kostastnt Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Πήγαινε σε mac... Αφού έχεις την ευχέρια να μπαίνεις σε forum και να ψάχνεσαι (αφού μπήκες εδώ ) θα βρεις λύσεις για οτιδήποτε θέλεις!! Όταν πάρεις mac βάλε πολλή ram... Όσο σε παίρνει η τσέπη σου εννοείται... Εγώ έβαλα στο δικό μου από 2gb άλλα 2gb και το άτιμο σαν καινούριος υπολογιστής έγινε
margaritagr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Πήγαινε σε mac... Αφού έχεις την ευχέρια να μπαίνεις σε forum και να ψάχνεσαι (αφού μπήκες εδώ ) θα βρεις λύσεις για οτιδήποτε θέλεις!! Όταν πάρεις mac βάλε πολλή ram... Όσο σε παίρνει η τσέπη σου εννοείται... Εγώ έβαλα στο δικό μου από 2gb άλλα 2gb και το άτιμο σαν καινούριος υπολογιστής έγινε ενταξει δε ξερω πολλα αλλα το ψαχνω το θεμα οσο μπορω.. μνημη μπορεις να προσθεσεις και στον φορητο και στον σταθερο? Επισης..ειδα οτι στον Macbook Pro εχουν τον i7, ενω στον iMac παει μεχρι i5. Γιατι αυτο??
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 ενταξει δε ξερω πολλα αλλα το ψαχνω το θεμα οσο μπορω.. μνημη μπορεις να προσθεσεις και στον φορητο και στον σταθερο? Επισης..ειδα οτι στον Macbook Pro εχουν τον i7, ενω στον iMac παει μεχρι i5. Γιατι αυτο?? ναι και ναι και ο iMac παιρνει φυσικα i7 ... κοιτα λιγο καλυτερα
margaritagr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 ναι και ναι και ο iMac παιρνει φυσικα i7 ... κοιτα λιγο καλυτερα κοιταω εδω http://www.golden-i.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=237 και εχει μονο 5αρη, γι αυτο το λεω @Palp ναι κλινω προς την apple αλλα ακομα δεν εχω καταληξει σε σταθερο η φορητο.. Να σου πω κατι..καθε φορα που περναω απο τα σημεια με τα μηλομηχανηματα, στο πλαισιο ας πουμε ή στο public,με πιανει.. μια τρελη επιθυμια να τα αποκτησω.. Γι αυτο και ρωταω, ωστε αν μπορω να κανω μ αυτα τις δουλειες μου να το παρω..
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 κοιταω εδω http://www.golden-i.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=237 και εχει μονο 5αρη, γι αυτο το λεω @Palp ναι κλινω προς την apple αλλα ακομα δεν εχω καταληξει σε σταθερο η φορητο.. Να σου πω κατι..καθε φορα που περναω απο τα σημεια με τα μηλομηχανηματα, στο πλαισιο ας πουμε ή στο public,με πιανει.. μια τρελη επιθυμια να τα αποκτησω.. Γι αυτο και ρωταω, ωστε αν μπορω να κανω μ αυτα τις δουλειες μου να το παρω.. εδω κοιτανε πρωτα βρε φιλεναδα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Αφαιρέθηκαν δεκατέσσερα (14) οπαδικά μηνύματα και μηνύματα εκτός θέματος. Παρακαλώ ή μείνετε εντός θέματος ή αποφύγετε τη συμμετοχή στο παρόν thread. Άλλη προειδοποίηση δεν θα υπάρξει.
kostastnt Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Εγώ προσωπικά θα έπαιρνα φορητό... Κάποιο macbook pro θα σε καλύψει άνετα...
margaritagr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 εδω κοιτανε πρωτα βρε φιλεναδα Σωστος απλα στο πλαισιο η σελιδα δε μου ανοιγε, και στο public ειχε τα ιδια. Τωρα που εψαχνα τιμη, επεσα εδω http://www.multirama.gr/products/product?pid=0521796&catid=010100
Whiteyez Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Πάνω κάτω σε όλα τα ελληνικά καταστήματα είναι ίδιες οι τιμές. http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/630A42C732A9F14EAC0B2277E4E6744E/0ADC6D7F68AABA4C8CD0EEEF1F5AE30D/ADC9D44F65C1024286D47C1CD94ABB45
margaritagr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Πάνω κάτω σε όλα τα ελληνικά καταστήματα είναι ίδιες οι τιμές. Ναι, καπως ετσι τα περιμενα.. το θεμα ειναι κι απο που ειναι καλυτερα να το αγορασεις..σε καποιο απο τα κλασσικα πχ πλαισιο, ή σε ενα απ τα 2 νεα premium resellers? κι επισης.. τον i7 τον φορητο ή τον i7 iMac..? Απ τη μια τον φορητο τον παιρνεις οπου θες, απ την αλλη ο σταθερος εχει οθοναρα. Αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι οπως προανεφερα, αγορασα πριν λιγο καιρο ακριβως για τα ταξιδια, εναν μικρο hp. Εσεις στη θεση μου τι θα κανατε..?
