washcloud Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 ...τί νοτ μπαντ. Απ' αυτά που τα λες, καλύτερα να μην τον κόβανε
suspiria Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Καλύτερα έτσι τουλάχιστον δεν τον έδειραν ΔΥ τον τύπο. Θα μπορούσα να ασχοληθώ για το αν απολύθηκε ποτε κανείς απο τον ΟΑΣΘ η γιατί εμπαιναν μεσω ΑΣΕΠ αφου δεν ειναι ΔΥ to make a point αλλα δεν εχει σημασια. πολυ open minded σε βλεπω, μπραβο! και γω εχω πετυχει περιστατικο πριν 2-3 βδομαδες σε λεωφορειο του οασθ με αλλοδαπους που απο οτι φανηκε ανεβηκαν συνηδειτοποιημενοι τζαμπατζηδες και για κακη τους τυχη ανεβηκαν ελεγκτες.και μετα αρχισαν οι δικαιολογιες του τυπου''εχω την καρτα στο αλλο παντελονι κλπ''.τραβηξα και βιντεακι.αντι να κανουν βουβα και να κατεβουν (γιατι απο οτι φανηκε δεν θα τους εριχναν προστιμο), βγηκαν και απο πανω και αρχισαν να φωναζουν και να βριζουν σε προσωπικο επιπεδο τους ελεγκτες.οχι επι της ουσιας που ηταν το θεμα του εισιτηριου αλλα αρχισε να της λεει ο τυπος και τι φατσα ειναι αυτη που εχεις πως εισαι ετσι και τετοια.και φυσικα σαν κυριοι κατεβηκαν στη σταση τους.για μενα το θεμα ειναι να εχεις τα αρχιδια να πεις ''ναι ρε δεν εκοψα εισιτηριο γιατι δεν γουσταρω να σας πληρωσω!''.ειναι το ιδιο πραγμα με την αστυνομια.σε σταματανε γιατι ετρεχες για να σου κοψουν κληση και αρχιζεις τα ''ελατε ρε παιδια βαλτε μου κατι αλλο'' και τετοιες παπαριες.εισαι υπευθυνος για τις συνεπειες των πραξεων σου? αντιμετωπισε τες.αν την γλυτωσεις εισαι μαγκας αν οχι μην κλαψουριζεις σαν γκομενιτσα.
stavi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 βασικά είναι όλοι οι άλλοι επιβάτες που επιβαρύνονται για να μήν πληρώνει αυτός και οι παρόμοιοί του εισητήριο, άρα θα έπρεπε όλοι να του δώσουν και από μερικά ... ψιλά για να τον βοηθήσουν και να τον πείσουν ότι πολύ καλά κάνει. οι ελεγκτές έπρεπε να του σφίξουν το χέρι και να τον χαιρετήσουν πριν κατέβει ''σαν κύριος''. έτσι και πάνε πολλοί ελλαδίτες στην κύπρον, μ΄αυτές τις ιδέες, πάει κι η κύπρος λέμε δεν κατάλαβας τι λες... δε φαντάζομαι να λες ότι έπρεπε να τον χτυπήσουν και οι επιβάτες... παληκάρι μπράβο που πήρες τηλέφωνο στην αστυνομία (αν και αυτοί δεν κάναν τίποτα ). Χαιρομαι που τα παιδιά είναι ευαισθητοποιημένα σε τέτοια θέματα... Τα βασανιστήρια έχουν απαγορευθεί!!! και μάλλον όχι τυχαία... αυτές είναι αποφάσεις που έχουν παρθεί απο λαμπρά μυαλά
DrLo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Οι ΔΥ που ειναι υπάλληλοι του πολίτη έπιασαν κάποιον - που πληρώνει τους μισθούς τους- και τον άρχισαν στις μπουνιές εν ώρα υπηρεσίας. (οτι και να τους ειπε ακομα και αν τους εβρισε την μανα ). Όχι δε λέω ότι καλά κάνανε αλλά καμία σχέση αυτό που λες ... 1. Δεν είναι ΔΥ 2. Μα ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λες κάνανε ... πλακώσανε αυτόν που ΔΕΝ πλήρωσε τον μισθό τους
suspiria Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Όχι δε λέω ότι καλά κάνανε αλλά καμία σχέση αυτό που λες ... 1. Δεν είναι ΔΥ 2. Μα ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λες κάνανε ... πλακώσανε αυτόν που ΔΕΝ πλήρωσε τον μισθό τους υπαρχει καποιος στην ελλαδα που να δουλευει για τον εαυτο του?ή ολοι πληρωνουν τους αλλους?αν ξαναακουσω αυτο το πραγμα θα κανω χαρακιρι!ελεος ειστε και νεοι ανθρωποι!ωραιες ιδεες!αν ειναι εσυ τον αλλο μηνα μην τους πληρωσεις.οταν ερθουν να μην τους δωσεις τα λεφτα, οκ?
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 παιδιά το μήνυμά μου ήταν ειρωνικό! απλά δεν καταλαβαίνω την άποψη πολλών εδώ μέσα που δίχως να ξέρουν τι έγινε και τι ειπώθηκε βιάζονται να δικαιώσουν τον ''ήρωα'' που δεν πλήρωσε εισητήριο και μάλλον δεν συμφώνησε ούτε να πληρώσει το πρόστιμο. από κει και μετά φυσικά και πρέπει να κάνουν καταγγελία όλοι όσοι ήταν μπροστά - οπότε δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ρωτάει το παιδί που άνοιξε το θέμα. δε μπορεί όμως να σχολιάζεται μόνο η απαράδεκτη στάση των ελεγκτών και να δικαιώνεται ο άλλος για ό,τι κι αν έκανε μόνο επειδή τις έφαγε! εκεί είναι που διαφωνώ, αν και βλέπω ότι είναι πολλοί που έχουν διαφορετική άποψη. το ''εγώ σε πληρώνω'' και άρα πρέπει να με σέβεσαι έχει μια βάση αλλά σ΄αυτή τη χώρα το έχουμε πραγματικά ξεχυλώσει. και αν κάποιος σέβεται τον εαυτό του φοβάται τόσο πολύ το ενδεχόμενο ρεζιλίκι που προτιμάει να πάει με τα πόδια και να μην ανέβει σε μμμ αν δεν έχει εισητήριο - και αν πάλι το κάνει με σύστημα ξέρει να παίζει αλλά ξέρει και να χάνει. οι μαγκιές και να προκαλείς και αμέσως μετά να κλαίς επειδή δεν σου έκατσε μας έχουνε φάει. αυτό ήθελα να πω.
elven Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 ...άχουουου.......ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΕΪ. ΕΛΛΑΔΑΡΑ για την ακρίβεια. Σιγά μην περίμεναν διατάξεις για να τσαμπουκαλευτούν (...οι μισοί αυτής της χώρας, κομμένοι αστυνομικοί είναι άλλωστε :Ρ) και είναι γνωστό ότι οι αστυνομικοί είναι κακά παιδιά
washcloud Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Φραντζέσκα, έχω πετύχει τύπους ("ελεγκτές") που σε τρόλει στην Αθήνα να έχουν καραξεφτιλίσει ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ επειδή δεν είχε εισιτήριο - η συμπεριφορά ειδικά του ενός το λιγότερο θύμιζε τσιφλικά, κολίγος του οποίου γύρισε και του 'πε "...είναι μικρή η σοδειά Άρη" : βρισιές και φωνές, τη στιγμή που ο ΠΑΠΠΟΥΣ με το ζόρι κάτι ψέλλιζε, και δε νομίζω να ήταν για τη μάνα τ' αλλουνού. Οπότε τί μου λες τώρα. Το ζωαδιλίκι είναι να μην το 'χεις στο γαίμα σου. Κι ανεξάρτητα εάν ο άλλος είναι ετοιμοθάνατος καρκινοπαθής ή 20άχρονος τίγκα στο γκαβλόσπυρο, την Trident και την ωραιάδα, οι εν λόγω μαγκίτες κάνουν μια δουλειά, που ανεξάρτητα αν ο άλλος τους την πληρώνει εμμέσως ή όχι δια του αντιτίμου του εισιτηρίου που είτε πλήρωσε είτε δεν πλήρωσε, έχουν συγκεκριμένες υποχρεώσεις -και όχι δικαιώματα του τύπου "θα σε μπιπ ρε παλιομπίπ μπαταξή"- ορισμένες απ' την σύμβαση εργασίας τους. Ούτε καν δουλειά τους είναι δηλαδή ν' αλλάξουν τη συμπεριφορά των λαθρεπιβατών. Αλλά έλα που βρίσκουν και τα κάνουν, "χτυπώντας" εμφανή "θύματα", που σιγά μην είτε άμεσα αντιδράσουν, είτε τους τραβήξουν μια αγωγάρα ίσα με το μήκος του οχήματος.
