα θελα να ξέρω έτσι πανω κάτω, για να μπορώ να κάνω σωστό παζάρι. Μεταφορά των 2 συσκευών, η απόσταση δεν ειναι μεγάλη, κέντρο είναι κ η αποθήκη κ το σπίτι. Συν τα χέρια που θα κουβαλήσουν.
gang Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Λογικά στον 5ο θα ανέβουν με τον γερανό, οπότε μπορεί να πάρει κανα 20αρι η κάθε συσκευή. Αν δεν κάνω λάθος από Βοτανικό μέχρι Φιλαδέλφεια πήρε 20ευρώ για ένα πλυντήριο μεταφορά και 1ο οροφο.
salliara Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δεν μου είπαν για γερανό βασικά, αλλα κι έτσι να είναι, οι τιμές στο ίδιο θα είναι πανω κατω ειτε γερανός είτε χέρια? Να υπολογίσω κανα 40ρι δλδ? Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις