Προς το περιεχόμενο

COD MW2 ¨η BC2 για Nooba???

A7X.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι δεν είναι post για το ποιό είναι καλύτερο παιχνίδι.:devil:

ΑΠλά, τώρα πρόσφατα άρχισα να ασχολούμε τα FPS, shooters και έχω ακούσει καλά λόγια για το multiplayer κομμάτι των δύο αυτών παιχνιδιών , διάβασα τα ανάλογα reviews αλλά ήθελα μιά πιο επικαιροποιημένη άποψη μιας και κανένα απο τα δύο παιχνίδια δεν ειναι "καινούριο". ΔΗλάδη κάτι διάβασα στο BC2 για Hacks που ^%$ανε το παιχνίδι, για το MW2 ότι σε λίγο βγαίνει το καινούριο άλλα θα αδειάσει... και η ερώτησή μου είναι:

Για έναν Nooba σε τέτοια παιχνίδια, με κύριο focus το online, Ποιο απο τα δύο αξίζει να ξεκινήσω;

Παίζουν clans για noobαδες;;;; :P

Δημοσ.

Τι θα πει noob???Μη μασάς με τέτοιους χαρακτηρισμούς.Και πρωτάρης να είσαι σε 1-2 εβδομάδες καταλαβαίνεις πως πρέπει να κινείσαι.Ο χαρακτηρισμός noob είναι άκυρος.Αυτοί που χαρακτηρίζουν noobaδες τους υπόλοιπους,χρησιμοποιούν οι ίδιοι hack.Τόσο απλά και τόσο απόλυτα.Θα σου πρότεινα το BC2 το οποίο έχει dedicated servers και μπορείς να επιλέξεις εσύ που και πως θα παίξεις,αφού το πρόβλημα με τα hacks είναι υπαρκτό και αισθητό και στις 2 αυτές σειρές.

Δημοσ.

Το BC2 θέλει περισσότερη στρατηγική και για αυτό το προτίμησα για να παίζω. Δες βιντεάκια στο youtube για να καταλάβεις το στυλ του κάθε παιχνιδιού. Πάντως είναι καλά και τα 2 και θα σου δώσουν πολλές ευχάριστες στιγμές.

Δημοσ.

εμενα το BC2 δεν μου πολυαρεσε και το πουλαω. ( http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=406314 )Οι φιλοι που με επεισαν να το αρχίσω πινουν νερο στο ονομά του.

Εγω μαλον το εχω ξεφτιλίσει με τα fps και πρεπει να ξελαμπικάρω λίγο, δεν μπορω να εντοπισω τι δεν μου αρεσε καριβως.. απλα βαριομουν να παιξω :P

Δημοσ.

Εγω παιζω και τα 2 παιχνιδια μπορω να πω οτι αν θελω πολυ γρηγορους ρυθμους για λιγη ωρα παιζω cod αν θελω να παιξω ωρες να το ευχαριστηθω χωρις να με κουραζει παιζω BC2.

Δημοσ.

Το BF:BC2 αντικατέστησε το BF2 στον δίσκο μου. Οπότε καταλαβαίνεις........

Για κανά μισάωρο που κάθομαι πλέον να παίξω, 1-2 χάρτες στο BC2 και είμαι ΟΚ.

Δυστυχώς, το BC2:Vietnam βγαίνει σύντομα και το BF3 είναι σε beta........

Δημοσ.

και σε ένα μήνα βγαίνει το black ops....

όπως σου είπαν τα παιδιά από πάνω, ανάλογα τι σου αρέσει, δες και από τα δύο video και δες ποιο είναι πιο κοντά στο στυλ σου.

ps: όταν ξεκινήσαμε να παίζουμε όλοι μας noobades είμασταν, με τον καιρό θα συνηθίσεις και θα μάθεις να παίζεις έξυπνα.

Δημοσ.

Το COD χαρακτηρίζεται απο το ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ανταγωνιστικό κλίμα και τους γρήγορους ρυθμούς. Ξεκινάς τρέχεις να βρείς τον στόχο κ ρίχνεις. Κοινώς FragFest. Μετράει σαν Skill, η ικανότητα να έχεις πολλά kills. Λίγοι παίζουνε ομαδικά και μερικές φορές υπάρχει μια αίσθηση του "μετράνε όλοι ποιος την έχει μεγαλύτερη" πέφτει και αρκετό βρισίδι. Αλλά είναι καλή φάση όταν είσαι γεμάτος ενέργεια, να μπείς να χορέψεις και εσύ στο τρελό ρυθμό και να γουστάρεις. Γρήγορα εμένα πάντως με πιάνει πονοκέφαλος.

