Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι παίζει με την διακοπή νερού στη θεσσαλονίκη;

Χθές το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ είχε ελάχιστη πίεση... μετά έστρωσε κατα τις 2 το βράδυ και τώρα δεν έχει καθόλου.

Υπάρχει κάποια ανακοίνωση ή κάποια βλάβη; Στο site της EYAθ δεν γράφει κάτι για σήμερα.

μενεις προς τουμπα ?

γιατι μονο εκει ακουσα οτι δεν εχουν νερο οποτε κατι παιζει στη περιοχη. Μηπως κανουν καναν καθαρισμο ή κατι.

Δημοσ.

Ποιο είναι το καλύτερο σουβλατζίδικο στο Ηράκλειο Κρήτης σε ποιότητα φαγητού;

Εγώ έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από το "ΚΟΤΟΝΕΟΝ" (έχει αρκετά μαγαζιά στην πόλη) και από το "ΛΕΩΦΟΡΟΣ" (στη λ. Κνωσού σχετικά ψηλά, λίγο πιο πάνω απ' το κρεοπωλείο του Μαρμαρά).

Δημοσ.

Ξέρει κανεις απο μαθηματικά? Πόσο βγαίνει το αποτέλεσμα?

( Είναι 10 εις την 6 επι 10 εις την -2 κτλ)

106 × 10-2 =

106 ÷ 10-2 =

106 + 10-2 =

Δημοσ.

Το τελευταίο? Είναι 10 εις την 6 + 10 εις την -2

Ευχαριστώ Νικ!!

Το 10 εις την 6 είναι 1.000.000. Το 10 εις την -2 είναι 0,01. Άρα το άθροισμα είναι 1.000.000,01. Προσθέτεις κάτι πολύ μικρό σε κάτι πολύ μεγάλο, γι' αυτό σου έγραψε "όπως είναι". Ουσιαστικά δεν αλλάζει.

Δημοσ.

Πως μπορεί κάποιος να διακόψει το ταμείο ανεργίας? Πρέπει να πάει να το δηλώσει στον ΟΑΕΔ ή απλα δεν πάει να πληρωθεί κάθε 22 του μήνα??

Δημοσ.

Φετος μπηκα 1η Λυκειο και εχω προβλημα στην Αλγεβρα. Δεν θυμαμαι σχεδον τιποτα απο το γυμνασιο, κι προς ατυχια μου φετος εχουμε εναν καθηγητη στον οποιο μεσα στην ταξη γινεται ο ψιλο χαμος, κι αυτος ο καθηγητης δεν βοηθαει να καταλαβουμε την παραδοση παρα μονο την γραφει στον πινακα ( οτι γραφει και το βιβλιο γραφει κι αυτος ) κι δεν μας εξηγει κατι παραπανω ουτε λυνει τις αποριες μου με τροπο ωστε να το καταλαβω! Κι ετσι οσο προχωραει ο καιρος αναδεικνυονται τα κενα των προηγουμενων ταξεων κι αυτο εχει ως αποτελεσμα να τα βρισκω μπαστουνια κι φετος. Ηδη εχουμε αρχισει τις πιθανοτητες, κι οσες φορες εχω προσπαθησει να λυσω καποια ασκηση, ενω εχω καταλαβει την θεωρια και μπορω να γραψω τους τυπους κι να τους αποδειξω, εχω προβλημα στο να λυσω τις ασκησεις.

Τι μπορω να κανω για να γινω καλυτερος μιας και του χρονου θα επιλεξω να παω στην 2η κατευθυνση ( 1η κατευθυνση = θεωρητικη, 2η κατευθυνση = θετικη και τεχνολογικη μαζι, σωστα?? ) και θα μου ειναι απαραιτητα τα μαθηματικα.

Η μονη σκεψη μου αυτην την στιγμη ειναι να αρχισω φροντιστηριο απο φετος που να μην τρεχω και δεν φτανω του χρονου..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...