Porg Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 http://www.thinkgeek.com/homeoffice/gear/8a2f/?srp=3 Αυτό νομίζω το είδα στο the bing bang theory ερώτηση: πως να δω ταινία mp4 με μη ενσωματωμένους υπότιτλους στο pc μου; δεν θέλω να τους ενσωματώσω, απλός να παίξει με τους υπότιτλους
viper2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό νομίζω το είδα στο the bing bang theory ερώτηση: πως να δω ταινία mp4 με μη ενσωματωμένους υπότιτλους στο pc μου; δεν θέλω να τους ενσωματώσω, απλός να παίξει με τους υπότιτλους kmplayer, media player classic home cinema αφου φυσικα εχεις τους καταλληλους codecs...
Porg Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 kmplayer, media player classic home cinema αφου φυσικα εχεις τους καταλληλους codecs... Έχω media player και έβλεπα κανονικά υπότιτλους σε ταινίες avi τι τα θέλουν τα mp4 Ξέρεις πιο πρέπει να κατεβάσω;
Porg Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Τελικά κατέβασα το VLC και το είδα απο εκεί! ευχαριστώ για τις απαντήσεις Υγ @Impious το vobvub δεν δούλεψε, άσε που νομίζω πως πρέπει να το είχα απο πριν αυτό
bluesattack Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Ποσο διατηρουνται τα πορτοκαλια και τα λεμονια στο ψυγειο ? Καπου διαβασα οτι καλο ειναι να τα βαζουμε σε πλαστικες σακουλες , ισχυει ? Και αν ναι τι σακουλες ειναι αυτες , ειδικες για τροφιμα αεροστεγεις ? Εξω απο το ψυγειο ποσο διατηρουνται ?
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Πηγα προχθες στo μουσειο στη Scala του Μιλανο. Εκει ειχε καποιους πινακες κλπ. Εβγαλα φωτογραφια αυτην την ηθοποιο (?), αλλα η φωτογραφια δεν βγηκε τοσο καλη οποτε δεν αποτυπωθηκε το ονομα της που ηταν γραμμενο απο κατω. Βλακωδως δε, το αντιληφθηκα αργα και δεν μπορεσα να επιστρεψω και να το ρωτησω. Νομιζω πως θυμαμαι κατι σε Ulisse, αλλα το google δεν μου δινει κατι σχετικο. Οποτε μηπως γνωριζει καποιος ποια ειναι η εν λογω κυρια?
leftermann Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 μου ζητάνε το paypal account μου για να μου επιστρέψουν λεφτά (αγόρασα κάτι από ebay και χάθηκε). Τι πρέπει να τους δώσω;
arxaggelos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά επειδή δεν έχω ιδέα από Αθήνα, οι Αμπελόκηποι είναι ξεχωριστός δήμος ή απλά περιοχή που ανήκει σε άλλον δήμο; Από ότι είδα στο χάρτη, είναι περίπου ανάμεσα στο δήμο Χολαργού-Παπάγου και στο δήμο Ζωγράφου, αλλά θα ήθελα να ξέρω ακριβώς που ανήκει διοικητικά. ευχαριστώ! Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
viper2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 ετσι και νοικιαζει καποιος επαγγελματικο ακινητο μπορει μετα να το νοικιαζει [ανα ωρα] σε αλλους επαγγελματιες ή υπαρχει καποιο νομικο προβλημα ή γενικα προβλημα thanks
athlios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 μου ζητάνε το paypal account μου για να μου επιστρέψουν λεφτά (αγόρασα κάτι από ebay και χάθηκε). Τι πρέπει να τους δώσω; το mail που εχεις δηλωμενο στο paypal αλλα δε θα επρεπε να στο ζητανε αν εκανες με αυτο τη συναλλαγη.
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Kαλημερα! Η προηγουμενη ερωτηση μου ισχυει παρεμπιπτοντως. Νεα ερωτηση: Χαλασε το λαπτοπ του εργοδοτη μου. Δεν ξερω τι επαθε, αλλα δεν ειναι εκει το θεμα. Θελει να βρω μια εταιρεια η οποια να βρει τα δεδομενα που εχουν αποθηκευθει στο σκληρο, μου το ανεφερε (αγγλος γαρ) ως forensic examination. Υπαρχει καποια τετοια εταιρεια? Ευχαριστω
athlios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Kαλημερα! Η προηγουμενη ερωτηση μου ισχυει παρεμπιπτοντως. Νεα ερωτηση: Χαλασε το λαπτοπ του εργοδοτη μου. Δεν ξερω τι επαθε, αλλα δεν ειναι εκει το θεμα. Θελει να βρω μια εταιρεια η οποια να βρει τα δεδομενα που εχουν αποθηκευθει στο σκληρο, μου το ανεφερε (αγγλος γαρ) ως forensic examination. Υπαρχει καποια τετοια εταιρεια? Ευχαριστω Μιλας για Ελλαδα? Googlaρε και θα βρεις αρκετες. Δε ξερω για τι προβλημα μιλας αλλα γιατι δε δοκιμασεις να ξηλωσεις απλα το σκληρο μηπως και δουλευει κανονικα και δε χρειαζεται να δωσει μια περιουσια??
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ναι για Αθήνα βασικά. Δε θέλω να το κάνω γιατί έτσι και στραβώσει κάτι θα έχω μεγάλο πρόβλημα και δεν ψηνομαι να πάρω τέτοια ευθύνη. Με τι keys να το ψάξω; Έγραψα forensic examination αλλά δεν κατέληξα κάπου. Ideas?
Προτεινόμενες αναρτήσεις