Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , να ρωτησω , που μπορω να βρω στο Πειραια (ή στα περιχωρα :P ) μαγαζι που να πουλαει παπουτσια DC σε μεγαλα μεγεθη; Φοραω 47 και μου ειναι δυσκολο να βρω....

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα εισιτήρια για τα ΜΜΕ της Αθήνας είναι 2 ειδών. Αυτά που κάνουν 1,40 και είναι για συνδυασμό μέσων και τα άλλα που κάνουν 1,20 και λέει ότι είναι "για χρήση σε λεωφορεία, τρόλλεϋ ή τραμ" και "για ένα μόνο μέσο". Επείδη συνήθως έχω κάρτα και δεν το έχω ψάξει, αν θέλω να χρησιμοποιήσω 2 λεωφορεία (με μετεπιβίβαση δηλαδή) ή ένα τρόλλεϋ και ένα λεωφορείο, το εισιτήριο του 1,20 μου κάνει ή πρέπει να χτυπάω του 1,40;

Δημοσ.

Κι εγώ με κάρτα και δεν το χω ψάξει αλλά μια φορά που χρειάστηκε μου παν ότι εφόσον θα χρησιμοποιήσω 2 λεωφορεία θέλω των 1.40€.

Δημοσ.

Τα εισητήρια των 1.20€ είναι μόνο για ένα μέσο και μία διαδρομή, εντελώς άχρηστα στην ουσία, κανένα περίπτερο δεν τα πουλάει πια!

Δημοσ.

Τα εισητήρια των 1.20€ είναι μόνο για ένα μέσο και μία διαδρομή, εντελώς άχρηστα στην ουσία, κανένα περίπτερο δεν τα πουλάει πια!

Νομιζω τα περισσοτερα περιπτερα δεν πουλανε ουτε τα ενιαια των 1.40 (ποσο μαλλον τα μειωμενα τνω 0.70)

Δημοσ.

Στην prepaid της Κύπρου αν βάλω λεφτά από ΑΤΜ σήμερα πότε μπαίνουν στην κάρτα?Ισχύει ότι μπαίνουν την άλλη μέρα το απόγευμα?

Δημοσ.

Υπααρχει καποιο site που να λεει τι καιρο θα εχει για παραδειγμα μετα απο 20 μερες,1 μηνα κτλ?

meteo.gr δεν θυμαμαι ποσο μπροστα παει αλλα τοσο μακρια δνε παιζει ακριβεια, το γνωριζεις ετσι?

Δημοσ.

meteo.gr δεν θυμαμαι ποσο μπροστα παει αλλα τοσο μακρια δνε παιζει ακριβεια, το γνωριζεις ετσι?

Πιο πολυ με απασχολει αν θα βρεχει...το μετεο το ξερω αλλα δε νομιζω να φτανει τοσο μπροστα σε προβλεψεις!Θα το κοιταξω τωρα παλι, ευχαριστω!

Δημοσ.

Καιρος ειναι, φυσικο φαινομενο, ακομα και για αυριο ειναι προβλεψη, ποσο μαλλον για μετα απο 20 μερες!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...