Προς το περιεχόμενο

Κανει συνεχεια reboot!!!

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα. εχω ενα παλιο πισακι το οποιο μεχρι χτες δουλευε κανονικα.του κανα φορματ, περασα ΧΡ ,drivers κτλ και ολα καλα.

Τοδωσα του αδερφου μου και μου λεει οτι δε του δουλευει και κανει συνεχεια ρισταρτ.

Οντως μου τοφερε σημερα και κανει ρισταρτ ΠΡΙΝ φορτωσει τα ΧΡ. Στην αρχη αρχη δηλαδη.

Δοκιμασα αλλη ΡΑΜ,τα ιδια.

Εβγαλα dvd-roms και ολες τις συσκευες,τα ιδια.

Δοκιμασα αλλη καρτα γραφικων,τα ιδια.

ιδεες;

---------- Προσθήκη στις 20:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:39 ----------

ΑΑΑ επισης να αναφερω μια λεπτομερια που ισως κανει τη διαφορα!!

Δεν δινει καθολου εικονα στην οθονη!!!

Δηλαδη ανοιγω το πισι και στα 5'' που φορτωνει ωσπου να κανει reboot η οθονη παραμενει σβηστη!!

Δοκιμαση αλλη καρτα γραφικων και κανει το ιδιο!

Δημοσ.

Εφόσον δεν ανοίγει καν, ξεκίνα με ένα clear cmos..

Δοκίμασες όλα τα slot της ram..?

Αν όχι, δοκίμασε τα.

Επίσης αν μπορείς, δοκίμασε κ άλλο τροφοδοτικό..

Δημοσ.

λοιπον παιδια..

εκει που μου κανε συνεχεια ρισταρτ πριν προλαβω να δοκιμασω αλλο τροφοδοτικο ξαφνικα ψοφησε και δεν ανοιγει καν. το παταω νανοιξει και δε κανει τιποτα σα να μην ειναι στο ρευμα.

αλλαζω τροφοδοτικο,το ιδιο παλι.

Νεκρη Motherboard?

Δημοσ.

ΟΧι οχι δε βλεπω ουτε σκασμενο.Παρολα αυτα μπορει να ταπαιξε η μητρικη και ας μην εχει πρησμενους ή σκασμενους πυκνωτες σωστα;

Δημοσ.

Δοκίμασε μόνο μητρική , cpu και τροφοδοτικό στον αέρα , πάνω σε κανα χαρτοκούτι . να δεις αν παίρνει μπρός .

Δημοσ.
Παιδες καλησπερα. εχω ενα παλιο πισακι το οποιο μεχρι χτες δουλευε κανονικα.του κανα φορματ, περασα ΧΡ ,drivers κτλ και ολα καλα.

Τοδωσα του αδερφου μου και μου λεει οτι δε του δουλευει και κανει συνεχεια ρισταρτ.

Οντως μου τοφερε σημερα και κανει ρισταρτ ΠΡΙΝ φορτωσει τα ΧΡ. Στην αρχη αρχη δηλαδη.

Δοκιμασα αλλη ΡΑΜ,τα ιδια.

Εβγαλα dvd-roms και ολες τις συσκευες,τα ιδια.

Δοκιμασα αλλη καρτα γραφικων,τα ιδια.

ιδεες;

---------- Προσθήκη στις 20:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:39 ----------

ΑΑΑ επισης να αναφερω μια λεπτομερια που ισως κανει τη διαφορα!!

Δεν δινει καθολου εικονα στην οθονη!!!

Δηλαδη ανοιγω το πισι και στα 5'' που φορτωνει ωσπου να κανει reboot η οθονη παραμενει σβηστη!!

Δοκιμαση αλλη καρτα γραφικων και κανει το ιδιο!

δοκίμασε να αποσυνδέσεις το κουμπί power από τη μητρική και να το αλλάξεις με το κουμπί του reset πχ για να δεις μήπως κάτι δεν κάνει καλά επαφή στο καλωδιάκι του power και σου ανοιγοκλείνει έτσι ΄, εμένα αυτό είχε πάθει κ σε άσχετες φάσεις άνοιγε έκλεινε..ότι μότι..ψάχναμε για φάντασμα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...