Προς το περιεχόμενο

Τραγικό περισταστικό στο λεωφορείο και ερώτηση για καταγγελία

xania4ever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου πηρε το λεοφωρειο χωρις εισητηριο επρεπε χωρις καμια αντιρηση να πληρωσει το προστιμο. Ετσι κανουν οι κυριοι!

Αν το πληρωνε θα ειχαν τελειωσει ολα

Απο εκει και περα εχει καθε δικαιωμα να αποχωρησει απο το Λεοφωρειο αλλα και ο οδηγος εχει την υποχρεωση να κρατησει κλειστες τις πορτες μεχρι την επομενη σταση.

Οι ελεγκτες δεν εχουν δικαιωμα να κανουν εξακριβωση στοιχειων. Αν τα ζητησουν και δεν τους δοθουν αναγκαστικα πρεπει να δωσουν ραντεβου στην επομενη σταση με την αστυνομια για να γινει η εξακριβωση.

Προφανως για λογους οικονομιας χρονου πηγαν να τα αποσπασουν με αλλο τροπο που μπορει να τους στερησει τη δουλεια τους αν και πιστευω οτι ο λογος που πλακωθηκαν ειναι οι κουβεντες τα κοσμιτικα και το ενα που φερνει το αλλο.

Απορω με τους ελεκγτες παντως ουτε στην τσεπη τους να τα εβαζαν!!! Αν ειχαν πιο υπευθυνη θεση και διαχειριζοντουσαν εκκατομυρια θα εβγαζαν τα πιστολια??

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εμείς ρίχνουμε τρελό lol πάντως όταν τα διαβάζουμε αυτά και μετά μαθαίνουμε ότι τώρα είσαι Κύπρο,εξέλιξη

Ναι δυστυχώς για την Ελλάδα και για όλους μας η Κύπρος αποτελεί για εμένα εξέλιξη σε ολα τα επίπεδα. Αυτό δεν είναι καθόλου αστείο, αλλά αποτέλεσμα δεκαετιών σκληρής προσπάθειας των Ελλήνων.

Δημοσ.
Οι ΔΥ που ειναι υπάλληλοι του πολίτη έπιασαν κάποιον - που πληρώνει τους μισθούς τους- και τον άρχισαν στις μπουνιές εν ώρα υπηρεσίας. (οτι και να τους ειπε ακομα και αν τους εβρισε την μανα ).

Ευτυχώς έφυγα απο αυτη την κωλοχώρα, όποτε όταν ακούω αυτές και αλλες παπαριες χαμογελάω αντί να κλαίω :D

sorry αλλα απο που και εως που οι ελεγκτες ειναι δημοσιοι υπαλληλοι???οεο???

Δημοσ.
Οι ΔΥ που ειναι υπάλληλοι του πολίτη έπιασαν κάποιον - που πληρώνει τους μισθούς τους- και τον άρχισαν στις μπουνιές εν ώρα υπηρεσίας. (οτι και να τους ειπε ακομα και αν τους εβρισε την μανα ).

Ευτυχώς έφυγα απο αυτη την κωλοχώρα, όποτε όταν ακούω αυτές και αλλες παπαριες χαμογελάω αντί να κλαίω :D

βασικά είναι όλοι οι άλλοι επιβάτες που επιβαρύνονται για να μήν πληρώνει αυτός και οι παρόμοιοί του εισητήριο, άρα θα έπρεπε όλοι να του δώσουν και από μερικά ... ψιλά για να τον βοηθήσουν και να τον πείσουν ότι πολύ καλά κάνει.

οι ελεγκτές έπρεπε να του σφίξουν το χέρι και να τον χαιρετήσουν πριν κατέβει ''σαν κύριος''.

έτσι και πάνε πολλοί ελλαδίτες στην κύπρον, μ΄αυτές τις ιδέες, πάει κι η κύπρος λέμε :devil:

Δημοσ.

Επιβαρύνονται; Πώς επιβαρύνονται δηλαδή;

Κι έλεγα εγώ γιατί δεν πάει καλά η Ελλάδα. Είναι από τα λαμόγια που δεν πληρώνουν εισιτήριο. Σκίστε τους on sight.

Δημοσ.
Αυτό που περιέγραψες τώρα δεν γίνεται ούτε στην Β. Κορέα.

τα παραλες

στην κορεα γινονται χειροτερα

Δημοσ.
Επιβαρύνονται; Πώς επιβαρύνονται δηλαδή;

Κι έλεγα εγώ γιατί δεν πάει καλά η Ελλάδα. Είναι από τα λαμόγια που δεν πληρώνουν εισιτήριο. Σκίστε τους on sight.

ειναι η ιδια λογικη που λεει ο κωλοελληνας ''εγω σε πληρωνω ρε!''

Δημοσ.

Εννοείτε να τους καταγγείλεις!! Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν καθημερινά και κανείς δεν αντιδρά.

Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να έχουν εξουσία..και να χρησιμοποιούν τη βία γιοα να την επιβάλλουν.

