Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε περιπτωση που στειλεις ακυρη φωτογραφια για το πασο υπάρχει περιπτωση να "μπλέξεις" ή απλα δε θα μπορεις να στειλεις μετα δικια σου φωτο?

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να ξαναδώσω πανελλήνιες, ξέρετε πότε πρέπει να κάνω αίτηση ? έχω ακούσει κάτι για αρχές Φεβρουαρίου αλλά θέλω να είμαι σίγουρος. κανένα link ?

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να ξαναδώσω πανελλήνιες, ξέρετε πότε πρέπει να κάνω αίτηση ? έχω ακούσει κάτι για αρχές Φεβρουαρίου αλλά θέλω να είμαι σίγουρος. κανένα link ?

Πήγαινε στο σχολείο σου και ρώτα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δηλαδη υπαρχει περιπτωση και ενα net cafe να εχει παραπανω απο 24?

προφανώς...

Δημοσ.

Τα αλκοολούχα ποτά χαλάνε ποτέ;

Βρήκα 2 μπουκάλια wyborowa στο χωριό. Μπορεί να είναι πιο μεγάλα σε ηλικία από μένα, παίζει να είναι κάπου 30 ως 40 χρονών. Κλειστά μπουκάλια, αλλά η ποσότητά τους είναι μειωμένη, το ύψος του ποτού έχει πέσει περίπου στα 2/3 και στα 2 μπουκάλια.

Εξατμίστηκε ίσως; Να δοκιμάσω λέτε να πιώ; Η να τα κρατήσω κλειστά για κάνα μουσείο ξερωγώ; :mrgreen:

Δημοσ.

οκ παίδες, θα σας στείλω από ένα μπουκάλι, μόλις τα αδειάσω.

Άνοιξα και δοκίμασα. Ωραιότατη. Ολίγον "μαλακή" με φάνηκε μόνο, αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης.

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος στο amazon.co.uk να βλέπω τις τιμές σε ευρω και όχι σε λίρες? Χωρίς να χρειάζεται να φτάνω κάθε φορά ένα βήμα πριν την παραγγελία για να το βλέπω. Θέλω να τις βλέπω απευθείας σε ευρώ πριν καν τα βάλω στο καλάθι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...