Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη προσφατα πηρα ψυγειο το βρηκα μεσω του σκρουτζ απο ονλινε καταστημα...αν πηγαινα κωτσοβολο το ειχε 50 ευρω ακριβοτερο.Γιατι λοιπον για το ιδιο ψυγειο να τους πληρωνα τη βιτρινα...?και με εγγυηση και με τα ολα του!

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Oχι απλα να μην σνομπαρει τα Online αλλα Online εχεις τις καλυτερες τιμες γιατι τους συμφαιρει τους γαμαζατορες να δουλευουν μεσω online(δεν πληρωνουν τοσους υπαλληλους, ενοικια, εξοδα για το μαγαζι κτλ) οποτε προμοταρουν το online

:( Το ξέρω...τι να πω μάλλον θα πάω τελικά σε φυσικό κατάστημα να δω ποιο μου κάνει καλύτερα και θα το παραγγείλω από νετ, αν και πραγματικά προτιμώ τα φυσικά καταστήματα για πολλούς λόγους αλλά τι να κάνουμε :unsure:

Δημοσ.

Αυτό που λέει η χρι_νι. Έχουν τις εγγυήσεις τους, τις έδρες τους, κανονικά μαγαζιά-εταιρίες είναι απλά γλιτώνουν τα κόστη από την φυσική βιτρίνα.

Δημοσ.

:( Το ξέρω...τι να πω μάλλον θα πάω τελικά σε φυσικό κατάστημα να δω ποιο μου κάνει καλύτερα και θα το παραγγείλω από νετ, αν και πραγματικά προτιμώ τα φυσικά καταστήματα για πολλούς λόγους αλλά τι να κάνουμε :unsure:

Δες ποιο ειναι το φθηνοτερο, επελεξε 1-2 και μετα πηγαινε μια βολτα απο εκει και αγορασε το. Το ιδιο σερβις θα εχεις και σε κοτσοβολο - εξπερτ το ιδιο και σε οποιοδηποτε αλλο μαγαζι.

Δημοσ.

χαλάει το απορυπαντικό χεριού? ΟΜΟ και τετοια.

αμα εχει μεινει καμια δεκαετία ας πούμε?

Δημοσ.

χαλάει το απορυπαντικό χεριού? ΟΜΟ και τετοια.

αμα εχει μεινει καμια δεκαετία ας πούμε?

Δε νομιζω να χαλαει..βαλτο με νερο να δεις αν κανει ακομη σαπουναδα!Αν και σαμπουαν, αφρολουτρα και τετοια νομιζω εχουν καποια ημερομηνια ληξης απο τη στιγμη που θα τα ανοιξεις, 12 μηνες λενε συνηθως!Αλλα πιστευω αυτο ειναι πιο πολυ για να το καταναλωσεις γρηγορα.... ^_^

Δημοσ.

Πολυ εξειδικευμενη ερωτηση: ξερει κανεις που πουλανε paysafe στην περιοχη του Διακοφτου(δεν θελω να τραβιεμαι Αιγιο). Στο σαιτ βρηκα 2 σημεια αλλα δεν φαινονται καλα απο το blackberry και δεν εβγαλα ακρη

Δημοσ.

οι βιβλιοθήκες από ότι ξέρω δέχονται βιβλία

παίζει και αυτό Book crossing

που έπεσα μια μέρα μπροστά σε ένα βιβλίο σε σακούλα ακουμπισμένο έξω από μια μπιραρία ! και μου φάνηκε τρομερή ιδέα!

Δημοσ.

πω! το είχα τελείως ξεχάσει αυτό! να΄σαι καλά!

εκτός απ΄το να χαρίζω τα βιβλία με μεγάλη χαρά, έχω πάντα στην άκρη του μυαλού μου την οργάνωση μιας καλής βιβλιοθήκης στην κάθε ελληνική πόλη, άκουσα πριν λίγο καιρό πως σε κάποιες χώρες του βορρά υπάρχουν ακόμα και φορητές-πλωτές βιβλιοθήκες που περιοδεύουν τα δυσπρόσιτα μέρη. Αν ξέρει κανείς κάποια ανάλογη προσπάθεια στην ελλάδα ή κάτι σχετικό ...

Δημοσ.

Αν ξέρει κανείς κάποια ανάλογη προσπάθεια στην ελλάδα ή κάτι σχετικό ...

Ειναι μια ομάδα που τους παίρνεις τηλ και έρχονται σπίτι σου και τα παίρνουν, και τα πουλάνε σε πολύ χαμηλές τιμές σε ανάλογα παζάρια κλπ.

Το εχω ξανααναφερει στο φορουμ, αλλα τωρα μου διαφεύγει το ονομα της ομάδας.

Θα επανέλθω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...