Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φλου το ποστ, και μάλλον εννοείς για ανέβασμα στο Youtube ε.

Θα έλεγα ότι δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις. Άλλη επίπτωση άλλωστε απ' το να το μπλοκάρουν/κόψουν τον ήχο, δεν παίζει.

• Moderators
Δημοσ.

Φλου το ποστ, και μάλλον εννοείς για ανέβασμα στο Youtube ε.

Θα έλεγα ότι δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις. Άλλη επίπτωση άλλωστε απ' το να το μπλοκάρουν/κόψουν τον ήχο, δεν παίζει.

Θενξ, οντως ηταν φλου, κατι χαθηκε στη διαδρομη σκεψης - πληκτρολογησης :lol:

Tο διορθωσα. Κι εγω αυτο σκεφτομαι, αλλα επειδη ειναι βιντεο απο θεατρικη παρασταση που σκηνοθετησε φιλη και θα ανεβει σε λογαριασμο που θα εχει σχεση μοναχα με την παρασταση, (δηλαδη καπως πιο οργανωμενο απο το "βιντεοσκοπω κατι που ειδα και το ανεβαζω") σκεφτομαι μην πεσει κανενα περιεργο ban του account απο το tube και ειπα να επιβεβαιωσω. :)

Δημοσ.

αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο το που θα είναι το video, και απλά θα το εχεις embedded σε κάποια σελίδα, ίσως καλύτερα να το ανεβάσεις κάπου αλλού πχ στο Vimeo.

Δημοσ.

1. Oι paysafe καρτες, ληγουν? Δηλαδη πρεπει να τις χρησιμοποιησω πχ εντος καποιων μηνων? (θα μου πεις αν δεν το κανεις τι θα γινει, θα στα φανε?Απλα ειπα να ρωτησω)

2. Γιατι η Ελβετια λεγεται Ελβετια στα Ελληνικα?

• Super Moderators
Δημοσ.

1. Από όσο ξέρω, όχι.

2. Ελβετία: Helvetia, η χώρα των Ελβετών. Λατινική ρίζα, περιέγραφε το Κελτικό φύλο (Helvetii) που κατοίκησε την περιοχή αυτή. Αντίστιχα οι Parisii στο Παρίσι κ.ο.κ.

Δημοσ.

Λατινική ρίζα, περιέγραφε το Κελτικό φύλο (Helvetii) που κατοίκησε την περιοχή αυτή.

Αυτο εψαχνα, θενξ

Το ιδιο και για τη Γαλλια αλλα λογικα εκει θα παιζει κατι με Γαλατες, Γαελικα φυλα κτλ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...