Απαράδεκτο!

Δημοσ.
sorry αλλα απο που και εως που οι ελεγκτες ειναι δημοσιοι υπαλληλοι???οεο???

Εχεις δικιο και ο θειος μου ειχε μια εταιρια , μπενανε και ελεγχανε ΟΑΣΘ και ΟΣΕ, πολλά λεφτα :P

βασικά είναι όλοι οι άλλοι επιβάτες που επιβαρύνονται για να μήν πληρώνει αυτός και οι παρόμοιοί του εισητήριο, άρα θα έπρεπε όλοι να του δώσουν και από μερικά ... ψιλά για να τον βοηθήσουν και να τον πείσουν ότι πολύ καλά κάνει.

οι ελεγκτές έπρεπε να του σφίξουν το χέρι και να τον χαιρετήσουν πριν κατέβει ''σαν κύριος''.

έτσι και πάνε πολλοί ελλαδίτες στην κύπρον, μ΄αυτές τις ιδέες, πάει κι η κύπρος λέμε :devil:

Ναι ξερω γιατί οι επιλογές είναι 2 η θα του πάρουν πίπες η θα τον πλακώσουν στο ξυλο............................ μεχρι εκει φτανουν οι δικές σου "ιδέες" :devil:

Δεν υπαρχει πολιτισμος απλα.

Δημοσ.
Εχεις δικιο και ο θειος μου ειχε μια εταιρια , μπενανε και ελεγχανε ΟΑΣΘ και ΟΣΕ, πολλά λεφτα :P

Να λείπει η ειρωνεία, σωστά σου το είπε ο συμφορουμίτης.

"Ο Ο.Α.Σ.Θ. είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου"

http://www.oasth.gr/organization/general.php

Δημοσ.

ΟΑΣΘ είπε, αλλά και η ΕΘΕΛ μία από τα ίδια, ιδιωτικού δικαίου και μπλαμπλα (στην Αθήνα έγινε, άρα της ΕΘΕΛ ήταν οι υπάλληλοι ελεγκτές, σωστός :o).

Πάντως δε ξέρω αν υπάρχει κάποια ειδική διάταξη που ορίζει αρμοδιότητες των ελεγκτών, διαφορετικά το περισσότερο που δικαιούνται να σου κάνουν είναι να σε αποβιβάσουν υποχρεωτικά στην επόμενη στάση. Παρ'όλα αυτά έχω δει διάφορα τραγελαφικά, του στυλ να κρατάνε κάποιον με το ζόρι μέσα και τέτοιες φάσεις. Τώρα από πότε ιδιωτικοί υπάλληλοι έχουν αρμοδιότητα να το παίζουν εκτελεστική εξουσία σαν αστυνομικοί, αυτό άλλο θέμα...

Δημοσ.
Να λείπει η ειρωνεία, σωστά σου το είπε ο συμφορουμίτης.

"Ο Ο.Α.Σ.Θ. είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου"

http://www.oasth.gr/organization/general.php

Καλύτερα έτσι τουλάχιστον δεν τον έδειραν ΔΥ τον τύπο.

Θα μπορούσα να ασχοληθώ για το αν απολύθηκε ποτε κανείς απο τον ΟΑΣΘ η γιατί εμπαιναν μεσω ΑΣΕΠ αφου δεν ειναι ΔΥ to make a point αλλα δεν εχει σημασια.

Δημοσ.
Τώρα από πότε ιδιωτικοί υπάλληλοι έχουν αρμοδιότητα να το παίζουν εκτελεστική εξουσία σαν αστυνομικοί, αυτό άλλο θέμα...

...άχουουου.......ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΕΪ. ΕΛΛΑΔΑΡΑ για την ακρίβεια. Σιγά μην περίμεναν διατάξεις για να τσαμπουκαλευτούν (...οι μισοί αυτής της χώρας, κομμένοι αστυνομικοί είναι άλλωστε :Ρ)

Δημοσ.
(...οι μισοί αυτής της χώρας, κομμένοι αστυνομικοί είναι άλλωστε :Ρ)

Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό.

Γνωρίζω συμμαθητή μου στο χωριό,που έκανε τα χαρτιά του τότε και τον κόψανε.Μετά το φανταρηλίκι + κάτι άσχετες σπουδές (έτσι για το γαμώτο της εποχής εκείνης) πολιτεύτηκε local,διετέλεσε καμια τριανταριά χρόνια (πανωκάτω) βλαχοδήμαρχος,καλλιεργώντας ταυτόχρονα το δημόσιο προφίλ του μέχρι την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού (αναφέρεται προσωπική επαφή του+φιλία με κάποιον Αμερικανό πρόεδρο) και αφού βαρέθηκε τα τοπικά αποφάσισε στο άνθος της ηλικίας του να το παίξει πατήρ του έθνους (ναι,απ' αυτούς που του γ@μ@νε τη μάνα)...

νοτ μπαντ θάλεγα.:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...