Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουν ερθει καποια παιδια στο διπλα διαμερισμα και μου ζητησαν να τους περασω εγω το password της συνδεσης μου για να εχουν internet μεχρι να κανουν δικη τους....!(δηλαδη να μπαινουν απο την δικη μου συνδεση).

Τι κινδυνος υπαρχει αν δεχτω??

Ευχαριστω!!!

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχουν ερθει καποια παιδια στο διπλα διαμερισμα και μου ζητησαν να τους περασω εγω το password της συνδεσης μου για να εχουν internet μεχρι να κανουν δικη τους....!(δηλαδη να μπαινουν απο την δικη μου συνδεση).

Τι κινδυνος υπαρχει αν δεχτω??

Ευχαριστω!!!

Να είναι στοχοποιημένοι και να μπαίνουν σε paido.

Πας μέσα μέχρι να βρεθεί άκρη.Και οι Gmen εδώ είναι gtbk.

Δημοσ.

Να είναι στοχοποιημένοι και να μπαίνουν σε paido.

Πας μέσα μέχρι να βρεθεί άκρη.Και οι Gmen εδώ είναι gtbk.

Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

ναι ειναι απολυτα λογικό να υποψιαστείς οτι οι νέοι σου γείτονες είναι παιδόφιλοι και θελουν να ακταβάζουν απο τη συνδεση σου.

Δημοσ.

ναι ειναι απολυτα λογικό να υποψιαστείς οτι οι νέοι σου γείτονες είναι παιδόφιλοι και θελουν να ακταβάζουν απο τη συνδεση σου.

Ενταξει ωραια η ειρωνια αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι 5 αλλοδαποι 1 στις 1000(να συμβει) να καθομαι να με τρεχουν...ΚΕΝΤΡΟ μενω.Βασικα απορησα με το θρασσος τους να το ζητησουν(μια φορα μιλησαμε που τους εδειξα το σπιτι που νοικιασαν).Φανταζεσαι ναναι και σε καμια οργανωση... :rolleyes:

Δημοσ.

Εχω ενα προβλημα με ορισμενες εικονες που ειναι αποθηκευμενες στον υπολογιστη.

Στο φακελο ειναι κανονικα ετσι

tu0C2.png

Οταν τις ανοιγω εμφανιζονται ετσι

tVW24.jpg

Αμα τις ανοιξω ομως με την ζωγραφικη εμφανιζονται κανονικα.Τι μπορει να φταιει,και τι μπορω να κανω για να τις φτιαξω.

Υγ.Ειναι δεκαδες τετοιες μεγαλες εικονες και ειναι αδυνατον καθε φορα να τις ανοιγω με την ζωγραφικη..

Δημοσ.

Εχω ενα προβλημα με ορισμενες εικονες που ειναι αποθηκευμενες στον υπολογιστη.

Στο φακελο ειναι κανονικα ετσι

tu0C2.png

Οταν τις ανοιγω εμφανιζονται ετσι

tVW24.jpg

Αμα τις ανοιξω ομως με την ζωγραφικη εμφανιζονται κανονικα.Τι μπορει να φταιει,και τι μπορω να κανω για να τις φτιαξω.

Υγ.Ειναι δεκαδες τετοιες μεγαλες εικονες και ειναι αδυνατον καθε φορα να τις ανοιγω με την ζωγραφικη..

Για πάτα το κουμπί που έχω σε κύκλο στην φωτογραφία μπας και...

post-152629-0-95828000-1340299350_thumb.png

Δημοσ.

Ρώτησε τί μπορεί να πάθει.

Εσύ δός του και τα κλειδιά του σπιτιού σου,εγώ τούδωσα μια ψυχρολουσία.Φερηνάφ;

καλως σας βρηκαμε στη γειτονια

Παντέλο,καλώς ή κακώς το πέντο είναι ο μόνος τόπος να σε χώσουνε.Άμα βρεθούμε απόκοντα,θύμισέ μου να σου πω την ιστορία του πρωτοξαδέρφου μου.

Δημοσ.

Eχει κανεις ιδεα απο πρωτοκολλα επαναμεταδοσης GO-Back N κλπ. Εχω μια ακηση που δεν μπορω να λυσω.

κάτι μου θυμίζει αυτό. Για ρίξε την απορία σου, όλο και κάποιος θα σε βοηθήσει...

Δημοσ.

κάτι μου θυμίζει αυτό. Για ρίξε την απορία σου, όλο και κάποιος θα σε βοηθήσει...

Ρίχνω την άσκηση

Πλαίσια μήκου 1000bit μεταδιδονται μεσα απο μια ζευξη που περναει απο γεωστατικό

δορυφόρο με συνολική καθυστέρηση ιση με 270ms. Τα πακετα γνωστοποιησης ACK/NAK εχουν

μήκος 100bit. Τα σφαλματα θεωρούνται αμελήτέα. Η ταχύτητα μετάδοσης της ζεύξης είναι ίση

με r(bps).

1) Ποιο το ελάχιστο δυνατό Ν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρωτοκολλο GBN για r=10^6.

Αν δεν επιθυμούμε καθυστερήσεις λόγω της εξάντλησης των διαθέσιμων αριθμών πλαισίων πόσα

bit πρέπει να διαθέσουμε για την αρίθμηση τους.

2) Για ποια ταχύτητα μετάδοσης της ζεύξης είναι η διαπερατότητα του συστήματος με

πρωτοκολλο GBN τουλάχιστον διπλάσια από εκείνη με Stop and Wait. Εννοειται οτι

χρησιμοποιείται κάθε φορά το ελάχιστο δυνατό Ν και ο μέγιστος αριθμός που διατίθεται για

την αρίθμηση των πλαισίων είναι μεγαλύτερος απο Ν.

Δημοσ.

Ρίχνω την άσκηση

Μπα τελικά δεν το χω καθόλου. Ελπίζω να βοηθήσει κάποιος άλλος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...