z@xos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Oι ψυκτρες που πειρα εγω ειναι 10 τεμ. μεσα, ενω αυτες του e-clik ειναι 8 αν δεν κανω λαθος. Οσο για το αν βγενουν, οι δικες μου ειχαν κατι αυτοκολιτακια με κόλλα και στις δυο πλευρες τα οποια ξεκολανε σχετικα ευκολα.
caution Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 @z@xos Πάντα κοιτάμε το site του κατασκευαστή -> http://www.arcticsilver.com/as5.htm Arctic Silver 5 should be kept away from electrical traces, pins, and leads. While it is not electrically conductive, the compound is very slightly capacitive and could potentially cause problems if it bridges two close-proximity electrical paths....πάει να πει ότι αν μαζευτεί αρκετή μπορεί να τα "καταφέρει". Αν έχεις πολύμετρο και δοκιμάσεις - θα δεις ότι σε μικρή απόσταση "δείχνει" αντίσταση Γι' αυτό ceramique και είσαι ήσυχος Τα SMD (surface mount devices) είναι ηλεκτρονικά στοιχεία (κυρίως αντιστάσεις ή πυκνωτές)που χρησιμοποιούνται πολύ περισσότερο από τα αντίστοιχα συμβατικά. Αν κοιτάξεις μια μοντέρνα κάρτα γραφικών δύσκολα θα εντοπίσεις κλασικές αντιστάσεις: ...και όμως μία gpu χρειάζεται (και έχει) αρκετές εκατοντάδες αντιστάσεις για να υλοποιηθεί @Giorgostzds Τις παραπάνω μαύρες, τις είχε το e-shop σε συσκευασία των 8 ή 10 (δεν με βοηθά η μνήμη μου) - τώρα που ξανατσουλάνε οι νταλίκες, λογικά θα τις ξανακάνει list Με ένα πιστολάκι και προσεκτικές κινήσεις, βγαίνουν χωρίς παρατράγουδα ακόμα και μετά από χρόνια
z@xos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 caution ευχαριστω για την ενημερωση...Ελπιζω να μην εχω probs αν και οπως μπορεις να δεις στην foto που ανεβασα εχω SMDs και στην cpu οπου αφησα την AS5. Ας βαλουν ολοι οι παρωντες του μυστικου δειπνου το χερι τους να παν ολα καλα.
pagratios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) οι ψυκτρες αυτές έχουν μία κόλλα αλλά παρόλα αυτά είναι καλό να βάλουμε και πάστα? από χαλκό ή από αλουμίνιο είναι καλύτερες οι ψύκτρες (μάλλον από χαλκό)? Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2010 από pagratios
z@xos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 οι ψυκτρες αυτές έχουν μία κόλλα αλλά παρόλα αυτά είναι καλό να βάλουμε και πάστα? από χαλκό ή από αλουμίνιο είναι καλύτερες οι ψύκτρες (μάλλον από χαλκό)? Eαν βαλεις και παστα, κατα πασα πιθανοτητα, δεν θα κολησουν οι ψυκτρες. O χαλκος εχει καλυτερη θερμοαγωγημοτητα αλλα δεν ξερω αν το αλουμινιο εχει περισσοτερη θερμοχωρητικότητα(δεν νομιζω). Θα σου συστηνα χαλκινες αν και εγω πειρα αλουμινενιες λογο κοστους.
jordan23 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 άλλαξα πάστα και έβαλα ΑS 5 και είδα χειρότερες θερμοκρασίες. μήπως χρειάζεται να περάσουν κάποιες μέρες να κάτσει καλά η πάστα? πειράζει που μετακίνησα ελαφρώς την ψύκτρα κατά την τοποθέτηση και αφού είχε ακουμπήσει στον επεξεργαστή? ίσα ίσα την μετακίνησα για να πέσουν οι βίδες του bracket και να βιδώσω...
mavlamemos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μηπως εβαλες μεγαλη ποσοτητα; Με μεγαλη ποσοτητα συμπεριφερεται ως μονωτικη
panagiotis3600 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Εγώ έχω Aspire 5920G και τελευταία αντιμετωπίζω υψηλές θερμοκρασίες στην GPU (ATi Radeon HD3650) κυρίως σε παιχνίδια (100ºC-110ºC) με αποτέλεσμα, το ανεμυστιράκι να "κοφτάρει" :Ρ Το πρόβλημά μου ξεκίνησε όταν πειραματιζόμουν με την "ανανέωση" της πάστας στην GPU πάνω. Αντικατέστησα την παλιά πάστα με μια "fail" πάστα (μάρκα δε θυμάμαι) και μόλις άνοιξα το λαπτοπ η θερμοκρασία εκτοξεύτηκε στα ύψη, με αποτέλεσμα να το κλείσω κατευθείαν. Ξανα έβαλα πίσω την παλιά.. Μετά απο πολύ καιρό (σήμερον ημέρα) αντιμετωπίζω το παραπάνω πρόβλημα. Ξανά αντικαθιστώ τη πάστα με AS5 και οι βαθμοί μου είναι στα ύψη πάλι. Καμμιά πρόταση για πάστα; Και καμμιά πρόταση για καλύτερη ψύξη; Να βάλω κανά Cent ανάμεσα; :Ρ Η να αγοράσω ψυκτράκια να εφαρμώσω όπως ο z@xos?
SPANK Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Η AS5 που έβαλες ειναι απο τις καλύτερες εγώ δεν ειχα κανένα πρόβλημα ποτέ. Είμαι σίγουρος οτι δεν βάζεις σωστά την πάστα η βάζεις πολύ δοκίμασε πάλι με τις οδηγίες εδώ
panagiotis3600 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Να σε πω την αλήθεια έβαλα πολύ, για τον λόγω οτι απο μαμά είχε υπερβολικά πάρα πολύ πάστα πάνω.. Και νομίζω επειδή η κάρτα γραφικών δε κολλάει πάνω στη ψύκτρα, αλλά υπάρχει κενό εκεί ανάμεσα.. Αυτή τη στιγμή έχωσα ένα μονόλεπτο ανάμεσα κ έβαλα πάστα λιγότερο απο την κανονική δόση και οι θερμοκρασίες είναι όπως όταν το πρωτοαγόρασα. Τώρα θέλω να βάλω και στον επεξεργαστή λίγη πάστα καινούρια κ αμα χωράει και εκεί κανένα μονόλεπτο :Ρ Και θέλω και να βάλω μινι ψυκτρουλες στυ ψύκτρα πάνω.. :Ο
panagiotis3600 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Που θα βρουμε τις μινι ψυκτρουλες? Πανε αγορασε κατι που να εχει 0,95 λεπτα και πες τα ρεστα σου απο το Ευρω να σου τα δωσει σε 5 μονολεπτα. Τσουπ βρηκες 5 μινι ψυκτρουλες!
doakes Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Ωραια τα ψυκτρακια. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2012 από doakes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα