jamaal99 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας παιδες. Ακουστε ποιο ειναι το προβλημα. Ειπα σε εναν φιλο μου οτι θελω να γραφτω σε ενα φορουμ και συζητησαμε για τα φορουμ. Του ειπα πως θα γραφτω στο insomnia.Και αυτος μου ειπε να μην το κανω γιατι εχει ακουσει πως δεν ειναι αληθινο αλλα εχει μελη που εχουν απο 10-20 account για να φαινονται πολλοι.Μου ειπε ακομα πως εκει που φαινονται ποσοι επισκεπτες ειναι online υπαρχει χρονικο περιθωριο.Αλλα φορουμ το περιθωριο το εχουν στο μισαωρο,αλλα στην ωρα και το insomnia στο 3ωρο το πρωι και στην ωρα την νυχτα. Υπαρχει τροπος να υπαρχουν αποδειξεις για τους αστειους ισχυρισμους του και να του τις τριψω στην μουρη; Ευχαριστω.
tsakonas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εσύ είσαι 10 χρονων και ο φίλος σου 11 e? Ψέματα σου λέει
slygeo87 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Έλα φίλε ο Τσάκωνας είμαι. Εχει δίκιο ο φίλος σου.
jamaal99 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν καταλαβατε. Αποδειξεις υπαρχουν για να τον διαψευσω; 17 ειμαι. Δεν πηγα σχολειο σημερα γιατι χτυπησα το ποδι μου.
Pantelwolf Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Να ρωτήσει καλύτερα το Νίκο τον Κορόμπο
barbamar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι αρκετοί από δω μέσα που κάνουν για σαράντα ο καθένας,αλήθεια σου λέει ο φίλος. Ο Λούσυ μόνος του είναι ολόκληρη λεγεώνα... ας πούμε... Υ.Γ.Ήμουν κι εγώ εκεί,έτσι;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Από τις λίγες φορές που δεν αισθάνομαι ανάγκη να δώσω αιτιολογία για το κλείδωμα ενός θέματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.