Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τουφ έχω babyliss αλλά δεν με ικανοποιεί αρκετά για 1-2 mm trimming. Τουλάχιστον δεν βολεύει για μένα, που δεν έχω ίσια γένια.

Εδώ είσαι. Χωρίς και με κεφαλή στο τέλος.

post-93360-0-50477100-1320702647_thumb.jpgpost-93360-0-27270500-1320702650_thumb.jpgpost-93360-0-38559100-1320702651_thumb.jpgpost-93360-0-28952200-1320702652_thumb.jpg

Δημοσ.

θέλω να πουλήσω κάτι χρυσά αλυσίδες και διάφορα και βλέπω έχει μερικά site που σου στέλνουν φάκελο βάζεις τα κοσμήματα, τα αξιολογούν και σε πληρώνουν... έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; τι προτείνετε;

• Moderators
Δημοσ.

θέλω να πουλήσω κάτι χρυσά αλυσίδες και διάφορα και βλέπω έχει μερικά site που σου στέλνουν φάκελο βάζεις τα κοσμήματα, τα αξιολογούν και σε πληρώνουν... έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; τι προτείνετε;

Aν και δεν εχω καμια εμπειρια με το θεμα, η λογικη μου μου λεει πως καλο ειναι να αποφευγεται η αποστολη οποιουδηποτε αντικειμενου αξιας σε καποιον που δεν σου δινει καποιο αποδεικτικο οτι (παρ)ελαβε το αντικειμενο.

Θα προτεινα ενεχυροδανειστηριο.

Δημοσ.

αν μένεις θεσσαλονίκη, δίπλα στην αριστοτέλους στην εγνατία έχει κάτι μεγάλες ταμπέλες που λένε "αγοράζω χρυσαφικά" και βγάζουν μάτι

πρέπει να είσαι λίγο τυφλός για να μην τις δεις

• Moderators
Δημοσ.

κυριοι σημερα αποφασισα να ποσταρω με spoiler αλλα μλν δεν ειναι η τυχερη μου μερα (τυφλος) B) . μια βοηθεια παρακαλω

Πατας Χρηση Πληρους Επεξεργαστη Κειμενου.

Eιναι στο dropdown που λεει "Αλλα στυλ" εκει επιλεγεις spoiler (αφου υπογραμμισεις το κειμενο που θελεις να κρυφτει).

Αλλιως χρησιμοποιεις το format [ spoiler] κειμενο

@JohnXarxas στην τοποθεσια του γραφει Αθηνα ;)

Δημοσ.

κυριοι σημερα αποφασισα να ποσταρω με spoiler αλλα μλν δεν ειναι η τυχερη μου μερα (τυφλος) B) . μια βοηθεια παρακαλω

Εναλλακτικα απλα γραφεις την λεξη spoiler μεσα σε [] εκει που ξεκινας και ξανα /spoiler (με backslash μπροστα) παλι μεσα σε [] εκει που τελειωνεις

Δημοσ.

Πατας Χρηση Πληρους Επεξεργαστη Κειμενου.

Eιναι στο dropdown που λεει "Αλλα στυλ" εκει επιλεγεις spoiler (αφου υπογραμμισεις το κειμενο που θελεις να κρυφτει).

Αλλιως χρησιμοποιεις το format [ spoiler] κειμενο

@JohnXarxas στην τοποθεσια του γραφει Αθηνα ;)

σοζ δεν το είδα ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...