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ναι, καπως ετσι τα περιμενα.. το θεμα ειναι κι απο που ειναι καλυτερα να το αγορασεις..σε καποιο απο τα κλασσικα πχ πλαισιο, ή σε ενα απ τα 2 νεα premium resellers? κι επισης.. τον i7 τον φορητο ή τον i7 iMac..? Απ τη μια τον φορητο τον παιρνεις οπου θες, απ την αλλη ο σταθερος εχει οθοναρα. Αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι οπως προανεφερα, αγορασα πριν λιγο καιρο ακριβως για τα ταξιδια, εναν μικρο hp. Εσεις στη θεση μου τι θα κανατε..? καταρχην ο i7 του iMac ειναι πολυ καλυτερος απο τον i7 του Macbook Pro για να ξερεις κατα τη γνωμη μου πας για macbook μονο οταν η φορητοτητα ειναι απολυτη αναγκη και αποτι καταλαβαινω ου. αφου λες εχεις και το hp τι το σκεφτεσαι...
atheatos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ναι, καπως ετσι τα περιμενα.. το θεμα ειναι κι απο που ειναι καλυτερα να το αγορασεις..σε καποιο απο τα κλασσικα πχ πλαισιο, ή σε ενα απ τα 2 νεα premium resellers? κι επισης.. τον i7 τον φορητο ή τον i7 iMac..? Απ τη μια τον φορητο τον παιρνεις οπου θες, απ την αλλη ο σταθερος εχει οθοναρα. Αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι οπως προανεφερα, αγορασα πριν λιγο καιρο ακριβως για τα ταξιδια, εναν μικρο hp. Εσεις στη θεση μου τι θα κανατε..? Η οθόνη γενικά σε όλους τους υπολογιστες είναι το σημαντικότερο πράγμα για τον καλύτερο χειρισμο τους...iMac
calenter2003 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν, εγώ προσωπικά δουλεύω από το 1995 με υπολογιστές, αρχικά σε DOS και μετά με Win 1995,1998(σε σταθερό PC). Από το 1998 που αγόρασα προσωπικό υπολογιστή(προηγουμένως είχα στη δουλειά μου αλλά όχι στο σπίτι)δοκίμασα όλα τα Windows(1998,Μillenium,2000,XP,Win 7)εκτός από Vista. Από τον Αύγουστο του 2009 δουλεύω μόνο σε MacBook Air 1,6 Ghz, 2 Mb Ram και είμαι πολύ ευχαριστημένος, από το μηχάνημα και πραγματικά ενθουσιασμένος από το λειτουργικό. Όσον αφορά την ισχύ: η Apple προσφέρει σε :1)iMac 3.6GHz Intel Core i5 processor with 4MB level 3 cache και 4-16 Μβ Ram, 2) σε MacPro 2.8GHz Quad-Core Intel Xeon W3530 “Nehalem” processor8MB L3 cache per processor ως 3.06GHz και μνήμη μέχρι 32 Μβ Ram και σε 3)MacBook Pro ως 2.66GHz Intel Core i7 processor με 4MB shared L3 cache και μνήμη ως 8 Gb. επομένως δεν μπορούμε να μιλάμε για έλλειψη ισχύος. Εκεί που χαλάνε τα πράγματα είναι στα χρήματα, όπως ήδη αναφέρθηκε από τον Timonkaipumpa και από προηγούμενους. Εγώ αν αγόραζα σήμερα υπολογιστή θα έπαιρνα έναν MacBookPro με τα παραπάνω χαρακτηριστικά και θα έδινα παραπάνω λεφτά για να βάλω Ram 8 Gb η οποία πράγματι χρειάζεται όταν βλέπεις ταινίες HD σε Αvi, κάνεις μετατροπή σε ταινίες,streaming, έχει ανοιχτά πολλά προγράμματα μαζί κλπ. Με ΤΙΠΟΤΕ δεν ξαναγυρνάω στα Windows. Αν δεν έχεις πολλά λεφτά να διαθέσεις και οι ανάγκες σου είναι του μέσου χρήστη τότε ο Macbook Pro 13' που πρότεινε ο panos2000gr είναι πολύ καλή λύση. Για φορητότητα ο νέος MacBook Air 2,13 Ghz επίσης είναι όμως ακριβός(περί τα 1800 ευρώ)και έχει μικρή μνήμη. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι ως μηχανήματα οι υπολογιστές της Apple είναι όντως ακριβοί και έρχονται δυστυχώς ακόμη πιο ακριβοί στη χώρα μας, αξίζουν όμως τελικώς τα λεφτά τους. Από μηνύματα άλλων χρηστών γνωρίζω επίσης ότι κρατάνε χωρίς πρόβλημα πάρα πολλά χρόνια(διάβασε σχετικά στο Insomnia). Για τιμές δες λίγο εδώ :http://www.skroutz.gr καθώς και Madmacs.gr και Βestdeals.gr
haHa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μ αυτα που μου λετε περι προγραμματων, κι εχοντας ως δεδομενο οτι υπαρχει και το μικρο hp που πηρα πριν λιγους μηνες, μαλλον θα ναι βλακεια να μη παω σε Mac... απ τη στιγμη που μου αρεσουν τοσο δηλαδη... Αν πουμε οτι παιρνω τον ακριβοτερο iMac/MacbookPro, θα μου βγαλει 3-4 χρονια??? Για την (απλη) χρηση που θελεις, θα σου βγαλει 3-4 χρονια. Γνωμη μου ειναι να παρεις καλυτερα φορητο (+ οθονη) αντι για iMac.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.