Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος e-κατάστημα με αφίσες (οτιδήποτε είδος-πίνακες/τέχνη/χαζά) και free ή φτηνό shipping?

Ευχαριστώ!

play.com

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ξέρει κανείς πόσο πάει μια αποστολή δέματος με ΚΤΕΛ απο θεσσαλονικη πάτρα?

πήρα τηλέφωνο το σηκώνει ενας τύπος μου λεει δε μπορω να σου πω απ το τηλέφωνο. του λεω είναι ενα δέμα 60x5x5cm μου λεει δε μπορω να σου πω απ το τηλέφωνο πρέπει να το δω. :-(

Δημοσ.

Διαβάζοντας ένα άλλο post μου δημιουργήθηκε η απορία πότε ήταν η τελευταία φορά που η Ελλάδα δεν ήταν χρεωμένη. Έχει κανείς ιδέα; Χωρίς να το χω ψάξει καθόλου θα λεγα «ποτέ» μιας κι απ την ίδρυση του ελληνικού κράτους ήμασταν (υπο)χρεωμένοι στις μεγάλες δυνάμεις αλλά αυτό είναι μια εικασία εκ μέρους μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Yπαρχει καποιος/κατι που εχει στην Ελλαδα internet παραπανω απο 24mbps?

οι ελάχιστοι που πρόλαβαν και ενεργοποιήθηκαν στο VDSL του OTE στη βόρεια Ελλάδα πριν τον "αποκλεισμό" της ΕΕΤΤ και αυτοί που έχουν καλές γραμμές κι έχουν επιλέξει το VDSL της Cyta...

από εκεί και πέρα εκτός από τους ISPs, επιχειρήσεις με μισθωμένα κυκλώματα και τα πανεπιστήμια όπως ειπώθηκε...

επίσης αυτοί που κάνουν load balancing πάνω από μια "24αρα" :P

Δημοσ.

οι ελάχιστοι που πρόλαβαν και ενεργοποιήθηκαν στο VDSL του OTE στη βόρεια Ελλάδα πριν τον "αποκλεισμό" της ΕΕΤΤ και αυτοί που έχουν καλές γραμμές κι έχουν επιλέξει το VDSL της Cyta...

από εκεί και πέρα εκτός από τους ISPs, επιχειρήσεις με μισθωμένα κυκλώματα και τα πανεπιστήμια όπως ειπώθηκε...

επίσης αυτοί που κάνουν load balancing πάνω από μια "24αρα" :P

Δηλαδη υπαρχει περιπτωση και ενα net cafe να εχει παραπανω απο 24?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...