elven Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 ζωαδιλίκι είναι και να μην πληρώνεις,και αυτό είναι να το χεις στο αίμα σου (άσχετο απο τη συμπεριφορά των ελεγκτών,το προσθέτω απλά)
suspiria Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Φραντζέσκα, έχω πετύχει τύπους ("ελεγκτές") που σε τρόλει στην Αθήνα να έχουν καραξεφτιλίσει ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ επειδή δεν είχε εισιτήριο - η συμπεριφορά ειδικά του ενός το λιγότερο θύμιζε τσιφλικά, κολίγος του οποίου γύρισε και του 'πε "...είναι μικρή η σοδειά Άρη" : βρισιές και φωνές, τη στιγμή που ο ΠΑΠΠΟΥΣ με το ζόρι κάτι ψέλλιζε, και δε νομίζω να ήταν για τη μάνα τ' αλλουνού. Οπότε τί μου λες τώρα. Το ζωαδιλίκι είναι να μην το 'χεις στο γαίμα σου. Κι ανεξάρτητα εάν ο άλλος είναι ετοιμοθάνατος καρκινοπαθής ή 20άχρονος τίγκα στο γκαβλόσπυρο, την Trident και την ωραιάδα, οι εν λόγω μαγκίτες κάνουν μια δουλειά, που ανεξάρτητα αν ο άλλος τους την πληρώνει εμμέσως ή όχι δια του αντιτίμου του εισιτηρίου που είτε πλήρωσε είτε δεν πλήρωσε, έχουν συγκεκριμένες υποχρεώσεις -και όχι δικαιώματα του τύπου "θα σε μπιπ ρε παλιομπίπ μπαταξή"- ορισμένες απ' την σύμβαση εργασίας τους.Ούτε καν δουλειά τους είναι δηλαδή ν' αλλάξουν τη συμπεριφορά των λαθρεπιβατών. Αλλά έλα που βρίσκουν και τα κάνουν, "χτυπώντας" εμφανή "θύματα", που σιγά μην είτε άμεσα αντιδράσουν, είτε τους τραβήξουν μια αγωγάρα ίσα με το μήκος του οχήματος. με αυτα και με αυτα εχουμε πιασει πατο σαν χωρα και φυσικα δεν προκειται να βγουμε ποτε απο κει.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 δεν είναι λιγότερο ζώα από τους υπόλοιπους έλληνες, κατά τη γνώμη μου. άσχετο αλλά ξέρει κανείς να μου πει με ποια εταιρία κινητής είναι ΟΛΟΙ οι λάθρο- και μιλάνε με τις ώρες στο κινητό?
suspiria Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 δεν είναι λιγότερο ζώα από τους υπόλοιπους έλληνες, κατά τη γνώμη μου. άσχετο αλλά ξέρει κανείς να μου πει με ποια εταιρία κινητής είναι ΟΛΟΙ οι λάθρο- και μιλάνε με τις ώρες στο κινητό? δηλ?ποιοι λαθρο?
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 ζωαδιλίκι είναι και να μην πληρώνεις,και αυτό είναι να το χεις στο αίμα σου (άσχετο απο τη συμπεριφορά των ελεγκτών,το προσθέτω απλά) Γιατί; Άμα παίρνεις τρεις-κι-εξήντα και δεν έχεις λεφτά να πληρώσεις, αλλά ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιήσεις το μέσο για να πας στην δουλειά σου; Σε κάνει ζωάδι αυτό;
Lucifer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Λιγότερο από κάποιον που έχει και δεν πληρώνει, αλλά νομίζω ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.