Το Bad Company 2. Μεγαλύτερες πίστες, περισσότερα άτομα, dedicated servers, οχήματα και objectives. Τα kills δέν είναι το πάν. Το team-play παίζει μεγαλύτερο ρόλο μιάς και μπορείς να πάρεις πάρα πολλούς πόντους βοηθώντας την ομάδα σου. Με healing, defib, ammo re-supply, vehicle repairs, ακόμη και με το να δηλώσεις έναν εχθρό που είδες να κινήται.

Το COD το βαρέθηκα πολύ γρήγορα, ενώ ακόμη παίζω BC2. Ξέρω πολύ κόσμο που δέν παίζει BC2 επειδή δεν τους αρέσει. Όχι όμως το παιχνίδι, αλλά το ότι στο COD είναι παιχταράδες και μετά πάνε να κάνουνε τα ίδια και στο BC2 χωρίς επιτυχία. Και άν δεν κάνουνε 30 kills τον γύρο δυσανασχετούν. Διαφορετικό game διαφορετικά mechanics διαφορετικό point of view. Στη τελική γούστα είναι αυτά

Δημοσ.
Το COD χαρακτηρίζεται απο το ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ανταγωνιστικό κλίμα και τους γρήγορους ρυθμούς. Ξεκινάς τρέχεις να βρείς τον στόχο κ ρίχνεις. Κοινώς FragFest. Μετράει σαν Skill, η ικανότητα να έχεις πολλά kills. Λίγοι παίζουνε ομαδικά και μερικές φορές υπάρχει μια αίσθηση του "μετράνε όλοι ποιος την έχει μεγαλύτερη" πέφτει και αρκετό βρισίδι. Αλλά είναι καλή φάση όταν είσαι γεμάτος ενέργεια, να μπείς να χορέψεις και εσύ στο τρελό ρυθμό και να γουστάρεις. Γρήγορα εμένα πάντως με πιάνει πονοκέφαλος.

Το Bad Company 2. Μεγαλύτερες πίστες, περισσότερα άτομα, dedicated servers, οχήματα και objectives. Τα kills δέν είναι το πάν. Το team-play παίζει μεγαλύτερο ρόλο μιάς και μπορείς να πάρεις πάρα πολλούς πόντους βοηθώντας την ομάδα σου. Με healing, defib, ammo re-supply, vehicle repairs, ακόμη και με το να δηλώσεις έναν εχθρό που είδες να κινήται.

Το COD το βαρέθηκα πολύ γρήγορα, ενώ ακόμη παίζω BC2. Ξέρω πολύ κόσμο που δέν παίζει BC2 επειδή δεν τους αρέσει. Όχι όμως το παιχνίδι, αλλά το ότι στο COD είναι παιχταράδες και μετά πάνε να κάνουνε τα ίδια και στο BC2 χωρίς επιτυχία. Και άν δεν κάνουνε 30 kills τον γύρο δυσανασχετούν. Διαφορετικό game διαφορετικά mechanics διαφορετικό point of view. Στη τελική γούστα είναι αυτά

πολύ σωστά αυτά που λες αλλά μην ξεχνάς και το cod έχει team play με τα objectives (ctf,dom,dem,sab..),σίγουρα όχι στο βαθμό του bc2 αλλά ικανή να καθορίσει την έκβαση του αγώνα. τώρα όσον αφορά αυτό που λες "ποιος την έχε μεγαλύτερη", από την στιγμή που θα παίξεις ffa,tdm εννοείται ότι έχει σημασία πόσα kills θα κάνεις,αυτός είναι και ο σκοπός του συγκεκριμένου gametype. :-)

Δημοσ.

Aν δεν εχεις ασχοληθει καθολου με το ειδος τοτε με το mw2 θα μπεις μεσα στην οθονη σε καποια φαση .Ειναι φοβερα γρηγορο και αυτο ειναι το πλεονεκτημα του για μενα σε σχεση με το bc2.To bc2 οπως ειπαν και τα παιδια ειναι καλο επειδη εχει στρατηγικη αλλα νοσει απο hackeraδες σε βαθμο που το παρατας απο καποιο σημειο και μετα.Επισης το bc2 ειναι αργο που για μενα ειναι μεγαλο μειονεκτημα γενικα στα παιχνιδια .Νομιζω ομως οτι οποιο και να παρεις δεν θα το μετανοιωσεις ,ειναι διαμαντια και τα 2 .Μακαρι να εβγαιναν τετοια παιχνιδια καθε φορα.

Δημοσ.
Aliens vs Predator (III) - Μακράν ότι καλύτερο σε First person out there.. και αυτό ήρθε για να μείνει Avenged7x.

stay in the topic :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...